İyi günler bugün pc mi temizleyip 1 saat kuruma için bekledikten sonra açtım hiçbir sıkıntı yok ancak cpu sıcaklığı 70 derecelere kadar çıktı çok ağır bir işlemde yapmadım bu normal mi?
kasa hocamTemizlediğiniz cihaz laptop mu yoksa kasa mı ?
kasa hocam
Aynen öyle hafif nemli bir bezle temizledim ne olur ne olmaz diye de bekledm macun yenileyeceğim teşekkürlerNasıl pc temizledin? Kuruma ne demek? Ne kadar temizledin öyle bilgisayarlar hafif nemli bezlerle temizlenir işlemciye zarar vermiş olabilirsin soğutucuyu doğru taktın mı tak termal macun azsa yenile.
İntel Pentium E5500 2.8İşlemci marka model ne?
bence 300 lira soğutucuya değil yeni işlemciye verilmeli 3. nesil i3 işlemciler 300 tl civarında. anakart uymuyorsa 150 lira daha verip anakartı da değiştiebilir.Bence 70 derece tam sınıra doğru gidiyor 300 lira verip su sogutmaya geçmelisin vakti gelmişş
İşlemcinin fani değiştir yada çünkü o fanlarında belli bir saate kadar çalışıyor o da işlemcinin ısınmsın neden oluyor yoksa işlemciyi çope atmak zorunda kalırsın benim işlemci ::: g3420 3.2 ghz boşta 37c oyunda 50 işlemciyi yakarsınn kolay gelsin sana
istersen ısıborulu soğutucuyaa geçmek lazımm linki veriyorum
: COOLER MASTER TPC 775/1150/1155/1156/1366/2011&AM2/AM3/FM1/FM2 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - Vatan Bilgisayar