Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Snapchat'i güncelledim, Snap'i açan kişileri göremiyorum bir türlü.
![]()
Her ne kadar buralarin tirnagi bile olmasalarda sdn bu özentilik işini birakmali. Facebook hesabi buram buram özentilik kokuyor.
Bu resmi Hakkı Alkan a Twitter dan ilet. Ben dün paylasilan resmi ilettim.![]()
Her ne kadar buralarin tirnagi bile olmasalarda sdn bu özentilik işini birakmali. Facebook hesabi buram buram özentilik kokuyor.
Benim çevirim o cümle![]()
CM de tercüman olarak çalışıyorsanız site ne zaman türkçe olacak kaçırmadan onuda soralım
Katkıda bulunanlar kısmında adınız geçiyormu sağ alt tarafta Mustafa karataş diye bir isim gördüm oda tercümanmış sanırım araştırmıştım biraz![]()
Büyük ihtimalle ondan dolayı. Çünkü izlediğim GTA V videolarında öyle bir sorun yoktu.Gta 5 te arabalar çok çabuk kayboluyor arkamı dönüyorum tekrar önüme döndüğümde araba yok oluyor ekran kartının yetersiz hafızasından olabilirmi ? 512 mb belleği var
Kartın yetersiz görüntüyü yüklüyor ama uzun süre hafızada tutamıyor.Gta 5 te arabalar çok çabuk kayboluyor arkamı dönüyorum tekrar önüme döndüğümde araba yok oluyor ekran kartının yetersiz hafızasından olabilirmi ? 512 mb belleği var
Herkesin sıkılmadan 100 lerce kez ilzesede ilk izlemiş gibi kahkaha attığı filmlere imzasını atan tek kişi..[video=youtube;nEluBFUGhbk]https://www.youtube.com/watch?v=nEluBFUGhbk[/video]
Her gün oynasa filmleri yine ilk gün gibi gülerek izlerim Nur içinde uyusun.
Arkadaşlar arasında mı kullanıyorsunuzPeriscope fena bagimlilik yapti. Bu kadar beklemiyordum.
512 ile oyunu oynadığına dua etmelisin dostum.
GünaydınGünaydın.
Samsung Grand prime 830 TL Turkcell faturaya ek nasıl alternatif cihaz önerisi olan var mı?