Android telefon tavsiyesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sosyl
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi işletim sistemi daha stabil ve daha sorunsuz?

• Kullanılan toplam oy
    7
  • Anket kapatılmış .

sosyl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler herkese Selamun Aleyküm.
Yeni bir telefon almak istiyorum fiyat sınırlaması yok.Beni en az 3 yıl götürmesi lazım ve telefonu 1 yıl kullandıktan sonra kasma donma takılma vs. şeyler yaşamak istemiyorum.Çok fazla oyun oynayan birisi değilim.telefonu günde en fazla 1-1.5 saat aktif kullanırım.Aklımda lg g4 vardı fakat grafik işlemcisi yüzünden biraz çekindim ama hala düşünüyorum.1 ay kadar bekleyebilirim güzel bir telefon çıkacaksa eğer.
Şimdiden hepinize çok teşekkür ediyorm iyi günler.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
iPhone 6s'i beklemelisiniz. Note 5'de kasma olabilir. Güncellesmesi uzun olmaz zaten. iPhone 6s'de güzel iyileştiremeler olucak gibi.

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
daha önce iphone kullandınız mi yani önerir misiniz?
Ben 4s kullandım ama iphone 6 yı baya araştırdım dilerseniz bilgilerimi sunayım.
İphone 6 şuan piyasadaki en stabil telefon. Kasma, güncelleme, kamera sıkıntısı yaşamazsınız.
FAKAT!
Çok dayanıksız yapmışlar telefonu. Çelik kasa olmasına rağmen biraz kuvvet uyguladığınız taktirde bükülme oluyor. Cam sağlamlığı zaten berbat. Yani 40-50 cm yerden düştüğü taktirde camdan umudu kesin. Ekstra ekran koruyucu, kılıf falan almalısınız. Ben de telefon alacağım o yüzden 1-2 ay araştırdım.
Ben de 6s i ya da note 5 i beklesem mi diye düşünüyorum ama 6s i de dayanıklık olarak aynı yaparlarsa hiç yapmasınlar. Şahsen çokta fark olacağını sanmıyorum.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Kullanma şansım olmadı da direk iPhone'a geçmeyip iPod'u deniyeceğim. Dediklerinize göre iPhone 6s'i dedim. Şuan iPhone 6 almak çok mantıklı değil. 6s'de birçok iyileştirme olucağı için onu beklemelisiniz.

sosyl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 4s kullandım ama iphone 6 yı baya araştırdım dilerseniz bilgilerimi sunayım.
İphone 6 şuan piyasadaki en stabil telefon. Kasma, güncelleme, kamera sıkıntısı yaşamazsınız.
FAKAT!
Çok dayanıksız yapmışlar telefonu. Çelik kasa olmasına rağmen biraz kuvvet uyguladığınız taktirde bükülme oluyor. Cam sağlamlığı zaten berbat. Yani 40-50 cm yerden düştüğü taktirde camdan umudu kesin. Ekstra ekran koruyucu, kılıf falan almalısınız. Ben de telefon alacağım o yüzden 1-2 ay araştırdım.
Ben de 6s i ya da note 5 i beklesem mi diye düşünüyorum ama 6s i de dayanıklık olarak aynı yaparlarsa hiç yapmasınlar. Şahsen çokta fark olacağını sanmıyorum.
çok teşekkürler zaten stabilite ve hız olarak hiçbir telefon iphone yaklaşamaz bile ama 6s de 3000 tl civari olursa biraz zor alirim :) 2500 civari olursa olabilir

sosyl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kullanma şansım olmadı da direk iPhone'a geçmeyip iPod'u deniyeceğim. Dediklerinize göre iPhone 6s'i dedim. Şuan iPhone 6 almak çok mantıklı değil. 6s'de birçok iyileştirme olucağı için onu beklemelisiniz.

çok teşekkürler haklısınız ama daha önce hiç iphone kullanmadığim icin emin olamıyorum

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Alışmak biraz zor oluyor da 3000 den aşağı gelmez. Bi de yüzde 15-30 arası zamla uçabilir.

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsunga yaklaşmak istemiyorum toucwiz yüzünden bi süre sonra şişme vs oluyor ama iddialı bir telefon
Bu sorunlar tüm android cihazlarda mevcut. O zaman İphone'un belirttiğim dezavantajlarını kabul ediyorsanız size en uygun telefon gibi görünüyor.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Yeni bir telefon almak istiyorum fiyat sınırlaması yok.Beni en az 3 yıl götürmesi lazım ve telefonu 1 yıl kullandıktan sonra kasma donma takılma vs. şeyler yaşamak istemiyorum.Çok fazla oyun oynayan birisi değilim.telefonu günde en fazla 1-1.5 saat aktif kullanırım.Aklımda lg g4 vardı fakat grafik işlemcisi yüzünden biraz çekindim ama hala düşünüyorum.1 ay kadar bekleyebilirim güzel bir telefon çıkacaksa eğer.
en az 3 yıl kullanacaksan iphone 6 serisine bak 1 ay değilde yaklaşık 2 ayı var pihone 6s çıkacak bence 6s i bekle derim ben...

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
samsunga yaklaşmak istemiyorum toucwiz yüzünden bi süre sonra şişme vs oluyor ama iddialı bir telefon
Dediklerinize göre iPhone ama. Belki S6'yı android m ile stabilleşir. Ya da rom yüklerseniz belki ios kadar stabil olur. Ama ios kısıtlamaları sizi etkiler mi? Jailbreak gerekebilir. Jailbreak güzel ama bilginizin olması gerekir. Yalnış bir geliştiricinin tweakini indirirseniz kötü şeyler olabilir.

sosyl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone kullananlar varsa karşılaştıkları sorunları yazabilirler mi ?

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İphone kullananlar varsa karşılaştıkları sorunları yazabilirler mi ?
4s kullanıyorum şuan, müzik video falan yüklemek işkence. Ayrıca arkadaşıma müzik falan da atamıyorum ve şarj aleti çok kısa :D Banamı denk geldi bilmiyorum 3 tane orjinal şarj aleti değiştirdim hepsi bir yerinden bozuldu ben de hepsini birleştirip bantlayarak uzuun bir iphone şarj aleti yaptım :D görüntüsü kötü ama işlevi çok iyi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru

LG G4 yada SONY XPERIA Z3 al ucuz dersen General Mobile One...

sosyl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=461814]ClouT[/MENTION] abi Geçmiş olsun :D ama fikir iyiymiş. Açıkçası müzik video bunlar benim için sorun değil genelde youtube da dinliyorum.Abi çok sağol yardımların için iphone 7 alicam galiba eğer çok pahalı olursa 6 alırım abi son bi sorum var telefonu önerir misin yani sen olsan tekrar iphone mu alırsın yoksa android bir telefon mu

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
[MENTION=461814]ClouT[/MENTION] abi Geçmiş olsun :D ama fikir iyiymiş. Açıkçası müzik video bunlar benim için sorun değil genelde youtube da dinliyorum.Abi çok sağol yardımların için iphone 7 alicam galiba eğer çok pahalı olursa 6 alırım abi son bi sorum var telefonu önerir misin yani sen olsan tekrar iphone mu alırsın yoksa android bir telefon mu
7 seneye çıkacak, eylülde 6S

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@ClouT abi Geçmiş olsun :D ama fikir iyiymiş. Açıkçası müzik video bunlar benim için sorun değil genelde youtube da dinliyorum.Abi çok sağol yardımların için iphone 7 alicam galiba eğer çok pahalı olursa 6 alırım abi son bi sorum var telefonu önerir misin yani sen olsan tekrar iphone mu alırsın yoksa android bir telefon mu
Ben de şuan telefon alacağım. Açıkcası eylülü bekliyorum. Ağustos ortasında Note 5, eylülde de iphone telefon çıkaracak. Hepsini görüp öyle karar vereceğim. Samimi fikrimi söyleyeyim iphone 6 bu kadar dayanıksız olamasaydı ve 16 mp kamera koysalardı hiç düşünmeden alırdım.

sosyl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben de şuan telefon alacağım. Açıkcası eylülü bekliyorum. Ağustos ortasında Note 5, eylülde de iphone telefon çıkaracak. Hepsini görüp öyle karar vereceğim. Samimi fikrimi söyleyeyim iphone 6 bu kadar dayanıksız olamasaydı ve 16 mp kamera koysalardı hiç düşünmeden alırdım.

kamerayı biraz daha geliştirmeleri lazım az önce iphone 6 kamerasina baktim sanki karıncalı gibi çok kötü değil ama çokta iyi değil

baron635

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zaten şimdiki akılı telefun kulananlar internetsiz olmuyorlar müzik video fotograf bunların hepsi watshap ile gönderiliyor şimdi bu ek program herkeste var onun için sıkıntı yok

cebrailpamuk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia z1 compact al süper bi telefon .hem fiyatida çpk degil 1.000