- Reaksiyon puanı
- 1,876
Emanete bırakmak yasak... 60 Km yi sabahın 6-7 sınde otostop çeke çeke gitmek mi![]()
Türkiye yaşanacak yer değil.....
Bakkalın birine bırak

Emanete bırakmak yasak... 60 Km yi sabahın 6-7 sınde otostop çeke çeke gitmek mi![]()
Türkiye yaşanacak yer değil.....
Bakkalın birine bırakçıkışta alırsın
Başlayınca devamı gelir..söyleyip rahatlamak istediğim birşey var arkadaşlar. Herşeyden önce hala ve hala sevdiğimi dile getirmek isterim. Sevdiğim ve sevgilim olan kız mesaj yoluyla beni biriyle aldattı Konuşmada aşkım canım cicim yok +18 durum yok sadece üstü kapalı bazı konuşmalar var. 1 hafta kadar soguk kaldım şuan affettim ama aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Bi arkadaşa anlattım bana ayrıl dedi Düşünün internete bile yazdım ne yapabilirim diye her konuda ayrıl ayrıl yazıyor. Fakat ben ayrılmak istemiyorum Çok seviyorum. Ben ufak bi iltifatinda yüzü gülen bi sevgiye sahibim ki nasıl sevdiğimi biliyor. BEnim bu içimdeki acıyı dindirin benimle konuşun sohbet edin birşey yapın unutayım
Yanında birini götürme şansın varsa eşyaları ona bırakısın.Sıanava gireceğim yerde bakkal çakkal yok sokak arası değil. Nalet olsun böyle sisteme. Neyse yine ben giderim sorun çıkarırlarsa yaygarayı kopartırım...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Başlayınca devamı gelir..
Sıanava gireceğim yerde bakkal çakkal yok sokak arası değil. Nalet olsun böyle sisteme. Neyse yine ben giderim sorun çıkarırlarsa yaygarayı kopartırım...
Başlayınca devamı gelir..
Sınava gireceğim yer Perpa iş merkezinin orası pekte tenha bir yer değil, ama bu kadar da açmalanmaz ki yahu ulaşım kartının içine mikrofonlu iletişim aracıda sokacak kadar teknoloji gelişmedi Türkiye de@Lazzz
Saçma olacak biliyorum ama yazmak zorundayım.
O kartı okulun yakınlarında bir yere sakla çok yakın olmasın yanlış anlaşılabilir. Ve kimse ama kimse hele kameralar seni gormesin hic.
Sinavdan cikinca al.
En son çare o da kimseyi de peşime takmam istemem hele ki sabahın 6 sındaYanında birini götürme şansın varsa eşyaları ona bırakısın.
Diyecek lafım yok hocam. Yani bir kere yapılaş her şeyin devamı mutlaka geliyor...deme be öyle usta deme be sana şu kadar söyliyim içim kan ağlıyor ya 1 sene ömrümden gitti canımı kanımı verdim ailemle tanıştırdım bi anda böyle birşeyin karşıma çıkması canımı çok acıtıyor . takma diyolar olur böyle şeyler ileriye bak Ama insan sevince yediremiyor bi yandan da unutmak istiyor bırakmak istemiyor karşı tarafta öyle ama ...
Sınava gireceğim yer Perpa iş merkezinin orası pekte tenha bir yer değil, ama bu kadar da açmalanmaz ki yahu ulaşım kartının içine mikrofonlu iletişim aracıda sokacak kadar teknoloji gelişmedi Türkiye de
En son çare o da kimseyi de peşime takmam istemem hele ki sabahın 6 sındabirde pazar günü .
Diyecek lafım yok hocam. Yani bir kere yapılaş her şeyin devamı mutlaka geliyor...
SakinNe yapayım peki? Söyle ayılayım mı S*keyim mi he?? kahpe dünya Ya kardeşim çıkarıp şu kalbimi önünüze koysam nasıl sevdiğimi nasıl o kalbin çarptığını görseniz utkunuz tutulur ya. Ne yapayım ne
SakinBen 2 senedir kıza aşığım iki senedir sabrediyorum
![]()
Sen belliki cok seviyosun ama bu durumlarda mantikla hareket etmek gerekir (acikcasi bende dahil cogu kisi oyle yapmaz) ama eger onu seversen git gide buyur bu ve ilerde ayni seyleri yapar ve daha cok pisman olursun yani simdi birakirsan senin icin kotu olsa bile gelecekte biraktiginda kotu oldugu kadar olmaz .söyleyip rahatlamak istediğim birşey var arkadaşlar. Herşeyden önce hala ve hala sevdiğimi dile getirmek isterim. Sevdiğim ve sevgilim olan kız mesaj yoluyla beni biriyle aldattı Konuşmada aşkım canım cicim yok +18 durum yok sadece üstü kapalı bazı konuşmalar var. 1 hafta kadar soguk kaldım şuan affettim ama aklıma geldikçe moralim bozuluyor. Bi arkadaşa anlattım bana ayrıl dedi Düşünün internete bile yazdım ne yapabilirim diye her konuda ayrıl ayrıl yazıyor. Fakat ben ayrılmak istemiyorum Çok seviyorum. Ben ufak bi iltifatinda yüzü gülen bi sevgiye sahibim ki nasıl sevdiğimi biliyor. BEnim bu içimdeki acıyı dindirin benimle konuşun sohbet edin birşey yapın unutayım
Sen belliki cok seviyosun ama bu durumlarda mantikla hareket etmek gerekir (acikcasi bende dahil cogu kisi oyle yapmaz) ama eger onu seversen git gide buyur bu ve ilerde ayni seyleri yapar ve daha cok pisman olursun yani simdi birakirsan senin icin kotu olsa bile gelecekte biraktiginda kotu oldugu kadar olmaz .
1 kez ihanet etmis sahsen ben birini sevsem asla ve asla ihanet etmem belli ki sevgisi zayifmis. Genelde senin gibi gecmiste uzulen insanlar gelecekte daha mutlu oluyor 😄 tabi bu benim teorim benimde bircok kotu duygusal taraflarm var ama hic caktirmiyom.NEden peki herkes kesin yapacak gibi konuşuyor. Ben şahsen dinine düşkün bi insanım ve Allahıma hergün ikimiz için dua ediyorum. Belki düzelmiştir belki bi kere beni kaybetme duygusunu yaşadığı için dahada yapmayacaktır neden herkes böyle diyor
1 kez ihanet etmis sahsen ben birini sevsem asla ve asla ihanet etmem belli ki sevgisi zayifmis. Genelde senin gibi gecmiste uzulen insanlar gelecekte daha mutlu oluyor  tabi bu benim teorim benimde bircok kotu duygusal taraflarm var ama hic caktirmiyom.
Dedigim gibi senin gibi bussuru insan var ama dedigim gibi mantikla hareket edeceksin baska sansin yok , hepimizden kotu durumda olan insanlar bile var sokakta yatanlar filan var fakat insan deil miyiz hepimiz hep daha fazlasini istiyoruz hepimiz boyleyiz . Uzun lafin kisasi uzak dur daha cok uzulmeden benim soyleyeceklerim bu kadar.Yok kafam bulanık ya uzaklaşıp gitmek istiyorum herkesten habersiz uzaklara.. Bilmesinler ne yaptığımı ve yaşlanıp öleyim . Hala yediremiyorum ama sevgim ağır basıyo unutuyorum sevgim her zaman ağır bastı halada öyle belki ne geniş adam diyebilirsiniz ama çok seviyorum kardeşim çok
Dostum o klasik lafı kimse söylememiş ben söyliyim bırak gitsin sana kız mı yok [emoji4]Yok kafam bulanık ya uzaklaşıp gitmek istiyorum herkesten habersiz uzaklara.. Bilmesinler ne yaptığımı ve yaşlanıp öleyim . Hala yediremiyorum ama sevgim ağır basıyo unutuyorum sevgim her zaman ağır bastı halada öyle belki ne geniş adam diyebilirsiniz ama çok seviyorum kardeşim çok
Heçkırlığı birakta bizim 5.1.1 romu yayinlandi onun kamerayi bi duzeltAbi bu kali linux inanılmaz bir şey ya. Telefonumu hackledim, wifi üzerinden. Telefonun ekranı yada uygulama açılmadan kameraya erişim sağladım ve kamerayı izliyorum, wifi kopmadığı sürece.
Wifi hacklemek zaten bebek işi, wifiye bağlı telefonu bulup wifi ağını hackleyerek o telefona bağlanabilirim demek bubeyler heçkırlık çok eğlenceliymiş la
![]()
Heçkırlığı birakta bizim 5.1.1 romu yayinlandi onun kamerayi bi duzelt![]()
Daemon Tools'un yeni sürümlerini kullanamıyorum ya. Beceremedim gitti.
Bana bi mağar fotoğrafı gönderebilirsinAbi bu kali linux inanılmaz bir şey ya. Telefonumu hackledim, wifi üzerinden. Telefonun ekranı yada uygulama açılmadan kameraya erişim sağladım ve kamerayı izliyorum, wifi kopmadığı sürece.
Wifi hacklemek zaten bebek işi, wifiye bağlı telefonu bulup wifi ağını hackleyerek o telefona bağlanabilirim demek bubeyler heçkırlık çok eğlenceliymiş la
![]()
![]()
Cm 12 bi harika dostum![]()
Bildiğim kadarıyla CM12 Discovery için yok. Farklı Custom romlar görmüştüm ama.Hayırdır sorun ne?
Bana bi mağar fotoğrafı gönderebilirsin
O kadar basit mi la?
Hangi linux?
Discovery tel var acayip hantal root yapıp bunu yüklesem hızlanır mı?
CM 12 ya da referans android 1 GB Ram 1.2 ghz lik telefon a bike rahat yeter ve oldukca hizlidir (ios in biraz daha yavasi gibi dusunebilirsin) .Hayırdır sorun ne?
Bana bi mağar fotoğrafı gönderebilirsin
O kadar basit mi la?
Hangi linux?
Discovery tel var acayip hantal root yapıp bunu yüklesem hızlanır mı?