iPhone 5 Kötü Sorun

deepemo123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamunaleyküm benim iPhone 5 yaklaşık 4 ay önce aldım değişik şekilde müzik dinlerken telefonu hoparlör kısmı ile sol üst taraf aşırı derece titriyor sanki telefon çalıyor gibi en çokda bass kısmında donanımsalsa garanti kabul edermi

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Garantiye girer yeni cihaz verirler kutusuyla

iDark

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizden kaynaklı bir durum yoksa kabul ederler elbetteki. Ancak Jailbreak varsa kaldırmayı unutmayın.

SmokeXD

Dekan
Reaksiyon puanı
1,876
Evet jb olunca kabul gormuyor ben de cihazımı garantiye vercem ama jb var aşırı ısınma var alette nasıl restore ederim diye kara kara dusunuyorum

deepemo123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Saolun Sorunu Buldum Telefon Bir Ara Kuma düşmüştü ama farklılık hissetmemiştim sonradan titreşimde hissetim yazdığım gibi hoparlörü dış fırcası ile temizlediğimde kum parçaları çıktı şimdilik baya bir düzelme var
Ama hala sol üst titriyor hoparlör titremiyor

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Selamunaleyküm benim iPhone 5 yaklaşık 4 ay önce aldım değişik şekilde müzik dinlerken telefonu hoparlör kısmı ile sol üst taraf aşırı derece titriyor sanki telefon çalıyor gibi en çokda bass kısmında donanımsalsa garanti kabul edermi
Titreme ne ölçüd eoluyor masaya koyduğunuzda belli oluyor mu ? 4 Ay önce sıfır aldıysanız masaya koydugunzuda titriyorsa direk garantiye verin.

deepemo123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eskisi kadar fazla derece değil ama mesela fotoğraf çekerken müzik dinlemek istersin ama kamera tarafı çok titriyor koyamıyorum arkadaşımdada iphone 5 var onunda hoparlörün alt kısmı titriyor :(

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Eskisi kadar fazla derece değil ama mesela fotoğraf çekerken müzik dinlemek istersin ama kamera tarafı çok titriyor koyamıyorum arkadaşımdada iphone 5 var onunda hoparlörün alt kısmı titriyor :(
Fotoğraf çekerken telefon mu titriyor :confused1:

2 yılı geçti kullanmayalı ama titreme filan hatırlamıyorum. Enteresan bir durum.

deepemo123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Maalesef,Müzik Dinliyorum Alıcam Elime Fotoğraf Çekicem Titreşimden Elim Oynuyor EQ ayarını tize alınca düzelme oldu

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Dünyadan ve Türkiye Haberin Olsun
[TABLE="class: tborder, width: 796, align: center"]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt1"]Türkiyenin bütün kaynakların toplandığı ve her 5 dakikada dünyadaki bütün haberleri kendi kaynağına yükleyip size anında sunan tek haber sitesidir.

cicegim.net 2004 ten beri kendini sürekli yenileyen haber sitesidir.

Türkiyenin en büyük Haber potalı
Cicegim.NET: Sondakika Haberleri - Güncel Haberler[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: alt2"]
user_online.gif

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
19-may%C4%B1s-2015-b%C3%BClent-ersoy-un-takt%C4%B1%C4%9F%C4%B1-g%C3%B6zl%C3%BCk_774772.jpg

Bir ban yaklaşıyor efendim....