İphone 5s vs LG G4 Sizce Hangisi?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
32lik 5s var beyler :)
[MENTION=417926]pinterest[/MENTION] Yorumun için saol aga. G4 kullanmaya devam o zaman dediğinide yapıcam zaten. Ayriyetten benim yanımda dread doctors'da kimmiş? :D yok ben kurcalamaya devam edicem o konuda kesinim :)

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
[MENTION=380082]Vikings[/MENTION] O iPhone 5S'in yerinde olmak istemezdim :(.

Dread doctors a laf yok çok coollar kurbağa ve farenin karışımı bir ses çıkarıp beliriyorlar.

Eğer senin bu garanti işin sonunda olumlu sonuçlanırsa kuzenimle gerekirse kavga çıkaracağım Note 4 aldırmayacağım. O kuzenim LG g4'ü A-LA-CAK 2, 2 daha dört bitti.

*Rizeli teyzelerin yol kapatma eylemindeki karayollari yetkilisi buraya gelecek lafı geldi aklıma*

Note 4 alırsa da sakın gözümün önünde uğraşma şu telefonla derim.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Merhaba arkadaşlar.

Ben 5s kullanıyordum ve g4 aldım. 5s hala kenarda duruyor jb işleri için kullanıyorum satmadım.

Asıl kullandığım telefon G4. Devamlı sorun çıkarttı servise verdim, iade kabul edildi ve bu cumaya kadar elimde olucakmış dediler.

Şimdi diyorum ki yeni g4 geldiğinde kutusunu jelatinlerini bile açmadan sıfır olarak satsam ve 5s mi kullansam?

Lütfen marka yada model fanlığı yapmadan cevaplar bekliyorum.

Yeni telefon almayacam (şimdilik) g4'ü satıp parayı kenara atarım 5s kullanırım yada g4'ü kullanmaya devam ederim.

Şu anda kafamı kurcalayan bir kaç şey var yazıyorum:

1. Ben spotify kullanıcısıyım ve öğlen 12'den gece 12'ye kadar rahat 7 saat müzik dinlerim. Bilgisayardan olsun telefondan olsun. Fakat genellikle telefondan dinlerim.

G4'de equalizer yok spotify için bu benim açımdan çok büyük bir eksi.
Malzeme kalitesi plastik olduğu için elde premium his vermiyor.
G4'ün üretim hatası cihazları çok fazla. Dokunmatik hassasiyet, laglar, oyunlarda kasma sorunları, şarj sorunları vs.
Şu anda g4'e katlanmamın sebebi büyük ekranı, çözünürlüğü ve kamerası.

Evet arkadaşlar ne diyorsunuz? ne yapmamı önerirsiniz? telefon satın almayı düşünmüyorum çünkü istediğim telefon daha piyasada yok üretilmedi. O yüzden boşuna para harcamak istemiyorum.

Lütfen fikrinizi belirtirken tarafsız bir şekilde belirtin.
İphone5s ile yola devam et. Yeni jeneraston cihazlar çıkınca onlara bak.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Zenginliğin tadı başka oluyor, tartıştığı şey 5s mi g4 mü :D neyse benim g2 ağlıyor sonra çok konusmayim. Bu arada doğru cevap g4

smtz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar.

Ben 5s kullanıyordum ve g4 aldım. 5s hala kenarda duruyor jb işleri için kullanıyorum satmadım.

Asıl kullandığım telefon G4. Devamlı sorun çıkarttı servise verdim, iade kabul edildi ve bu cumaya kadar elimde olucakmış dediler.

Şimdi diyorum ki yeni g4 geldiğinde kutusunu jelatinlerini bile açmadan sıfır olarak satsam ve 5s mi kullansam?

Yeni telefon almayacam (şimdilik) g4'ü satıp parayı kenara atarım 5s kullanırım yada g4'ü kullanmaya devam ederim.

1. Ben spotify kullanıcısıyım ve öğlen 12'den gece 12'ye kadar rahat 7 saat müzik dinlerim. Bilgisayardan olsun telefondan olsun. Fakat genellikle telefondan dinlerim.

G4'ün üretim hatası cihazları çok fazla. Dokunmatik hassasiyet, laglar, oyunlarda kasma sorunları, şarj sorunları vs.

Evet arkadaşlar ne diyorsunuz? ne yapmamı önerirsiniz? telefon satın almayı düşünmüyorum çünkü istediğim telefon daha piyasada yok üretilmedi. O yüzden boşuna para harcamak istemiyorum.

bende lg4 le iphone 6 arasında kaldım. 2 gündür karar veremiyorum bi türlü. Lg g4 almak istiyorum ama sorunları beni korkutuyor. o kadar para verip sürekli servise yollamak sinir bozucu.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Zenginliğin tadı başka oluyor, tartıştığı şey 5s mi g4 mü :D neyse benim g2 ağlıyor sonra çok konusmayim. Bu arada doğru cevap g4

Aga zenginlik değil birikim :mrgreen: aynen g4 ile devam edicem :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bende lg4 le iphone 6 arasında kaldım. 2 gündür karar veremiyorum bi türlü. Lg g4 almak istiyorum ama sorunları beni korkutuyor. o kadar para verip sürekli servise yollamak sinir bozucu.

İphone 6'dan bahsediyorsanız olmaz. 6 plusdan bahsediyorsanız ve jailbreak yapıcaksanız tabii ki iphone 6+. Ama yok ben normal kullanıcam diyorsan iphone para verme şu anda.

Tamam kaliteli malzeme, güncelleme desteği, garanti desteği, parmak izi, yazılımsal özellikler falan filanda kişiselleştirmesi inanılmaz berbat.

Jailbreak yapınca dünyanın en iyi kişiselleştirmesine sahip cihaz oluyor orası ayrıda çoğu kişi bu tarz şeylerden korkuyorlar nedenini bilmiyorum sanki cihazları patlayacak.

Jb yapmayacaksan iphone alma yani parana yazık.

G4 öneriyorum ben güzel cihaz. Eğer sorunluysa götür servise gözünün önünde bakıyorlar zaten yeni diye direk yenisi ile değişim yaparlar tamir etmeden, sıfır açılmamış kutu.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Merhaba arkadaşlar.

bir kere madem 5s kullanıyordun neden iphone 6 yada plus a geçmedin, 2. si g4 ü sat begenmedin ama s6 ve edge i bida gözden geçir derim yada note 4 olabilir iyi çalışıyor note 4 bugun elimdeydi yada bunları istemezsen yeni cihazları bekle lg nin yeni modeli gelcek diyorlar parmak izi okuyuculu filan note 5 var keza s6 edge plus var vsvs ,yeni gelenlere bak 5s seni 1 yıl daha götürür sonrasında biliosun sende ios güncellemesi kesiliyor zamanlada uygulamala yükleyemiyorsun ios eski oldugundan eger para ihtiyacın varsa dursun seneye bak yeni modellere s7 m10 g5 vs gibi modellere bak bana sorarsan g4 ü sat 5s le devam et yeni cihazları bekle begenmessen hiç birini önümüzdeki sene de bak cihazlara o zaman karar verirsin zaten 5s seni 1 yıl daha götürür....

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
[MENTION=348146]kadirirdem[/MENTION] Samsung istediğim gibi olmadığı sürece almayacağım kim ne derse desin :) isterse s17 uçan samsung çıkartsınlar almam aga sevmiyorum :)

Neden g4 aldığıma gelelim. Almadan önce çoğu kişi yorumlarımı biliyordu direk 6+ alıcaktım. Fakat çok hoşuma gitti g4.

Elimde android cihaz yoktu kurcalayabileceğim. Ipad ve 5s vardı, android istiyordum fakat gidip kurcalamak için nexus falan alıcak değildim.

G4 çok hoşuma gitti aldım. Hala hoşuma gidiyor ve g4 ile devam edicem. Hem 5s'i hemde g4'ü kurcalamaya devam edicem.

Ben bu işleri seviyorum o yüzden işletim sistemlerinden kopmamam gerekiyor. İşim bu yani :)

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
@kadirirdem Samsung istediğim gibi olmadığı sürece almayacağım kim ne derse desin :) isterse s17 uçan samsung çıkartsınlar almam aga sevmiyorum :)

Neden g4 aldığıma gelelim. Almadan önce çoğu kişi yorumlarımı biliyordu direk 6+ alıcaktım. Fakat çok hoşuma gitti g4.

Elimde android cihaz yoktu kurcalayabileceğim. Ipad ve 5s vardı, android istiyordum fakat gidip kurcalamak için nexus falan alıcak değildim.

G4 çok hoşuma gitti aldım. Hala hoşuma gidiyor ve g4 ile devam edicem. Hem 5s'i hemde g4'ü kurcalamaya devam edicem.

Ben bu işleri seviyorum o yüzden işletim sistemlerinden kopmamam gerekiyor. İşim bu yani :)
tamam sen bilirsin :) uygulama geliştirceksen nexus 5 al :D....