LG G4 vs Xiomi mi 4 vs İphone 5s

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
M9'u hemen dibe atmayın,en uzun Ömürlü,en şık ve sağlam cihazlar HTC ya da apple oluyor genelde.Tamam kamerası kötü olabilir ama performans açısından çok Iyi.Isınma artık daha az,frekans düşürüldü çünkü.

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
HTC One M9 donanım olarak G4'ten daha iyi bir cihaz. Isınma sorunu tamamen çözülemedi ki Sd810'da hiç çözülemedi ancak işlemcinin çalışma frekansı düşürülerek bir nebze kotarıldı. Bunun dışında kasa kalitesi muazzam özellikle G4'e göre. Ön kamerası da G4'ten geri kalmaz ancak arka kamerada G4 tamamen üstün. Performans, arayüz deneyimi, şıklık, selfielerinizde sizi memnun edecek telefon One M9'dur. Ama G4 de üzmez.

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
Benim kamerayla alakam yok.40 yılda bir kullanırım kamerayı.Benim için performans ve tasarım önemli.En az 2-3 yıl kullanacağım için.

ramazanyikici

Asistan
Reaksiyon puanı
16
Benim kamerayla alakam yok.40 yılda bir kullanırım kamerayı.Benim için performans ve tasarım önemli.En az 2-3 yıl kullanacağım için.

Stabil ara yüz deneyimiyle ve önceki senenin amiral gemisi de olması sebebiyle sizi 2-3 yıl götürecek diye tahmin ediyorum zaten tasarım kendi konuşuyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
g4 günlük kullanımda m9dan geri kalmaz ve çoğu alanda m9dan bence daha kaliteli ama alırken 600k seri ve üzerini almaya bakın gerisi sorunlu bozulursa zaten lg türkiye garantisi varsa size 600k ve üzerini veriyor lg benim bildiğim g4 daha mantıklı

M

Murat Burç

SDN Okuru
Htc m9 snapdragonun o belalı sürümü revize edilmemiş 810 ile çıktı gerisini siz düşünün 2015 te ekran ve kamera kalitesinde lg g4 ve 950 xl(fotağrafta bu telefoan rakip çıkmadı daha la :) rakipsiz oyun oynuyorum demişsin g4ün bataryası hariç seni mutsuz edicek bir tarafı yok m9u güncelleye güncelleye işlemci hızını 1.56 ya kadar düşürdüler artık gerisini sen düşün

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
G4'e karar verdim hepinize teşekkür ederim.

Melih Akbulut

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle herkese merhaba bende şuan M4 Aqua var yani daha doğrusu servise verdim gelince onu satıcam.Bütçem 1200 civarı.3 Telefon arasında kaldım.Ama en çok iphone 5s'i istiyorum fakat 2016 da alınırmı?Diğer yanda da LG G4 ve Xiomi mi 4 var.Benim sosyal medya ile alakam yoktur.Sadece whatsapp ve youtube genelde.Yani genellikle oyun oynarım,çok oyun oynuyorum.

Kısacası ben ios kullanmak istediğimden ve telefon hoşuma gittiğinden aklıma takıldı.Ama diğerleri daha iyi derseniz onlara yönelicem.

Şimdiden teşekkür ederim.:)
küçük ekran sorun değil diyosan ıphone 5s alabilirsin ama ıphone 5s in ön kamerası 1.2 mp olması biraz düşündürür

waylandx

Doçent
Reaksiyon puanı
67
g4 karar verdim zaten kamera benim için önemli değil.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Htc m9 snapdragonun o belalı sürümü revize edilmemiş 810 ile çıktı gerisini siz düşünün 2015 te ekran ve kamera kalitesinde lg g4 ve 950 xl(fotağrafta bu telefoan rakip çıkmadı daha la :) rakipsiz oyun oynuyorum demişsin g4ün bataryası hariç seni mutsuz edicek bir tarafı yok m9u güncelleye güncelleye işlemci hızını 1.56 ya kadar düşürdüler artık gerisini sen düşün
Frekansı düşürmeleri Performansı düşürmeleri anlamına gelmez,Performans konusunda HTC,G4 e fark atar.İlla 2 GHz hızında kullanacaksan performans modu var geliştirici seçeneklerinden.Kamera için almıyorsan git m9 al kardeşim.Ağzı olan Konuşuyor ne diyeyim?