Xperia Z3 Kullananlar Kulübü - Teknik Özellikler Belli Oldu

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
hocam az önce %100 şarj edip deneyeyim bir dedim internet oyun yok sadece wifi açık parlaklık yarıda telefonda boş boş gezindim rehberi düzenledim fotoğraflara baktım fotoğraf çektim tema duvar kağıdı felan değiştirdim 30 dakikada %12 düştü şarj normal modda. sizce normalmi?

Wifi açıkken bile telefon ekran kilitli dursun şarj düşürüyor sen wifi açıkken telefonda bişşyler yapmışsın yani düşüş olmadı normal

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
100-85 arası su gibi gidiyor geri kalanı hantallaşıyor nerdeyse [emoji1]
Batarya yarıya dültünde pil kendini dengeliyor 100 de telefonu çıkarıyorum wif açık hücresel veri açık konumda biraz bişiyler yapıyorum düşüyor hemen 95 lere vb

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batarya yarıya dültünde pil kendini dengeliyor 100 de telefonu çıkarıyorum wif açık hücresel veri açık konumda biraz bişiyler yapıyorum düşüyor hemen 95 lere vb
Evet hemen daha çabuk düşüyor 90-100 arası 85 e kadar hızlı iniyor sonra yavaş yavaş toparlıyor kendini 20 den aşağısı zaten bitmiyor

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
5.1 güncellemesiyle batarya perfonmansı toparladı yani daha stabil durumda herşey

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Valla bende stamina moda geçirmeden 1 gün çok rahat kullanıyorum akşama en az %30 %40 şarj oluyor. Pil tasarruf özelliklerini açsam ohooo.

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Farkettimde 5.0.2 de telefonu sarja takınca kilit ekrnaında şarj oluyor şu kadar sat kaldı falan diyordu 5.1 güncellemesini yaptıktan sonra şu an sarja taktım göstermiyor o bildirimi kaldırdılarmı acaba diye düşünmeye başladım

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Farkettimde 5.0.2 de telefonu sarja takınca kilit ekrnaında şarj oluyor şu kadar sat kaldı falan diyordu 5.1 güncellemesini yaptıktan sonra şu an sarja taktım göstermiyor o bildirimi kaldırdılarmı acaba diye düşünmeye başladım
Evet kaldırdılar.

Hi Im Ironman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir sorunum daha var.

az önce farkettim telefonu açtığımda biliyorsunuz 4 köşesi oval telefonun sol alt oval kısmının bir kaç milim üstünde kasa açıklığı gibi birşey var tam anlamadım. güç tuşuna basıp telefonu açınca oradanda ışık geliyor telefonun içindeki ışık görünüyor yani. ama basınç testi yaptım kasa açıklığı görünmüyor az öncede suya soktum 10dk beklettim gene birşey yok. ( daha öncede sokmuştum zaten ama bu ışığı görüp işkillendim) sizce garantiye gödnermek gerekirmi? telefonda bir sorun yok gibi ama oradan o ışığın görünmesi pek hoş değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhabalar!!

Benimde Xperia Z3'üm var. Birkaç Gün Once Aldim İlk Zamanlar
Leğenlerdeki Sulara Koydum Sıkıntı Yoktu Fakat Bugün Arkadas
Cesme Altına Soktu Yaklasık 5-6 Saniye Sürdü. Daha Sonra Kamerası
Buğulandı Anladımki Su Kaçmış Oysa ki Tüm Kapakları Kapalıydı Daha
Dikkatlice İnceleyince Suyun Üst Hoparlore Kactigini Anladim.
Telefona Biraz Bakım Yaptım Ve Ardından Acıldı Suanlık Tek Sorunu
Var Birisi Aradıgında Onun Sesi Gelmiyor Benimkide Gitmiyor.
Sonra Sesi Dışarı Verdim Ve Arkadasın Sesini Duydum Benimkide
Ona Gitmişti Üst Hoparlorden Ses Gelmiyordu Bu Arada Yani
Anlıycagınız Su Yemiş. Nette Gezerken Gördüm Pirinç Meselesini O
Saç Kurutma Mak. Veya Süpüge Fasa Fiso Ben Yaptım Hatta Yarar
Degil Zararı Oluyormus. Az Once Bi Saklama Kabının Zeminini Pirincle
Kapladım Ardından Teli Koydum Ve Tekrar Üstünü Pirincle Örttüm
Kapagınıda Kapattım 24-48 Saat Beklemem Gerekiyormus Ben 24 Saat
Bekliycem Cünkü: Tek Sorun Hoparlorde Sanırsam İcerilere Cok
Kacmamıs (Ha Bu Arada Su İlk Kactıgında Ekran Dokunmatiği Algılmıyordu
Sonra Teli Salladım İcinden Sular Damladı Elime Eve Gittim Balkona
Koydum Bayagı Bir Durdu Ardından Düzeldi Ekran Meselesi). Eger
Sizinde Böyle Sorununuz Varsa Tavsiyem: Teli Kapatın Arkası Acılıyorsa
Acın Ve Pirince Yatırın Ne Yazıkki Benim Arkası Acılmıyor. Yarın
Aksam Sizi Bilgilendiricem İns. Düzelir Tel: 0532 355 2968 (Tel Açılırsa Arayın Yardımcı Olurum.)

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar!!

Benimde Xperia Z3'üm var. Birkaç Gün Once Aldim İlk Zamanlar
Leğenlerdeki Sulara Koydum Sıkıntı Yoktu Fakat Bugün Arkadas
Cesme Altına Soktu Yaklasık 5-6 Saniye Sürdü. Daha Sonra Kamerası
Buğulandı Anladımki Su Kaçmış Oysa ki Tüm Kapakları Kapalıydı Daha
Dikkatlice İnceleyince Suyun Üst Hoparlore Kactigini Anladim.
Telefona Biraz Bakım Yaptım Ve Ardından Acıldı Suanlık Tek Sorunu
Var Birisi Aradıgında Onun Sesi Gelmiyor Benimkide Gitmiyor.
Sonra Sesi Dışarı Verdim Ve Arkadasın Sesini Duydum Benimkide
Ona Gitmişti Üst Hoparlorden Ses Gelmiyordu Bu Arada Yani
Anlıycagınız Su Yemiş. Nette Gezerken Gördüm Pirinç Meselesini O
Saç Kurutma Mak. Veya Süpüge Fasa Fiso Ben Yaptım Hatta Yarar
Degil Zararı Oluyormus. Az Once Bi Saklama Kabının Zeminini Pirincle
Kapladım Ardından Teli Koydum Ve Tekrar Üstünü Pirincle Örttüm
Kapagınıda Kapattım 24-48 Saat Beklemem Gerekiyormus Ben 24 Saat
Bekliycem Cünkü: Tek Sorun Hoparlorde Sanırsam İcerilere Cok
Kacmamıs (Ha Bu Arada Su İlk Kactıgında Ekran Dokunmatiği Algılmıyordu
Sonra Teli Salladım İcinden Sular Damladı Elime Eve Gittim Balkona
Koydum Bayagı Bir Durdu Ardından Düzeldi Ekran Meselesi). Eger
Sizinde Böyle Sorununuz Varsa Tavsiyem: Teli Kapatın Arkası Acılıyorsa
Acın Ve Pirince Yatırın Ne Yazıkki Benim Arkası Acılmıyor. Yarın
Aksam Sizi Bilgilendiricem İns. Düzelir Tel: 0532 355 2968 (Tel Açılırsa Arayın Yardımcı Olurum.)
Hocam sorun devam ederse garantiye göndermenizi tavsiye ederim onarmak zorundalar

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bir sorunum daha var.

az önce farkettim telefonu açtığımda biliyorsunuz 4 köşesi oval telefonun sol alt oval kısmının bir kaç milim üstünde kasa açıklığı gibi birşey var tam anlamadım. güç tuşuna basıp telefonu açınca oradanda ışık geliyor telefonun içindeki ışık görünüyor yani. ama basınç testi yaptım kasa açıklığı görünmüyor az öncede suya soktum 10dk beklettim gene birşey yok. ( daha öncede sokmuştum zaten ama bu ışığı görüp işkillendim) sizce garantiye gödnermek gerekirmi? telefonda bir sorun yok gibi ama oradan o ışığın görünmesi pek hoş değil
Kasa açıklığı bende de var 15w olsa bile kapla belli olmuyor diyebilirim su geçirmezliğe engel değil

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şarj durumunuzu paylaşır mısınız ben 5.0.2deyim güncellemedim hala sizce 5.0.2 ye göre nasıl?

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Şu an itibariyle

1ce7c82cc5843fe36dc14b8c358f7a80.jpg

cerveruc59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun aleyküm arkadaşlar.2 tane sorum olacaktı 1)Sony xperia z3 telefonunu alalı 4 gün oldu ve aldığım günden bu yana bataryası çok hızlı bitiyor 4 saat normal kullanımda yaklaşık %40 civarında batarya düşüyor telefonda sıkıntı olabilirmi yoksa telefon yeni olduğu için zamanla batarya düzelirmi? 2)Telefonun android sürümünü 5.02 ye yükselttikten sonra sosyal medyada dolanırken bile çok aşırı ısınmaya başladı önceki android sürümünde böyle ısınma sorunu yoktu bu ısınma sorununu nasıl düzeltebilirim pc compationla onarım yapsam düzelirmi ısınma sorunu?

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Selamun aleyküm arkadaşlar.2 tane sorum olacaktı 1)Sony xperia z3 telefonunu alalı 4 gün oldu ve aldığım günden bu yana bataryası çok hızlı bitiyor 4 saat normal kullanımda yaklaşık %40 civarında batarya düşüyor telefonda sıkıntı olabilirmi yoksa telefon yeni olduğu için zamanla batarya düzelirmi? 2)Telefonun android sürümünü 5.02 ye yükselttikten sonra sosyal medyada dolanırken bile çok aşırı ısınmaya başladı önceki android sürümünde böyle ısınma sorunu yoktu bu ısınma sorununu nasıl düzeltebilirim pc compationla onarım yapsam düzelirmi ısınma sorunu?

Telefonu bir süre kullan bataryayı çok boşakçlmadan şarja takmaya dikkat etmeye çalış benim telefon periscope da takılırken biraz ısısını hissettiriyor birde uygulamaları toplu güncelledimde mesela güncel sürümleri dowlaçoad ediyorum elle güncelliyorum sarj ettikten sonra telefonu 1,5 gün kullanıyorum 5. 0.2 de ufak tefek hatalar var batarya perfonmansı buna dahil tavsiyem telefonu 5.1 güncellemen

cerveruc59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle teşekür edetim cevap verdiğin için Batarya %5 deyken şarj ediyorum genelikle sizce %5 yeterlimi yoksa tamamenni bitiripöylemi şarj ediyim bide 5.1 güncellemsini pc compationlamı yapıyım yoksa direk telefonlamı ikisinin arasında fark varmı?

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Öncelikle teşekür edetim cevap verdiğin için Batarya %5 deyken şarj ediyorum genelikle sizce %5 yeterlimi yoksa tamamenni bitiripöylemi şarj ediyim bide 5.1 güncellemsini pc compationlamı yapıyım yoksa direk telefonlamı ikisinin arasında fark varmı?
Ben güncellemeleri telefon üzerinden yaptım 5.0.2 dede 5.1 dede ben genelde %15 falan takıyorum sıfırlayıpta1,2 kere falan taktım sıfırlanmadan takmak daha makbul

cerveruc59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamamdır verdiğiniz bilgiler için ve zaman ayırdığınız için teşekkür ederim

Hi Im Ironman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonuzun yüzdesi kaçtayken şarj ettiğiniz önemli değil yeni tip bataryalarda bir sorun teşkil etmiyor. ama tamamane kapanmadan şarj edin çünkü bataryanız her bitip kapandığında bataryanın ömrü kısalır

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

ben telefonu taahhütle vodafone dan aldım. telefonda ışık sızması var alt tarafttada hafif bir kasa açıklığı var gerçi suya sokunca su almıyor ama orası ayrı.

ışık sızması beni rahatsız ediyor şimdi cihazı alalı yarın 10 gün olacak doa kapsamı için göndersem ve para iadesi istesem ve kabul olsa diyelim

vodafone kabul etmeme gibi bi durumu varmı ? nasıl olacak sonuçta alırken para vermedim faturalarıma yansayacak. telefonun ücreti faturama yansımaya devam edermi yoksa keserlermi yada ceza ücreti felan alırlarmı?

birde vodafone dan alınan cihazlara teleservice bakıyormuş ama telefonun üstünde sony eurasia etiketide var. yani sony tryede gönderebilirmiyim cihazı?

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
telefonuzun yüzdesi kaçtayken şarj ettiğiniz önemli değil yeni tip bataryalarda bir sorun teşkil etmiyor. ama tamamane kapanmadan şarj edin çünkü bataryanız her bitip kapandığında bataryanın ömrü kısalır

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var.

ben telefonu taahhütle vodafone dan aldım. telefonda ışık sızması var alt tarafttada hafif bir kasa açıklığı var gerçi suya sokunca su almıyor ama orası ayrı.

ışık sızması beni rahatsız ediyor şimdi cihazı alalı yarın 10 gün olacak doa kapsamı için göndersem ve para iadesi istesem ve kabul olsa diyelim

vodafone kabul etmeme gibi bi durumu varmı ? nasıl olacak sonuçta alırken para vermedim faturalarıma yansayacak. telefonun ücreti faturama yansımaya devam edermi yoksa keserlermi yada ceza ücreti felan alırlarmı?

birde vodafone dan alınan cihazlara teleservice bakıyormuş ama telefonun üstünde sony eurasia etiketide var. yani sony tryede gönderebilirmiyim cihazı?
Bunu servisle görüşün derin daha sonra aldınız yerle irtibata geçersin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bişey soracaktım android5.1 le süper otomatik modda artık 20.7 mp foto çekilebiliyor mu ????

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu bir süre kullan bataryayı çok boşakçlmadan şarja takmaya dikkat etmeye çalış benim telefon periscope da takılırken biraz ısısını hissettiriyor birde uygulamaları toplu güncelledimde mesela güncel sürümleri dowlaçoad ediyorum elle güncelliyorum sarj ettikten sonra telefonu 1,5 gün kullanıyorum 5. 0.2 de ufak tefek hatalar var batarya perfonmansı buna dahil tavsiyem telefonu 5.1 güncellemen
Başta benim de öyle oluyordu uyarlanan parlaklığı açın

goktas19

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Z3/Z3 Dual arasında şarj ömürleri aynı mıdır?
(Tek hat kullanmayı düşünüyorum lazım olur diye dual almayı düşünüyorum.)