Ps3 mü bilgisayarmu

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar ps3 mu alayim yoksa bilgisayarmi bilgisayar alirsamda iyi bir oyun perfonmansi icin ekran karti falan nasul olmali

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkadaslar ps3 mu alayim yoksa bilgisayarmi bilgisayar alirsamda iyi bir oyun perfonmansi icin ekran karti falan nasul olmali

Yapacağınıza bağlı. Hiç konsol kullanmadım fakat kullanan arkadaşlar çok var. Eğer sadece oyun oynayacaksanız PS3 önerebilirim. Fakat başka işler de yapacaksanız bilgisayar derim. Bütçenize göre parça önereceğim, bütçeniz nedir?

Ulassecgin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yapacağınıza bağlı. Hiç konsol kullanmadım fakat kullanan arkadaşlar çok var. Eğer sadece oyun oynayacaksanız PS3 önerebilirim. Fakat başka işler de yapacaksanız bilgisayar derim. Bütçenize göre parça önereceğim, bütçeniz nedir?
Sadece kisa sureligine ps1 kullandim sinra annen atmisti konsol kullanan cok var arkadasim zaten sadece oyun icin aliyirum bana ps3 daha mantikli geldi ama siruyim dedim hemde iyi bir perfonmans alabilmek icin iyi bir cihaza ihtiyac var bu da fiyati artiriyo tabi ikinci el alcagim icin butcen 600 tk civari

WinDPzero

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sadece kisa sureligine ps1 kullandim sinra annen atmisti konsol kullanan cok var arkadasim zaten sadece oyun icin aliyirum bana ps3 daha mantikli geldi ama siruyim dedim hemde iyi bir perfonmans alabilmek icin iyi bir cihaza ihtiyac var bu da fiyati artiriyo tabi ikinci el alcagim icin butcen 600 tk civari

Zaten size uygun cihaz bilgisayar değil. Bir de o paraya toplanan PC'ye ekran kartını zor koyarsınız. Bence de PS3

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şayet eğer ingilizce oyunlar oynarken yamaya ihtiyaç duymuyorsan , kesinlikle ps3.Kendine özel oyunları olsun , stabillik açısından kafan rahat olur.Parça degiştirmek zorunda kalmassın.Magazası da yaz indirimleri var %75 oyun almak için ideal hele ki last of us gibi bir oyun varken tereddütsüz almalısın.

melik.bck

Asistan
Reaksiyon puanı
13
Sadece oyunsa benim de fikrim ps3 bilgisayar derttir bi süre sonra update cak cik uğraşmaya gerek yok ps3 de eskimez uzun bir süre daha

Reaksiyon puanı
1
500 tl ye 2.el ps3 aldım
fakat her oyun için en az 100 tl gözden çıkarmak şart
aynı seviyede pc en az 2500 tl'ye malolur. oyunları internetten indirirsin
ha playstationda oyunları takas edersin veya 2.el de alabilirsin

- - - Mesaj Güncellendi - - -

500 tl ye 2.el ps3 aldım

merts

Asistan
Reaksiyon puanı
2
500 tl ye 2.el ps3 aldım

- - - Mesaj Güncellendi - - -

500 tl ye 2.el ps3 aldım
o konuda pek sıkıntılı degil sürekli bir indirim var gibi geçen hafta tomb raider 25 liraya aldım normal fiyatı 75 gibi örnegin: d&r bu konuda ucuz bir magaza

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
PS3 alsan free to play oyunlar oynayamassın ve oyun satın almalısın.
Pc toplarsan daha iyi olur hemde gelecekte çıkacak oyunlar artık ps3e çıkmayacak diye biliyorum.
Ekran kartı seçerken mimariye bakmalısın.

ahmetal16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ps4 mü pc mi desen ps4 derdim ama ps3 biraz eski ama bütcen olmadığı için alabilirsin biraz bütcen olsa 1000 1400 felan san bi sistem toplardık