• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Söyle Rahatla

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan warkortali
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün yine akıyorum :D makine on :dirol:

lyY6dB.jpg

VLp10y.jpg

Ne yapmaya çalışıyorsunuz çözemedim :D

(Dur şurasından kesiyim de foruma atıyım geyik olsun) :mrgreen:

Eğer kesip atmışsam en adiyim bak. sağ ve sol tarafı kendiliğinden koptu, 10 ton çekirdek vardı çatalı dokundurdum yanlar koptu valla bak :D sonra arkadaşla güldük tsde burayada atıyım dedim :D

Eğer kesip atmışsam en adiyim bak. sağ ve sol tarafı kendiliğinden koptu, 10 ton çekirdek vardı çatalı dokundurdum yanlar koptu valla bak :D sonra arkadaşla güldük tsde burayada atıyım dedim :D
"Eğer kesip atmışsam en adiyim bak" yapmışsındır sen. Beklerim senden. :mrgreen: :D :D

İnternet paketim bitti. (96 kb/s)
Bugün mr robot 1x4 var. House 1x10 ve fringe 5x2 izlenecek ama evdeki int. faturasının ödenmemesi beni tatilden soğutuyor. Ne yapayım ki ben :bored:

AppStore innial kart kabul etmiyor mu ya? Ödeme gecersiz diyor.

Sinirden otobüs durağının yanindaki demiri tekmeledim ayağım burkuldu sanırım.....

[MENTION=14447]Lazz[/MENTION]z şükret bence ben elimi yumruk yapamıyorum daha :D

zysuOZGh.jpg

Bu aralar forum üyelerinde bir sıkıntı var. Herkese geçmiş olsun. :)

Dh forumdan bir hayirsever arkadasimiz Turkcell T50 icin 5.1.1 romu yapiyor. Suan kamera ve arama sorunu varmis. Onu da bayram sonrasi bilen biriyle cozucekmis. İş ciddi cunku xda da aktif biri ve romun ilk versiyonunu yayinladi stabil calisiyor. Cogu kisiden once 5.1.1 kullanmak guzel olucak :D

Tamam biz de destekliyoruz da neden Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi. uzantısı kullanıyorsunuz arkadaş? Kim çok tıklanıyorsa işi paraya çeviriyor.

Tamam biz de destekliyoruz da neden Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi. uzantısı kullanıyorsunuz arkadaş? Kim çok tıklanıyorsa işi paraya çeviriyor.
Benim bildiğim kadarı ile bit. Ly istatistiki bilgi elde etmek için kullanılıyor. Para da mı veriyormuş? [emoji4]

Benim bildiğim kadarıylada para kazanmak için. :D Yanılıyor olabilirim. Başka bir kısaltma daha vardı çünkü.

Bildiğim kadarıyla Bu bağlantı sistem tarafından reddedildi. para vermiyo. Para veren bc.vc, o da önce reklam sayfasına sonra asıl siteye yönlendiriyo

Sevdiklerinizle birlikte , şeker tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle iyi bayramlar dostlar...

Zamlar yansıdı mı? Vestele sovmeye başladı millet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...