General Mobile E-Tab 5

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Arkadaşlar Ben Resetleyerek Böle Yaptım Wİfiyi yaptım ama açmayın sakın çünkü gider 5 dkya her yaptığınız bluetoth u ise alarmla yaptım o kolay ha bu arada "creativeenginee" hotspot felan baktım hepsini denedim bişey çıkmaz bende bişey amcam öğretti tabletin güç tuşuna basınca "kapat ve sessiz mod gelir" kapata basılı tutarsanız önünüze birşey çıkacak güvenli mod diye birşey onu açın sol altta güvenli mod olarak başlıyacak tablete bişey olurmu diye sorarsanız kendim denedim hiçbirşey olmadı güvenli moddan artık bişeyler yapın ben denedim ama bişeyler bulamadım bulanlar sölesin mesaj atarak arkadaşlar açıklamayın ulu orta yerlerde meb görüyor hemen önlem alıyor 5 dost aldı mail attı açığı kapattılar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben tableti fabrika ayarlarına döndürdüm.Şimdi ise aktif edeceğim zaman tc kimlik ve şifre doğru olmasına rağmen 'kayıt hatası tc kimlik veya seri no kayıtlıdır.' diye bir hata geliyor.Format attım düzelmedi.Nasıl yapabilirim.Allah Rızası için yardım edin....
Lütfennn....:biggrin::biggrin:

bak712

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler ben widgetlardan bisey buldum önce widgetlara girioz sonra ayarlar kisayolunu ekrana tasioz orda secenekler cikacak orda tethering ve tasinabilir diye bisey var onu secin ekrana gelince tiklayin ona ve karsiniza gormediginiz bir yer cikacak wifi etkin noktasini etkinlestirin ve sol ustte bir wifi isareti cikacak ve sol ustteki pencereyi asagi indirin 0 baglandi 0 engellendi yazacak ona tiklayin kablosuz hotspot kurulumu yap var ona tiklayin ve sifreyi göstere tiklayin bir telefondan wifila tabletin ismine tiklayin ve sifreyi yazin ve telefon tabletin wifi ina baglanio ama internete girmeye calisinca girmio :(( bu kadar anlattim ama sonuc yok isterseniz sizde bi bakin tesekkurler :)

Bişey. Yok

afguven02

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben tableti fabrika ayarlarına döndürdüm.Şimdi ise aktif edeceğim zaman tc kimlik ve şifre doğru olmasına rağmen 'kayıt hatası tc kimlik veya seri no kayıtlıdır.' diye bir hata geliyor.Format attım düzelmedi.Nasıl yapabilirim.Allah Rızası için yardım edin....
Lütfennn....

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lütfennn....

Acip ve kapamayi surekli dene

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Wps officeden cihaz etc permissonsa baksanız bir şey çıkar mı acaba

bthnzkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wps office>cihaz>etc>permissonstan bişey çıkar mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar cihaz bulutta bulunmuyor ne demek ? :) Evet güvenli modda bişeyler bulunabilir ya herkes baksın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar güvenli moddan apk oyun yüklenmiyo ben denedim güvenli moddan birşeyler çıkacağa benziyor.biraz kafa yorsak apkyı güvenli moddan çözebiliriz

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler güvenli moddan hic bişey çikmaz çünkü güvenlimod açildiginda üçüncü taraf uygulamalar devre dışı bırakılıyor...+_+ üçüncü taraf uygulama nedir derseniz?=)apk'dır.😆😆😆

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar tableti sıfırladım açtım ve sürekli general mobile yazısı dönmeye başladı tablet böyle kaldı hiç birşey olmuyor ne yapacam bilgisi olan varmı Lütfen Yardım edin

gabriel21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar tableti sıfırladım açtım ve sürekli general mobile yazısı dönmeye başladı tablet böyle kaldı hiç birşey olmuyor ne yapacam bilgisi olan varmı Lütfen Yardım edin

sesaçma ve güç tuşu na uzun süre basılı tut yazı gidecek tablet resleniyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar e tab 4 un arkasi acilinca icinde bir sd kart vardi
Bununda arkasinda e tab 4 deki gibi vida yok ama bunlari acmak icin ozel makinalar varmis biri bulursa acmayi denesin
Not:Tornavida ile denedim olmuyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Faceye girebileceğim bir proxy adresi yok mu yaa önceden giriyodu ama artk forbidden dio eminm ki girenler var yoksa sizde faceye girmiyo falan yazardnz bilenlerr lutfennnnnnnnn yazsnnnn 😳

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Apk dosyasini baska bir telden veya tapletten ayristirip bluetooh ile tablete gonderin bakalim olacakmi meb engelemeden deneyin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar sistem guncelemelerine basiyom durduruldu dio iyimi kotumu kotuyse ne yapmaliyim degistirmistim sistem guncelemeleri sayfasini facebook yapmistim

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Apk dosyasini baska bir telden veya tapletten ayristirip bluetooh ile tablete gonderin bakalim olacakmi meb engelemeden deneyin
.
Anlatirmisin nasil olucak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar acaba başka fota adresi bulsak onu yazsak bişey olurmu ???

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar tablet kapalıyken güç ve ses kısma tuşuna basılı tutunca general mobile yazısında kalıyor o zaman bilgisayara bağlanabilir herkes denesin!!!!

E

e tab 5

SDN Okuru
Arkadaşlar tablet kapalıyken güç ve ses kısma tuşuna basılı tutunca general mobile yazısında kalıyor o zaman bilgisayara bağlanabilir herkes denesin!!!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Abi ben buraya numaramı versem root atmayı bulan olursa beni arayabilir mi? Numaram 05375967169 tab5 açığı bulupta unutanlar abiler bulan olursa numaramı arayabilecek ilan var mı?

furkansagmis

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Abi ben buraya numaramı versem root atmayı bulan olursa beni arayabilir mi? Numaram 05375967169 tab5 açığı bulupta unutanlar abiler bulan olursa numaramı arayabilecek ilan var mı?
Kardeşim sen bize abi diyosun ama burdaki herkes yaşıt farkında mısın? ��

Abi ben bu tablete format atarsam ne olur sizce?
Tablete yüklediğin her şey silinir ve meb engeli yine kalkmaz

Arkadaslar sistem guncelemelerine basiyom durduruldu dio iyimi kotumu kotuyse ne yapmaliyim degistirmistim sistem guncelemeleri sayfasini facebook yapmistim

.
Anlatirmisin nasil olucak
İnterneti keserek sistem güncellemelerine girersen böyle bir hata vermez.