Xperia Z3 Kullananlar Kulübü - Teknik Özellikler Belli Oldu

kral425

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
5.1.1 bugün ota ile güncelleme ile geldi gayet stabil çalışıyor

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Paralel ithalat bir z3 var elimde hala gelmedi güncelleme. Hangi ülkeden ithal edildiğini nasıl öğrenebilirim ?

Elimdeki kağıtlarda bi yerde üretici bilgisi adı altında sweden gördüm.

Ayrıca başka bir kağıtta gene şöyle yazıyor.

Declaration of Conformity for D6603
We Sony Mobile Communications AB of Nya Vattentornet
SE-221 88 Lund Sweeden

Diğer sayfada aynısı yazıyor aşağıdada ilgili onaylı kuruluş bölümünde germany var. Telefon isveç galiba. İsveçe güncelleme gelmedimi acep ?

Birde bişey soracağım. Ben ftf ile tr romu yüklesem. Bundan sonra trye her güncelleme geldiğinde direk alacakmıyım yoksa isveçe geldiğindemi alacağım gene. ?

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paralel ithalat bir z3 var elimde hala gelmedi güncelleme. Hangi ülkeden ithal edildiğini nasıl öğrenebilirim ?

Elimdeki kağıtlarda bi yerde üretici bilgisi adı altında sweden gördüm.

Ayrıca başka bir kağıtta gene şöyle yazıyor.

Declaration of Conformity for D6603
We Sony Mobile Communications AB of Nya Vattentornet
SE-221 88 Lund Sweeden

Diğer sayfada aynısı yazıyor aşağıdada ilgili onaylı kuruluş bölümünde germany var. Telefon isveç galiba. İsveçe güncelleme gelmedimi acep ?

Birde bişey soracağım. Ben ftf ile tr romu yüklesem. Bundan sonra trye her güncelleme geldiğinde direk alacakmıyım yoksa isveçe geldiğindemi alacağım gene. ?

Yüklediğiniz rom üzerinden gelir. Tr romuysa Tr Isveç romuysa Isveç.

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Yüklediğiniz rom üzerinden gelir. Tr romuysa Tr Isveç romuysa Isveç.

İnternette tr için ftf yok nordic ve austraila var. Nordic gene kuzey şeyleri oluyor isveç falan. Ya da 5.02 tr ftf yüklesem direk güncelleme alır 5.1.1 yükler miyim ?

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnternette tr için ftf yok nordic ve austraila var. Nordic gene kuzey şeyleri oluyor isveç falan. Ya da 5.02 tr ftf yüklesem direk güncelleme alır 5.1.1 yükler miyim ?

Nordic rom için 5.1 geldi zaten. Onu yüklerseniz bundan sonra gelecek güncellemelerde Nordic'e ne zaman gelirse kuzey ile birlikte size de gelecek. Tr yüklerseniz bizler ne zaman alıyorsak sizde ıo zaman alacaksanız. İçinde bulunan rom üzerinden gider güncellemeler.

CanVlad

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim telefonumada güncelleme gelmiyor paralel ithalat diye. Hangi ülkeden olduğunuda bilmiyorum, telefoncuya rom yükletmeye gittiğimde telefon kapanabilir ve hiç açılmayabilir dedi bende o yüzden yükletmedim. Varmıdır bir çözümü?

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Nordic rom için 5.1 geldi zaten. Onu yüklerseniz bundan sonra gelecek güncellemelerde Nordic'e ne zaman gelirse kuzey ile birlikte size de gelecek. Tr yüklerseniz bizler ne zaman alıyorsak sizde ıo zaman alacaksanız. İçinde bulunan rom üzerinden gider güncellemeler.

Sweden yazıyor ama hangi rom yüklü bilmiyordum.Nordice giriyorsa eğer güncelleme gelmedi bana. Nordic falan boşverdim 5.02 tr rom yükledim gelecekse Türkiye'ye geldiğinde alırım güncellemeyi sıkıntı olmaz tr gözüksün rom.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
10 gün önce aldığım z3 14w44 çıktı. Türkiye ye ilk gelenlerden yani. Bu normalmi. Sony center dan alındı.

HolyPuppet

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkcell cihazlarına verilmiş. Ha gayret bizlere de az kaldı :w00t:

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
Türkiye için güncelleme geldi şu an arkadaşlar

494b0d2698cce654e05c3c371eb7a4e1.jpg

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tam da alman romuna geçeceğimde geldi neyse sorun değil root atacağım zaten

Paganini58

Asistan
Reaksiyon puanı
68
Tebrikler Firmaya Android one projesinden sonra en kral güncelleme desteği Sony den sanırım. Gerçekten kral cihaz artık 5.1.1 ...

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Düzgün bir internet bulursam alman 502 yükleyip root atıp prf hazırlayıp 5.1 e geçmeyi düşünüyorum.

Hi Im Ironman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar z3 alalı 1 hafta oldu , 2 sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

1) telefoun şarjı çok az gidiyor. parlaklık hep kısık stamina modunda kullanıyorum ama telefonu çok yoğun kullanmadığım için bir günü görebiliyorum. yoğun kullanımda ise 1 günü göremiyorum. lolipop sürümü var telefonda birçok arkadaşım lolipopa geçince pil süresinin çok düştüğünü söyledi, sorun sürümdenmidir acaba yoksa benden veya telefondanmı kaynaklı??

2) telefonda biriyle konuşunca telefonu hareket ettirince kulağımda karşıdakinin sesi azalıyor. kulağıma paralel tutunca düzeliyor sesi ama oynatınca ses kısılıyor. bunu nasıl düzeltebilirim?

Androıdx

Asistan
Reaksiyon puanı
70
merhaba arkadaşlar z3 alalı 1 hafta oldu , 2 sorunum var yardımcı olursanız sevinirim.

1) telefoun şarjı çok az gidiyor. parlaklık hep kısık stamina modunda kullanıyorum ama telefonu çok yoğun kullanmadığım için bir günü görebiliyorum. yoğun kullanımda ise 1 günü göremiyorum. lolipop sürümü var telefonda birçok arkadaşım lolipopa geçince pil süresinin çok düştüğünü söyledi, sorun sürümdenmidir acaba yoksa benden veya telefondanmı kaynaklı??

2) telefonda biriyle konuşunca telefonu hareket ettirince kulağımda karşıdakinin sesi azalıyor. kulağıma paralel tutunca düzeliyor sesi ama oynatınca ses kısılıyor. bunu nasıl düzeltebilirim?
Telefonu aldımdan beri stamina moduna hiç geçirmedim 5.0.2 güncellemesiyle şarj biraz hızlı tükeniyordu 5.1 ile düzenli hale geldi arama ayarlarında karşı tarafla konuşma düzenleştşrebiliceğşn ayarlar mevcut bir bak bende herşey normal

Hi Im Ironman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonu aldımdan beri stamina moduna hiç geçirmedim 5.0.2 güncellemesiyle şarj biraz hızlı tükeniyordu 5.1 ile düzenli hale geldi arama ayarlarında karşı tarafla konuşma düzenleştşrebiliceğşn ayarlar mevcut bir bak bende herşey normal

hocam az önce %100 şarj edip deneyeyim bir dedim internet oyun yok sadece wifi açık parlaklık yarıda telefonda boş boş gezindim rehberi düzenledim fotoğraflara baktım fotoğraf çektim tema duvar kağıdı felan değiştirdim 30 dakikada %12 düştü şarj normal modda. sizce normalmi?

Gkbr01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam az önce %100 şarj edip deneyeyim bir dedim internet oyun yok sadece wifi açık parlaklık yarıda telefonda boş boş gezindim rehberi düzenledim fotoğraflara baktım fotoğraf çektim tema duvar kağıdı felan değiştirdim 30 dakikada %12 düştü şarj normal modda. sizce normalmi?
100-85 arası su gibi gidiyor geri kalanı hantallaşıyor nerdeyse [emoji1]