LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
O zımbırtıyı durdursan bile gene çalışıyor tekrar. Güncelleme beklicez mecbur. Telefon bekleme modunda da sarj yiyor . bugün tel %100 sarja koydum yattim kalktim %91 idi 12 saat sonra

Ee bu normal ne var bunda? 12 saat uyumuşsunuz % 9 şarj yemiş, saat başı %1 bile yememiş yani. Ben anlamıyorum herkes en güçlü telefonu ve en güzel telefonu istiyor ama olay şarja gelince beklemede hiç gitmesin ekran süresi 15 saat vericeğini falanmı sanıyorsunuz :)

Greenify kullan baya uzar beklemede şarj gitme şeyi.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ee bu normal ne var bunda? 12 saat uyumuşsunuz % 9 şarj yemiş, saat başı %1 bile yememiş yani. Ben anlamıyorum herkes en güçlü telefonu ve en güzel telefonu istiyor ama olay şarja gelince beklemede hiç gitmesin ekran süresi 15 saat vericeğini falanmı sanıyorsunuz :)

%9 sarj normal degil hocam.

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

G2 nin sabah kalktığınızda aynı oluyor şarjı veya %1 oynuyor [emoji1]

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
G2 nin sabah kalktığınızda aynı oluyor şarjı veya %1 oynuyor [emoji1]

Yoo oynuyor. Telefonu %100 yaptıktan sonra şarj işareti gidene kadar şart etmişseniz yada fullendikten sonra 20-30 dakika daha fazla şarjda tutmuşsanız, %99'a inmesi çok zor oluyor.

%99 yapıp koyun kenara 12 saat sonra alın bakalım ne kadar düşecek :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bnm eski xperia z3te stamina modda %2 3 bile gitmiyordu uyku modunda

Stamina mod'dan bahsediyorsunuz, sony bu konuda çok başarılı tabii ki gitmeyecek. LG'de stamina modumu var?

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sarjin iyi gittigini söyleyenler ya wifiden bağlı yada parlaklık çok kısık yada güç tasarrufu hep açık.

yüzde 50 parlaklıkta ve otomotikte bence gayet iyi hocam, ama bilindiği üzre 2k ekran olduğu için ve 3g çekmek için sürekli aradığı için şarjınının çabuk gitmesi normal bence çünkü 5.5" ve 2k

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
3G şarj problemi yok.Gayet normal bence.Ancak Ağ Tercihini "GSM / WCDMA" olarak değiştirin.LTE modunun aktif olmadığından emin olun.
Ben sabah 8:00'de sarjdan çıkarıyorum, gece 5:00'e kadar anca %5'leri görüyor.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yoo oynuyor. Telefonu %100 yaptıktan sonra şarj işareti gidene kadar şart etmişseniz yada fullendikten sonra 20-30 dakika daha fazla şarjda tutmuşsanız, %99'a inmesi çok zor oluyor.

%99 yapıp koyun kenara 12 saat sonra alın bakalım ne kadar düşecek :)

Stamina mod'dan bahsediyorsunuz, sony bu konuda çok başarılı tabii ki gitmeyecek. LG'de stamina modumu var?
Sarj 100 degilken dahi geceden sabaha 2 civari oynuyor g2de. 100de bırakırsam hiç oynamıyor .

mmrtylmz

Doçent
Reaksiyon puanı
45
Sarjin iyi gittigini söyleyenler ya wifiden bağlı yada parlaklık çok kısık yada güç tasarrufu hep açık.

Katılıyorum. Öyle de bir anlamı kalmıyor cihazı kullanmanın. Şu an ısınan uygulamarı devamlı çalıştırıp cihazı bozmaya çalışıyorum :) Garantisi bitmeden bozup değiştirmek satmak ardından da başka cihaz almak istiyorum :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Sarj 100 degilken dahi geceden sabaha 2 civari oynuyor g2de. 100de bırakırsam hiç oynamıyor .

İyimiş :) ben çok farklı romlar kernel ve modüller kullanıyordum. Belki ondan şarjım gidiyordu g2'de.

G4'de demek ki sıkıntı var bariz bir şekilde. Yazılımla umarım düzeltilir yani.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İyimiş :) ben çok farklı romlar kernel ve modüller kullanıyordum. Belki ondan şarjım gidiyordu g2'de.

G4'de demek ki sıkıntı var bariz bir şekilde. Yazılımla umarım düzeltilir yani.
Bence moduller biyerden sonra telefonu kastırıp sarjına olumsuz etki ediyor bisuredir kullanmiyorum bariz belli yani performans artışı [emoji4]

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3G şarj problemi yok.Gayet normal bence.Ancak Ağ Tercihini "GSM / WCDMA" olarak değiştirin.LTE modunun aktif olmadığından emin olun.
Ben sabah 8:00'de sarjdan çıkarıyorum, gece 5:00'e kadar anca %5'leri görüyor.
telefon kilit modunda bile sarjı yiyor sizde nasıl böyle oluyor anlamıyorum bişeylerimi kısıyorsunuz ? ben 3g ile sosyal uygulamalarda gezinirken maksimum 2 bucuk dk da bir %1 düşüyor parlaklık otomatik senkronizasyon kapalı. telefonu %100 yapıp yatıyorum sabah kalkınca %91.yazılımda bisorun var belli . şu güncelleme umarım erken gelir.yada benm telde sıkıntı var ama gördüğüm kadarıyla forumdada var bnm gibi. üstelik batarya istatistiklerini paylaşan bi site de de lg g4 en sonda z3 en üstte. buna rağmen nasıl aldıysam bu teli :) deri kapağına ve kamerasına kapılıp aldık :) garantiye göndercem olmadı cihazda mı sorun var diye.onun icinde göreve baslamam lazım daha atamam tamamlanmadı geçici bi telefon almam lazım ...

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon kilit modunda bile sarjı yiyor sizde nasıl böyle oluyor anlamıyorum bişeylerimi kısıyorsunuz ?
Hocam uygulamalarını kontrol et optimizasyon sıkıntısı olabilir tuş kombinasyonuyla telefonu resetle servise veremem diyorsan yakın zamanda stock rom kurabilirsin bir tek sizde bu sıkıntı var galiba.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hocam uygulamalarını kontrol et optimizasyon sıkıntısı olabilir tuş kombinasyonuyla telefonu resetle servise veremem diyorsan yakın zamanda stock rom kurabilirsin bir tek sizde bu sıkıntı var galiba.
sorun tek bende yok bikaç kişi yazdı aynı sorunu. optimizasyon falan onu ben nasıl keşfetcem ? teli resetledim zaten hard reset yapıp kurdum gene ekran acıkken sarj cok gidiyor.

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun tek bende yok bikaç kişi yazdı aynı sorunu. optimizasyon falan onu ben nasıl keşfetcem ? teli resetledim zaten hard reset yapıp kurdum gene ekran acıkken sarj cok gidiyor.
Herkesin kullanmadığı optimizasyon sıkıntısı olabilecek uygulamalar var mı kontrol et pil kullanımına bak hangi uygulama ne kadar yiyor diye.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Herkesin kullanmadığı optimizasyon sıkıntısı olabilecek uygulamalar var mı kontrol et pil kullanımına bak hangi uygulama ne kadar yiyor diye.
pil istatistiğinde anormal bi uygulama yok . sadece bu sabah yattıp kalktıgımda %100 debn %91 e dusmustu tel istatistikte google hizmetleri en üstteydi . şimdi o da %4 lerde.

Teldeki uygulamalar bunlar
http://i.hizliresim.com/5k9npL.png
http://i.hizliresim.com/b28EQb.png
http://i.hizliresim.com/XoW32k.png

telefona gömülü olan bikaç uygulamayı sildim lg health quick memo remote call service voice mate ve quick remote fln bunlar mı ters teptirdi acaba

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pil istatistiğinde anormal bi uygulama yok . sadece bu sabah yattıp kalktıgımda %100 debn %91 e dusmustu tel istatistikte google hizmetleri en üstteydi . şimdi o da %4 lerde.

Teldeki uygulamalar bunlar
http://i.hizliresim.com/5k9npL.png
http://i.hizliresim.com/b28EQb.png
http://i.hizliresim.com/XoW32k.png
Yatarken 3G kapalı mıydı ? Benim telefon S3 rom yüklü 2,5 yıllık bataryası var o bile %2 %3 yiyor ve romda sürüyle hata var stabil değil.

sagyurek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende lg g2 den büyük umutlarla geçmiştim g4'e ama hüsran oldu sarj konusunda gerçekten sıkıntılı beklerken dahi sarj gidiyo arkadaşların dediği gibi sabahtan ortalama bir kullanımla akşamı çıkarmıyo açıkcası satmayı düşünüyorum size sorum g4 den s6 geçilirmi bataryası daha düşük olmasına rağmen g4 den 1 saat daha fazla kullanım sunuyo yapılan testlerde sizin fikriniz nedir değişmeye değermi

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende lg g2 den büyük umutlarla geçmiştim g4'e ama hüsran oldu sarj konusunda gerçekten sıkıntılı beklerken dahi sarj gidiyo arkadaşların dediği gibi sabahtan ortalama bir kullanımla akşamı çıkarmıyo açıkcası satmayı düşünüyorum size sorum g4 den s6 geçilirmi bataryası daha düşük olmasına rağmen g4 den 1 saat daha fazla kullanım sunuyo yapılan testlerde sizin fikriniz nedir değişmeye değermi
Hocam yürek mi yedin S6ya geçsen G4 adamın dibiymiş dersin berbat arayüz kasmalar donmalar yavaşlamalar falan [emoji1]

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bir kisi daha çıktı batarya sorunlu. Ekrani ac yada acma sarj gidiyor.3g acikti yatarken. Ama konum acikti . bende sahsen note 5 i bekliyorum s6 dansa . tabi bataryası böyle devam ederse.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Buyrun bugun teli 2 kez Sarj etmistim aksam 6 gibi %100 idi. 6Dan sonraki Istatistikler resimde. 3saat 5dk ekran süresi
http://i.hizliresim.com/5k9Xjj.png

He he bitti evet. Zaten s6'nın şarjı g4'den iyi tamam tamam :D

Bilmiyorum valla tahmin ettim sadece. Ama zaten s6 ya geçmem. Gecsem gecsem note 5

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Buyrun bugun teli 2 kez Sarj etmistim aksam 6 gibi %100 idi. 6Dan sonraki Istatistikler resimde
http://i.hizliresim.com/5k9Xjj.png

Bilmiyorum valla tahmin ettim sadece. Ama zaten s6 ya geçmem. Gecsem gecsem note 5

Valla dostum size ne desem boş yani. Telefon her dakikada %1 şarj tüketiyor diyorsunuz, ekran açık kalınca %2 tüketiyor falan diyorsunuz. Cihazınız bozuk yada arızalı ise ben ne yapabilirim? Millet nasıl 4 saat 4.5 saat ekran süresi alıyor 3g ile? sizin ekran süreniz max 100dakika olması gerekiyor mantıken.

Servise gitmediğiniz sürece hiç bir şeyi düzeltemeyeceksiniz.

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Valla dostum size ne desem boş yani. Telefon her dakikada %1 şarj tüketiyor diyorsunuz, ekran açık kalınca %2 tüketiyor falan diyorsunuz. Cihazınız bozuk yada arızalı ise ben ne yapabilirim? Millet nasıl 4 saat 4.5 saat ekran süresi alıyor 3g ile? sizin ekran süreniz max 100dakika olması gerekiyor mantıken.

Mesaji sonradan duzelttim 3saat 5dk ekran suresi. Yok zaten ben senden duzeltmeni beklemiyorum sonuclari paylasiyorum. Bnm gibi 5 kisiye yakin hatta daha fazla gördüm forumda. O 5 saate yakin goruntu alanlardan sordugumda full wifi ve guc tasarufu acik iken oyle. Ekran parlakliginida sormadim ama

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

Sakin şampiyon...

fkeskin1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Mesaji sonradan duzelttim 3saat 5dk ekran suresi. Yok zaten ben senden duzeltmeni beklemiyorum sonuclari paylasiyorum. Bnm gibi 5 kisiye yakin hatta daha fazla gördüm forumda. O 5 saate yakin goruntu alanlardan sordugumda full wifi ve guc tasarufu acik iken oyle. Ekran parlakliginida sormadim ama

Hayir zaten resmi istatistigi yayinlayan sitedede g4 en sonda. O 5 saat alanlar parlaklik az ve tasarruf modu acik olanlar ve tabiki wifi ile. Ben o istatistigi teli aldiktan sonra gordum ah keske once gorseydim.bide adam satarken hizli sarj flnda demisti dedim forumdakiler hizli sarj yok diyor adamdedi yok bunun kutusunun icerisinde ozelliklerinde yaziyor:) daha aldik iste. S6da 1saat 15 dkda sarj ediyor full sarj :) ayni sekil note 4 de