LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkür ederim cevaplarınız için yeni güncelleme gelirse düzeltirler umarım

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bende olmuyor dediğiniz şey eğer bildirim geldiğinde bildirim çubuğundan kaydırıp sürüklerseniz bildirim geçmiş olmaz ışık yanmaya devam eder.

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
beyler status barın boyutunu nasıl değiştiriliceğini galiba buldum dpı ayarlama programları var status barın oranını büyütüyo toggle lar da falan oran olarak büyüo ama status barda büyüyo belki yardımcı olur markette bir uygulama varmış ama daha bakmadım uygulamayı bulursam haber veririm

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
beyler status barın boyutunu nasıl değiştiriliceğini galiba buldum dpı ayarlama programları var status barın oranını büyütüyo toggle lar da falan oran olarak büyüo ama status barda büyüyo belki yardımcı olur markette bir uygulama varmış ama daha bakmadım uygulamayı bulursam haber veririm
bence böyle küçük daha iyi daha hoş gözüküyor ama zevk meselesi tabi :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Cloudy g2 2.2 yuklemeye calistim bugun twrp den install diyip sectigim gibi twrp kapanip tekrar aciliyo :( heralde 5.0.2 den 4.4.2 ye downgrade ediyoruz diyedir??

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kaldimda hem sıkıldm hemde cok azda olsa buyuk takilmalar oluyo 2 dk boyunca telefon takiliyo (reboot filan deil) arada takiliyo arada takilmiyo o 2 dk icinde .
Sizdede boyle buyuk takilmalar var mı ? Hem dirty flash yaptm hem de backupdan yukledim bir kac kez acaba ondan mıdır kullanan herkes yazsın .

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dorimanx kernel kurdun mu ? Belki ondan kaynaklaniyor.
Lolipopdan kitkata direk downgrade yapamazsın ek dosya flaslaman gerekir direk yaparsan brick ihtimalı var hangi dosyayı flaslıycam dersen romdan roma değişiyor ve cloudyfa onunla ilgili bilgi vermediği için stock kk yuklemelisin flash toolla yuklemeden once full wipe yap . ayrıca önceden söylemiştim dirty flasla gecerseniz bug lag olma ihtimalı yüksek.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Lolipopdan kitkata direk downgrade yapamazsın ek dosya flaslaman gerekir direk yaparsan brick ihtimalı var hangi dosyayı flaslıycam dersen romdan roma değişiyor ve cloudyfa onunla ilgili bilgi vermediği için stock kk yuklemelisin flash toolla yuklemeden once full wipe yap . ayrıca önceden söylemiştim dirty flasla gecerseniz bug lag olma ihtimalı yüksek.
Aynen ben o dosyayi bulamadim ve useniyom (kendi laptopumda yok) , evet dirty flashdanda olabilir ama ben dori kernelle alakasi var diye dusunuyom 3.4 versiyonundan herkes sikayetci.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen ben o dosyayi bulamadim ve useniyom (kendi laptopumda yok) , evet dirty flashdanda olabilir ama ben dori kernelle alakasi var diye dusunuyom 3.4 versiyonundan herkes sikayetci.
Iste o dosya cloudyfa vermediği icin bulsan bile farklı roma tasarlandığı icin telefonu daha beter hale getirebilirsin dirty flas bug lag yapar ayrıca flat style colored bar falan kullanıyorsan onlar da takılmaya sebep olur

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Dori kernel kullanıyorsan dori kendisi cloudy romda buglar olabileceğini ve bunun geliştiriciyle alakalı olduğunu söyledi bilginize

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
3.2nin kendi kernelini ben beğendim arayuzde gecisler falan 3.1e göre gözle görülür sekilde hızlanmış dori ye gerek yok bence 3.2 de.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Dori kernel kullanıyorsan dori kendisi cloudy romda buglar olabileceğini ve bunun geliştiriciyle alakalı olduğunu söyledi bilginize
Gormustum sistemi full wipe tekrar kurdum ve dori flashlamadim suanlik sorun yok ilerleyen gunlerdede cikmazsa 4.4.2 ye gecmem. (Aslnda ozledim eski arayuzu)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Gormustum sistemi full wipe tekrar kurdum ve dori flashlamadim suanlik sorun yok ilerleyen gunlerdede cikmazsa 4.4.2 ye gecmem. (Aslnda ozledim eski arayuzu)
Hala sorun yok tum uygulamalar filan kurulu saatlerdir hic kasma olmadı (kernel sorunluymus) , bu arada uygulamalar tusuna basinca sanki takilarak aciliyo ama benim psikojimi bozmusta olabilir animasyon takiliyo ama acilis hizinda zerre sorun yok hatta surekli acip kapatiyom (ortadaki ikonu kastediyorum anadan normal menuye geciozya yanlis anlasilmasin).

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] kardesim uygulamalar tusuna basinca animasyonda uygulamalar takiliyormus gibi bende de

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Evet arkadaslar suanda cloudy 3.2 kendi kerneliyle birlikte kullaniyorum.Onceden 3.1 dorimanx kernel yuklemistim telefon acayip kasiyordu.Her zaman kasmiyordu tabi ama kastigi zamanda tam kasiyordu facede olsun tarayicida olsun.3 saat once yukledim 3.2 yi 3 saattir herhangi bir kasma donma yasamadim.Romu kurarken dalvcik cachce, cache yi sectim sadece oyle kurdum yani full wipe yapmadim herhangi baska birseyde flaslamadim.Tavsiyem dorimanx kerneli flaslamayin.Rom suanda gayet akici yogunluktan stock romada donemedim is guc falan asiri kasiyordu 3.1 de neyseki simdi duzelmis gayet memnunum

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Evet arkadaslar suanda cloudy 3.2 kendi kerneliyle birlikte kullaniyorum.Onceden 3.1 dorimanx kernel yuklemistim telefon acayip kasiyordu.Her zaman kasmiyordu tabi ama kastigi zamanda tam kasiyordu facede olsun tarayicida olsun.3 saat once yukledim 3.2 yi 3 saattir herhangi bir kasma donma yasamadim.Romu kurarken dalvcik cachce, cache yi sectim sadece oyle kurdum yani full wipe yapmadim herhangi baska birseyde flaslamadim.Tavsiyem dorimanx kerneli flaslamayin.Rom suanda gayet akici yogunluktan stock romada donemedim is guc falan asiri kasiyordu 3.1 de neyseki simdi duzelmis gayet memnunum
Aynen 😄 dori kitkat guzel ama lolipop daha yeni .

gercekmanyak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir sorum olacak ; lollipop guncellemesi tekrar gelicek mi yoksa geldi mi ? Tekrar duzeltilip yeniden dagitilacakti diye biliyorum ama ??????????????????????????????????????