ConfickerBelasi
Guru
- Reaksiyon puanı
- 16,128
şu flemadaki kırmızı x'si yok et çok iğrenç duruyor.
bak benimkinde yok.
![]()
bak benimkinde yok.
![]()
bak benimkinde yok.
nevet 9600 kendisi ikinci windows ve pcdeki 3.işletim sistemi oluyor...Build 9600?
kendisi ikinci windows ve pcdeki 3.işletim sistemi oluyor...
Külüstür kasaya rağmen?
O külüstürler neler yapıyor neler.
Valla ben Core 2 Duo ile bi halt yapamıyorum
8.1 de son güncelleme ile geforce experience açılmıyor.
ekrana açılış penceresi geliyor, yuvarlak iki tur atıyor sonra kayboluyor. altta simgede de sürekli ünlem işareti var. halbuki ikisi de güncel.Bende açılıyor hata falan mı veriyor yoksa hiç tık yok mu?
psuyu kontrol ettir belki can çekişiyordur.Valla ben Core 2 Duo ile bi halt yapamıyorum
daha önce hiç sıkıntı vermiyordu program. güncelleme ile düzelir herhalde. yönetim dilini mi ingilizce yapacaz? o zaman da klavye ve altyazı vs hataları oluyor.
uzun süredir opera kullanıyorum. tavsiye ederim. firefox gibi de donmuyor.Ben Google Chrome kadar yamyam bir tarayıcı göndermedim.Sadece 1 sekme açık kullanılan ram 1.16 GB.2 GB Ram var zaten.
Başka tarayıcı önerir misiniz ? Mozilla Dışında.
daha önce hiç sıkıntı vermiyordu program. güncelleme ile düzelir herhalde. yönetim dilini mi ingilizce yapacaz? o zaman da klavye ve altyazı vs hataları oluyor.
Valla orası öyle hayvan gibi ram yiyor hem mobilde hem masaüstünde ama alternatifi de yok bana göre. Piyasadaki tüm tarayıcıları denedim hiçbiri Chrome kadar kullanışlı değil.Ben Google Chrome kadar yamyam bir tarayıcı göndermedim.Sadece 1 sekme açık kullanılan ram 1.16 GB.2 GB Ram var zaten.
Başka tarayıcı önerir misiniz ? Mozilla Dışında.
Windows tamamen İngilizce olması lazım.
Eski versiyona çevir istersen. Veya bekle yeni güncellemeyi.
oralarda devreye trainerlar giriyorYa arkadaş şu Far Cry 3'te bölüm geçemeyince deli oluyorum.
Daha 1 kere tam çözüm izledim. Ama bu sefer takıldığım yer çatışma.Aynı yerde ölüyorum ya.oralarda devreye trainerlar giriyor![]()
oyunu bitirdim ama birkaç deneme ile geçemediğim yer olmamıştı. bi mağara içindi çaktırmadan geçme bölümü baya sıkmıştı.Daha 1 kere tam çözüm izledim. Ama bu sefer takıldığım yer çatışma.Aynı yerde ölüyorum ya.Çevremdr oyunlarla arası iyi olan olsa oynattırıp geçerim. O da yok.
![]()
Onda ben de takıldım.oyunu bitirdim ama birkaç deneme ile geçemediğim yer olmamıştı. bi mağara içindi çaktırmadan geçme bölümü baya sıkmıştı.
geri kalan yerlerde mesele biraz silahları kullanmakta. ben ilaç vs pek kullanmazdım, hele bitki filan işim bile olmazdı. ama yetenekler işe yarıyordu. çözüm videoları da olabilir ya da sadece bir kaç dk trainerOnda ben de takıldım.![]()
Youtube html5 e geçti benim pc daha çok kasmaya basladi