Yeni Bilgisayar Almayı Düşünüyorum

perhand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba Arkadaşlar ;

Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum fakat hangi marka hangi model karar vermedim tüm özelliklerinin bütçem dahilinde çok yüksek olmasını istiyorum . Çok fazla oyun oynayan biriyim . Özellikle GTA 5 çıktıkdan sonra bilgisayar alma istediğim çok arttı çünkü şuan ki bilgisayarım kaldırmıyor . Fazla uzatmadan söyleyeyim. 2500 TL bütçem var toplama veya değil fark etmez bütçeme göre bilgisayar söyleyebilir miziniz ? Yorumlarınızı bekliyorum

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Merhaba Arkadaşlar ;

Yeni bilgisayar almayı düşünüyorum fakat hangi marka hangi model karar vermedim tüm özelliklerinin bütçem dahilinde çok yüksek olmasını istiyorum . Çok fazla oyun oynayan biriyim . Özellikle GTA 5 çıktıkdan sonra bilgisayar alma istediğim çok arttı çünkü şuan ki bilgisayarım kaldırmıyor . Fazla uzatmadan söyleyeyim. 2500 TL bütçem var toplama veya değil fark etmez bütçeme göre bilgisayar söyleyebilir miziniz ? Yorumlarınızı bekliyorum

Laptop mu istiyorsunuz yoksa kasa mı ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
I3NIyxr.png

MSI R9 380 GAMING 2G 256B DVI HDMI DP DX12 - tekramarket.com

Toplayabileceğin en performanslı sistem bu. Ekran kartı vatanda olmadığı için tekramarketten önerdim. İstersen NVIDIA Pascal için biraz daha bekle.

e_emin

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Toplama almanı öneririm. Bu sistem ile oyunları maksimum ayarlarda oynarsın:
COOLER MASTER ELITE RC-430 500W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Intel Core i3 4160 Soket 1150 3.6GHz 3MB Önbellek 22nm İşlemci - Vatan Bilgisayar
Aoc 21.5" E2262Vw Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar
A4 Tech 3100N 2.4Ghz Nano Q-Tr Klv+ V-Track Mouse - Vatan Bilgisayar
JWIN 1+1 A-12 USB SPEAKER - Vatan Bilgisayar
Wd 3.5" 1Tb Caviar Blue Sata 3.0 7200Rpm 64Mb Cache Harddisk - Vatan Bilgisayar
MSI H81M-P33 Intel H81 Soket 1150 DDR3 1600MHz SATA 3.0 DVI&VGA Anakart - Vatan Bilgisayar
GSKILL 8GB RipjawsX DDR3 1600MHz CL9 Tek Modül Ram - Vatan Bilgisayar
MSI GTX960 GAMING 4G GDDR5 4GB 128Bit Nvidia GeForce DX12 E.Kartı - Vatan Bilgisayar
Eğer bu sistemi almak için acelen yoksa bekle.
Skylake işlemci gelecek, bunun sonucu olarak ddr4 ram, usb 3.1, ... kısacası her şey değişecek; ek olarak NVIDIA Pascal serisi GPU'lar gelecek, bunlar Maxwell'e göre en az 2 kat daha fazla performans verecek. Bunlar en çok laptopların işine gelecek şeyler, özellikle de gpu kısmı, ama masaüstülerde de devrim yaratacak olan teknolojiler/ürünler.

perhand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
@Seyhoo Teşekkürler kardeş İstersen NVIDIA Pascal için biraz daha bekle demişsin ya ucuzlar diye mi dedin ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

@e_emin acelem yok kardeş 10 ay kadar sürem var gelecek yaz için düşünüyorum

enesyuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
31
Intel ve nvidia sistem toplanmasın intelin skylake işlemcilerini bekle.