AKK İçin Facebook'ta Toplanıyoruz

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Dostlar change.org'da kampanya devam ediyor, ama özellikle facebook için aman aman bir çalışma göremedim.Ve facebook en çok kullanıcı bulunduran sosyal ağ.Bende bu ağı kullanarak farkındalığı arttırmak istiyorum.O yüzden facebook sayfası açtım.Sizlerden destek bekliyorum. AKK HAYIR

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Boş isleri bi birakın bi cacık olacağı yok boşa zaman kaybi

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Boş isleri bi birakın bi cacık olacağı yok boşa zaman kaybi
nasıl bir zihin ve mantıktır anlamıyorum , dostum biz eğer sesimizi çıkartmazsak zaten bir şey olmaz.Boşa zaman demen bence yanlış , zaten altı üstü 2dk imza vericeksin.Benim düşüncem olaya ünlü insanlarıda katmak.Eğer onlara ulaşabilirsek iş farklı bir hal alır.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
nasıl bir zihin ve mantıktır anlamıyorum , dostum biz eğer sesimizi çıkartmazsak zaten bir şey olmaz.Boşa zaman demen bence yanlış , zaten altı üstü 2dk imza vericeksin.Benim düşüncem olaya ünlü insanlarıda katmak.Eğer onlara ulaşabilirsek iş farklı bir hal alır.
bu zamana kadar açılan imza kampanyaları ne oldu ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
170 bin kişi sizce az mı ? Birde kamuspotu gibi ünlüleride işe alırız.Olur biter işte neden olmasın ? Hatta Hakkı abi açıkladı upload hızları hakkında önemli gelişmeler olacakmış.

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Dile kolay işi hemen oldu bittiye getirdin bi imza kampanyasida ben açiyim ucuz akaryakit için

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Dile kolay işi hemen oldu bittiye getirdin bi imza kampanyasida ben açiyim ucuz akaryakit için
insanların haklarını araması kadar doğal bir şey yok bizde haklarımızı arıyoruz.Bunda ne gibi bir sorun olabilir , nasıl zaman kaybı olabilir ki bu ?Zaten senin gibi düşünen insanlar olursa elbette bir şey olmaz (hakaret olarak yazmadım ,bozuşmayalım sonra :D)

leanardo

Profesör
Reaksiyon puanı
9
insanların haklarını araması kadar doğal bir şey yok bizde haklarımızı arıyoruz.Bunda ne gibi bir sorun olabilir , nasıl zaman kaybı olabilir ki bu ?Zaten senin gibi düşünen insanlar olursa elbette bir şey olmaz (hakaret olarak yazmadım ,bozuşmayalım sonra :D)
Güzel güzel konuşuyoruz niye bozuşalım :) bende isterimde olmaz bu isler böyle

lord276

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu konuda dönen paralardan haberin yok sanırım şu an için sadece bir hayalden ibaret bence

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Emre denen vatandaş koyduğu linkleri ad.fly ile koyunca parayı sayarken bu işlerle uğraşamıyor.