Vatan Bilgisayar - İade olur mu?

BendtheKnee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba, ben bir Casper pc almıştım , aldıktan sonra sürücü güncellemeleri ni yükleyeyim dedim, bios u guncelLEDikten sonra Pc açılmaz oldu. Vatana gidip götürürsem iade eder ler mi? Alalı 2 günden fazla olmadı.. Kullanıcı hatası derler diye korkuyorum :unsure:

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Ben de Vatan'dan tablet PC almıştım. Güncelleme de sıkıntı oldu götürdüm değiştirdiler. Bi' dene şansını. :)

RuiCosta

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilip bilmeden yorum zaten hırtlar var.. 7 Gün içerisinde aldığın ürünü sebep belirtmeksizin geri iade edebilirsin. Al götür sorunlu bu de açılmıyor de iade etmek istiyorum de..Hiç bir şey söyleyemezler direk iade alırlar..

yeni_raki

Asistan
Reaksiyon puanı
2
vatandan alırken zaten sana bilgisayarı sağlam bir şekilde açık olduğunu çalışır olduğunu göstererek veriyorlar. Bios güncellemesi demeden (ki bu kullanıcı hatasıdır bence) akşam kapattım sabah açılmadı demesi yeterlidir. İade almazlar fakat servise gönderirler. Serviste büyük ihtimal onarıp gönderir. İade konusu zor ama tamir edilir.

GORT

Asistan
Reaksiyon puanı
4
vatandan alırken zaten sana bilgisayarı sağlam bir şekilde açık olduğunu çalışır olduğunu göstererek veriyorlar. Bios güncellemesi demeden (ki bu kullanıcı hatasıdır bence) akşam kapattım sabah açılmadı demesi yeterlidir. İade almazlar fakat servise gönderirler. Serviste büyük ihtimal onarıp gönderir. İade konusu zor ama tamir edilir.
yalnız ertesi gün aççılmayan ürün çıkınca oradada iade alıyorlardı...