Max 3000 TL Telefon önerisi

mit_27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar tavsiyelerde açığım fakat S6 yı listemden çıkardım çünkü oyun oynarken ekran siyah oluyor arada onun dışında G4-Z3-Z3 Plus-Z4v-M9 arasında kaldım.

Şartlar:
Kamerası (Ön, arka) güzel olsun.
Hızlı olsun
Ekranı güzel olsun
Telefon kullanışlı ve uzun ömürlü olsun.

Şimdiden teşekkürler...

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Şu an için beklemeni öneririm. G4 kullanıyorum. Z3 Plus'ta S810 güncel olmayan versiyonu olacağı için pek fark olmayacak. Bu sene Quallcom'un sıvamasıyla adam gibi bir cihaz çıkmadı. Samsung ve LG ekrana takmış durumdalar o yüzden performastan ve batarya ömründen ödün veriyorlar. Yeni çıkan veya çıkacak cihazlardan önerim de One Plus Two( Tabi Türkiye'ye gelirse...) , Meizu MX5 ( Türkiye'ye kesin gelecek.) Huawei Nexus 5. Bu cihazları şimdiden önerebilirim. Ekranı güzel istemişsin fakat ekran ne kadar güzelse performans ve batarya süresi o kadar düşüyor. Son olarak özetle şu anki aklım olsa yazdığın modellersen hiçbirini almazdım bu benim şahsi görüşüm.

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Arkadaşın dediği cihazları bekleyebilirsiniz. Şuan ben de telefon almaktan vazgeçtim. Ben Note 5 ve iPhone 6s'i bekleyeceğim.

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Şu an için beklemeni öneririm. G4 kullanıyorum. Z3 Plus'ta S810 güncel olmayan versiyonu olacağı için pek fark olmayacak. Bu sene Quallcom'un sıvamasıyla adam gibi bir cihaz çıkmadı. Samsung ve LG ekrana takmış durumdalar o yüzden performastan ve batarya ömründen ödün veriyorlar. Yeni çıkan veya çıkacak cihazlardan önerim de One Plus Two( Tabi Türkiye'ye gelirse...) , Meizu MX5 ( Türkiye'ye kesin gelecek.) Huawei Nexus 5. Bu cihazları şimdiden önerebilirim. Ekranı güzel istemişsin fakat ekran ne kadar güzelse performans ve batarya süresi o kadar düşüyor. Son olarak özetle şu anki aklım olsa yazdığın modellersen hiçbirini almazdım bu benim şahsi görüşüm.

Hocam öyle bir dedin ki g4 aldığıma pişman oldum bir de 3 sene idare etcez sence götürür mü 3 sene g4 beni

Starbowl

Profesör
Reaksiyon puanı
260
Bence G4 3 sene götürür. Ama güncelleme desteği bittikten sonra rom yüklersiniz. Şuan ben de telefon almadığma mutlu oldum. İnşallah ek vergiler gelmez.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar tavsiyelerde açığım fakat S6 yı listemden çıkardım çünkü oyun oynarken ekran siyah oluyor arada onun dışında G4-Z3-Z3 Plus-Z4v-M9 arasında kaldım.

Şartlar:
Kamerası (Ön, arka) güzel olsun.
Hızlı olsun
Ekranı güzel olsun
Telefon kullanışlı ve uzun ömürlü olsun.

Şimdiden teşekkürler...
yerinde olsam note 5 ve iphone 6s i beklerim ama illa alcaksan sana uygun şuan s6 ve g4 var s6 daki o sorunu sadece senden duydum bilmiyorum belki telefondan kaynaklı olabilir istemezsen g4 iyi....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ekran güzel olamsıyla performansın alakası yok çözünürlükle alakası var yani 2k ekran kullanılırsa pili sömürür fakat 108 p ekran yada 720 p kullanılır pili sömürmez ama ekran kalitelidir görüş açıları olsun renk paleti olsun vsvs olsun kalitelidir yani demem o ki ekran kalitesi arttıkça performans düşmez çözünürlük arttıkça performans düşer. yanlış bilgi vermeyelim....

mit_27

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar pil çok önemli değil Z3+ mı Z4 mü G4 mü ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Valla ben g4 öneriyorum. Z4 beklerim dersen bekle duruma göre değerlendirme yaparız sonra. Z3+'ya bulaşma zaten. Z2'den sonra ki cihazlara hiç bulaşma. Bir z3c var o kadar diğerleri tırt bana göre.

perhand

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş ben olsam iphone 6 alırım hiç bir sıkıntı olmuyor ne bir donma özellikle applede garantiyi çok beğeniyorum telefonun bozulduğu takdir fazla uğraşmadan sana yeni telefon veriyorlar

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Hocam öyle bir dedin ki g4 aldığıma pişman oldum bir de 3 sene idare etcez sence götürür mü 3 sene g4 beni

Götürür götürmesine de batarya performansı vasat. Yanında yedek batarya ile gezersen benim gibi sıkıntı yaşamazsın.

ekran güzel olamsıyla performansın alakası yok çözünürlükle alakası var yani 2k ekran kullanılırsa pili sömürür fakat 108 p ekran yada 720 p kullanılır pili sömürmez ama ekran kalitelidir görüş açıları olsun renk paleti olsun vsvs olsun kalitelidir yani demem o ki ekran kalitesi arttıkça performans düşmez çözünürlük arttıkça performans düşer. yanlış bilgi vermeyelim....

Güzel olmasından kastım çözünürlük zaten. Panel kalitesi değil. Benim bahsettiğim şeyden bahsetmişsin sende. Verdiğim Samsung ve LG örneklerinden yola çıkarak 2K'yı kastettim.

İkisi arasındaysan G4 derim. Bir de yedek batarya + yedek batarya şarj ünitesi alırsan bir sıkıntı yaşamazsın.