Kadima
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 841

Şu Jailbreak'a elim varmıyor ya :/ Garantisi bitince yapmak istiyorum ama tema yok.Hepsi çok güzel.
Şu Jailbreak'a elim varmıyor ya :/ Garantisi bitince yapmak istiyorum ama tema yok.Hepsi çok güzel.
iTunes sorun çıkarıyor mu peki ? Ve güncelleme nasıl oluyor ?
O zaman sürekli jailbreak yapıyoruz , telefon sıfırlanıyor sürekli yani ben öyle anladım ?
O zaman İOS 9 Beklemek mantıklı , zaten 5C'ye ondan ötesi gelmez sanıyorum.
Benim için ilk sorum önemli her güncellemede teşefon sıfırlanmıyor değilmi ?
Diyelim 8.4 jb varken 9 çıktı cihazı kesinlikle temizlemen lazım
Not: Kesinlikle temizlemesi lazım fakat geçmek istiyorsayoksa temizlemesin yani :mrgreen:
Guncellemek isterseHa bir de itunesle guncellerim bi halt olmaz deme elmada kalır. (guncelle duğmesine basarsan. Eğer geri yukle dersen zaten son sürüm yükler)
İnternet hızım saniyede 1.5 mb olmasına rağmen bende zaman aşımı diyor. Ayrı ipsw indircem ama net kotalıZaten onu belirtmiştim yukarıda. Güncellemeleri denetle değil, iphone'u geriye yükle diyecek, son sürüm yazılım fw (ipsw) inecek ve cihaza kurulacak.
Yoksa jailbreakli cihazı güncelleyemezsiniz yani.
Ya şimdi ben anlamadım ki kafa gitti ,
Ben şimdi telefondan güncelle ya da restore et yaparsam elmada kalır , ama i tunesten yedeklerimi alıp restore edersem normal kalır değil mi ?
Biri bana özelden bilgilerim gitmeden nasıl jb yapacağımı anlatırsa sevinirim
Size güveniyorum , umarım yapabilirim.
Ya şimdi ben anlamadım ki kafa gitti ,
Ben şimdi telefondan güncelle ya da restore et yaparsam elmada kalır , ama i tunesten yedeklerimi alıp restore edersem normal kalır değil mi ?
Biri bana özelden bilgilerim gitmeden nasıl jb yapacağımı anlatırsa sevinirim
Yedek alıp almaman önemli değil. Önemli olan, telefon üzerinden yada itunes üzerinden güncellemeleri denetle yada güncelleme yapman sıkıntı.
İtunes üzerinden iphone'u geri yükle yani restore yaparsan elmada falan kalmazelmada kalan cihazınıda restore ile kurtarabiliyorsun zaten
Jb yapmak için itunes'a gir sonra yedek al ve her şeyi almasını seç. Sonra jailbreak yap. Jailbreak yaptıktan sonra telefonun sıfırlanmıyor, sadece Cydia diye bir uygulama geliyor kaldığın yerden devam ediyorsun.
Eski haline dönmek istersen işte burada cydia'yı kurmadan yani jb yapmadan önce ki aldığın yedek önemli. Neden önemli? 8.4 lü jailbreakli kullanıyorsun ve ios 9'a geçtin diyelim.
Jailbreak yapmadan önce aldığın yedeği kurup, ios 9'a jb yapıp kaldığın yerden devam edebilirsin.
Jailbreakli telefonun yedeğini alamıyorsun diye biliyorum, alsanda kurarken sıkıntı çıkartır.
Jb li telefonda tweakleri almıyor ben denedim sıkıntı olmadı