Meizu Türkiye distrubutoru yok sanırım garantıde sıkıntı olur
Her ne kadar G3 e gonlum daha yatkın olsada Zenfone 2 den yana tercihimi kullanıyorum çünkü kimse bir telefonu yuksek kapasiteli 5-6 oyun birden oynayacagım diye almaz oynamazdaTasarımı biraz kalın olsada fiyat/performans da cok cazip ve ASUS gibi birçok uygulama babası bir markadan geliyor buda bir etken tabii.Saygılarımla iyi forumlar..
karar senin ama ben ASUS gibi bir isme donanımsal ve yazılımsal olarak guvenıyorum mx4 e göre. yoksa kagıt ustunde mx4 unde özellikleri cok iyi.Açıkcası zenfone 2 mx4 pro arasında kaldım ama hala net karar veremedim
asus ta olurda telefon bozulursa serviste sıkıntı yaşanır mı peki?
Asus'un servisi kötü gibi yorumlar okumuştum. Etraflıca araştırmak en iyisi. Hoş zaten kim on numara hizmet sağlıyor ki bu devirde?
Orasıda öyle tabi sony nin servisi nasıl onuda bilmem bilgisayarda iyiydi ama şuana kadar iki markayıda telefonda kullanmadım hiç..
Bende zenfone 2 ve xperia z2 arasında kaldım
ben bir hafta önce zenfone 2 aldım gayet başaılı bir cihaz tavsiye ederim
Aslına bakarsanız bende öyle düşünoyurum. Mx4 Pro kağıt üstüde üstün bir telefon ama Flyme OS ve garanti beni korkutan yanlarıkarar senin ama ben ASUS gibi bir isme donanımsal ve yazılımsal olarak guvenıyorum mx4 e göre. yoksa kagıt ustunde mx4 unde özellikleri cok iyi.
Ben z2 yi eleyeli bayaa oluyor şayet ileride güncelleme de sııntılar çekeceğini düşünmekteyim.Orasıda öyle tabi sony nin servisi nasıl onuda bilmem bilgisayarda iyiydi ama şuana kadar iki markayıda telefonda kullanmadım hiç..
Bende zenfone 2 ve xperia z2 arasında kaldım
ben bir hafta önce zenfone 2 aldım gayet başaılı bir cihaz tavsiye ederim
Açıkcası zenfone 2 mx4 pro arasında kaldım ama hala net karar veremedim
O cevabı verebilmek için iki işlemciye sahip telefonu da kullanmak lazım. Bu arada zenfone 5 bile hız konusunda pek sıkıntı yaşatmiyor
ben de seninle aynı durumdayım ancak meizuya güvenemem çünkü türkiyedeki destekleri ÇOK zayıf![]()
ben de seninle aynı durumdayım ancak meizuya güvenemem çünkü türkiyedeki destekleri ÇOK zayıf![]()
gozlemledigim kadarıyla ve anlatılanlar dogrultusunda iki cihaz arasındakı tek fark ıslemcı hızının farkı olması. Vebuna ragmen 16 gb ve 32 gb modellerinde sadece tek amac fiyatı yukseltmek oldugu dusuncesındeyım.
Aynenn
- - - Mesaj Güncellendi - - -
2gb lik bir ram farkıda var sırf fiyat oldugunu düşünmüyorum
ram farkı yok arkadasım sadece islemci hızı ve hafızası deisken yanlıs bılgılendırme yapmayalım
Ben Türkiye de çıkarılan 1.8 lik 4 GB diye biliyorum 2 GB versiyonlar gelmeyecek hocamBugün Vatan Computer de tuhaf bir şeyle karşılaştım. Zenfone 2 16 GB olanında 4GB RAM var 1.8 ghz di. Asus un kendi sitesinde bile 2 GB RAM ken bu nasıl oluyor?
hocam g3 ısınma konusunda bayağı düzeldi. lolipop romu geldikten sonra çok sık ara güncellemeler aldı ve neredeyse bütün hatalardan arınmış çok güzel bir arayüze kavuştu. lolipop rom 20a ile çıkmıştı şuan ben 20p romu kullanıyorum. yani ne kadar çok ara güncelleme çıktığını buradan anlayabilirsiniz. şuan makine yağ gibi ve şarjı da 1-1.5 gün gidiyorBen Türkiye de çıkarılan 1.8 lik 4 GB diye biliyorum 2 GB versiyonlar gelmeyecek hocam
Telefon seçimine gelirsek Mx4 Pro kafadan silerim garanti servis yok güncelleme Allah a emanet. Zenfone 2 eyvallah güzel telefon ram avantajı gayet iyi özellikle çift kanal olması ama kamerası bana göre gündüz çekimlerinde kötü hele ki lg g3 gibi bir rakip var ise ve güncelleme olarak zenfone 5 ve 6 gösterdi ki Asus bu konuda başarısız. Yani ben olsaydım Lg g3 paralel ithalat alırım hem 3GB ram sana yetecektir hem ekranı ve kamerası kaliteli ama ben ısınmasını kesinlikle istemiyorum diyorsan zenfone 2 en iyi tercihtir.
Mx4 Pro güzel telefon ama güncelleme, Flyme OS ve garanti yüzünden vazgeçtim. Kamerasına iyi diyende var kötü diyende ama bir G3 kadar iyi olamaz tabi. Isınma istemiyorum gerçekten, oyun oynarım ve telefon elimde yanarsa pek bir manası kalmaz.Ben Türkiye de çıkarılan 1.8 lik 4 GB diye biliyorum 2 GB versiyonlar gelmeyecek hocam Telefon seçimine gelirsek Mx4 Pro kafadan silerim garanti servis yok güncelleme Allah a emanet. Zenfone 2 eyvallah güzel telefon ram avantajı gayet iyi özellikle çift kanal olması ama kamerası bana göre gündüz çekimlerinde kötü hele ki lg g3 gibi bir rakip var ise ve güncelleme olarak zenfone 5 ve 6 gösterdi ki Asus bu konuda başarısız. Yani ben olsaydım Lg g3 paralel ithalat alırım hem 3GB ram sana yetecektir hem ekranı ve kamerası kaliteli ama ben ısınmasını kesinlikle istemiyorum diyorsan zenfone 2 en iyi tercihtir.
Bataryası konusunda G3 çok eliştirildi. Mağlum G3 de 2K ekran var bunun çok sarj yediği sürekli söyleniyor ve bununla birlikte ısınması(son güncellemeleri vb. bilmiyorum) da cabası...tercihini ihtiyaçlarına göre şekillendir. mx4 pro garanti ve güncelleme konusunda sıkıntı çıkaracaktır. G3 kamerası muhteşem, ben kullanıyorum telefon çok iyi foto çekiyor ve gayet stabil çalışıyor. bana göre en iyi android arayüzlerinden biri LG tarafından yapılmış. zenfone 2 çok iyi donanıma sahip ama lg g3 den daha fazla performansı kullanırken hissetmeyeceksin. 5.5 inch ekran g3 te öyle güzel yerleştirilmiş ki telefon neredeyse 5 inch telefonlar kadar boyutlara sahip ve çok zarif, asus ise kalın ve iri bir telefon. ancak asusun pil performansı biraz daha iyi. ayrıca g3 te işlemci avantajı var. snapdragon işlemciye sahip olduğu için custom rom desteğide fazla. yani firma güncellemeyi kesse bile (LG güncelleme konusunda G3 te çok iyi) Cyanogenmod romları ile güncellemeye devam edebilirsiniz. ben g3 kullanıyorum ve memnunum. özellikle kamerası beni çok cezbediyor. çok kaliteli fotoğraflar ve neredeyse profesyonel kamerayla çekilmiş gibi videolar çekebiliyorum. ayrıca hafıza çipleri de asustan daha hızlı olduğu için performansa iyi yönde yansıyor. - - - Mesaj Güncellendi - - - hocam g3 ısınma konusunda bayağı düzeldi. lolipop romu geldikten sonra çok sık ara güncellemeler aldı ve neredeyse bütün hatalardan arınmış çok güzel bir arayüze kavuştu. lolipop rom 20a ile çıkmıştı şuan ben 20p romu kullanıyorum. yani ne kadar çok ara güncelleme çıktığını buradan anlayabilirsiniz. şuan makine yağ gibi ve şarjı da 1-1.5 gün gidiyor
Büyük ihtimalle öyle ama Asus kendi sitesinde bile böyle satış yapmıyor.magazad kalmamıstı bimeks te ben kendım arayıp sıparis verdim 16 gb hafıza 4 gb ram olarak özellikle belirttim ki bildigim kadarıyla turkıyeye sunulan ilk modeller hep 4 gb ram