Ulassecgin
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
Arkadaslar ps3 mu alayim yoksa bilgisayarmi bilgisayar alirsamda iyi bir oyun perfonmansi icin ekran karti falan nasul olmali
Arkadaslar ps3 mu alayim yoksa bilgisayarmi bilgisayar alirsamda iyi bir oyun perfonmansi icin ekran karti falan nasul olmali
Sadece kisa sureligine ps1 kullandim sinra annen atmisti konsol kullanan cok var arkadasim zaten sadece oyun icin aliyirum bana ps3 daha mantikli geldi ama siruyim dedim hemde iyi bir perfonmans alabilmek icin iyi bir cihaza ihtiyac var bu da fiyati artiriyo tabi ikinci el alcagim icin butcen 600 tk civariYapacağınıza bağlı. Hiç konsol kullanmadım fakat kullanan arkadaşlar çok var. Eğer sadece oyun oynayacaksanız PS3 önerebilirim. Fakat başka işler de yapacaksanız bilgisayar derim. Bütçenize göre parça önereceğim, bütçeniz nedir?
Sadece kisa sureligine ps1 kullandim sinra annen atmisti konsol kullanan cok var arkadasim zaten sadece oyun icin aliyirum bana ps3 daha mantikli geldi ama siruyim dedim hemde iyi bir perfonmans alabilmek icin iyi bir cihaza ihtiyac var bu da fiyati artiriyo tabi ikinci el alcagim icin butcen 600 tk civari
o konuda pek sıkıntılı degil sürekli bir indirim var gibi geçen hafta tomb raider 25 liraya aldım normal fiyatı 75 gibi örnegin: d&r bu konuda ucuz bir magaza500 tl ye 2.el ps3 aldım
fakat her oyun için en az 100 tl gözden çıkarmak şart
aynı seviyede pc en az 2500 tl'ye malolur. oyunları internetten indirirsin
ha playstationda oyunları takas edersin veya 2.el de alabilirsin
- - - Mesaj Güncellendi - - -
500 tl ye 2.el ps3 aldım
fakat her oyun için en az 100 tl gözden çıkarmak şart
aynı seviyede pc en az 2500 tl'ye malolur. oyunları internetten indirirsin
ha playstationda oyunları takas edersin veya 2.el de alabilirsin