orkansipahi
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
orada kac
bu testlere fazla aldanmayın arkada çalışan bir uygulama vardır sen yok diye bilirsin ondan az gösterir yada 5.1.1 için uyumlu değildir ondan az gösterir kardeş fazla aldanmayın....![]()
5.0.2'de böyleydi. Sonra tekli çekirdek 1000'lere çoklu 4000'lere düştü. Note 4 ile aynı. Düzelir belki.
Ağzına sağlık kardeşim ☺bu testlere fazla aldanmayın arkada çalışan bir uygulama vardır sen yok diye bilirsin ondan az gösterir yada 5.1.1 için uyumlu değildir ondan az gösterir kardeş fazla aldanmayın....
Aldandındığımdan değil de merak ediyor insan. Düzeldi puan geekhench'de de.bu testlere fazla aldanmayın arkada çalışan bir uygulama vardır sen yok diye bilirsin ondan az gösterir yada 5.1.1 için uyumlu değildir ondan az gösterir kardeş fazla aldanmayın....
ilk aldıgın puanları alıyormu? dedigim gibi programlar aldatır insanı bu arada telefondan memnunmusun varmı sıkıntısı....Aldandındığımdan değil de merak ediyor insan. Düzeldi puan geekhench'de de.
6 senedir samsung kullanıyorum 6 senedir hiç bir şikayetim olmadıBu memnun olanlar birkaç ay sonrada aynı şeyleri söylerlerse belki o zaman Samsung'a karşı olan düşüncelerim biraz değişebilir.
Akıllı telefon beklentilerinden şüpheliyim dostum.6 senedir samsung kullanıyorum 6 senedir hiç bir şikayetim olmadı
Beklenti derken sen neden bahsediyorsun ben yapılması gereken herşeyi yapıyorum hiç bir şikayetim olmadı bir zamanlar rehberin geç açılma durumu vardı oda pek önemlinsayılmazdı çünkü onun yanında sunduğu bir çok yenilik onu gölgede bırakıyordu şimdi artık o rehber mevvzusuda kalmadı..Akıllı telefon beklentilerinden şüpheliyim dostum.
kardeşim dün bende baktım dediğin gibi göremedim başka bir yer olabilir mi diye düşününce aklıma pek bir yer gelmiyor ama bunu araştırıyorum bir şey bulursam paylaşırımAbi şu theme store'da ıron man teması vardı. O kaldırılmış. İndirebileceğim başka bir yer var mı?