Telefon Tavsiyesi (800-900Tl)

berkay0035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Merhabalar daha önce gmd kullanıyordum bi problem yüzünden para iadesi alıcam ustune biraz daha ekleyip daha güncel bi telefon almak istiyorum. Öyle çok oyun meraklısı değilim günlük kullanımda kasmasın ve internette rahatça dolaşabileyim bir de güzel fotoğraf ve video çeksin. Hafızası 16Gb altı olmasın ve General mobile, meuzi , huawei gibi telefonlar istemiyorum. Telefonu internetten değil mağazadan alıcam. Şu an yoğunlaştığım telefon Samsung Galaxy E5 ne dersiniz ? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Telefon Tavsiyesi bölümündeki son yazdığım rehberi okumanızı tavsiye ederim orada kafanizda 3 asagi 5 yukarı bir sey oluşacaktır

berkay0035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Telefon Tavsiyesi bölümündeki son yazdığım rehberi okumanızı tavsiye ederim orada kafanizda 3 asagi 5 yukarı bir sey oluşacaktır
Evet okudum tabii fakat hala şüphelerim var gmd benim işimi görüyordu acaba diyorum tekrar gmd mi alsam ya e5 , gmd'den kötü çıkarsa diye şüphelerim var.

berkay0035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Lg g2 16gb'ın vatan bilgisayar'da 999TL olduğunu gördüm ve bütçeyi zorlayıp ona almaya karar verdim sizce nasıl bir karar ?

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Merhabalar daha önce gmd kullanıyordum bi problem yüzünden para iadesi alıcam ustune biraz daha ekleyip daha güncel bi telefon almak istiyorum. Öyle çok oyun meraklısı değilim günlük kullanımda kasmasın ve internette rahatça dolaşabileyim bir de güzel fotoğraf ve video çeksin. Hafızası 16Gb altı olmasın ve General mobile, meuzi , huawei gibi telefonlar istemiyorum. Telefonu internetten değil mağazadan alıcam. Şu an yoğunlaştığım telefon Samsung Galaxy E5 ne dersiniz ? Yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler.
dostum benim tavsiyem discovery elite ama güncelleme sıkıntısı olabilir.Onun dışında özellikleri pööfekt

berkay0035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Lg g2 16gb'ın vatan bilgisayar'da 999TL olduğunu gördüm ve bütçeyi zorlayıp ona almaya karar verdim sizce nasıl bir karar ?
Yorum için teşekkürler. Elite tanıdığımda var hiç memnun değil. Zaten Lg g2'de kararı mı verdim.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Şimdiden hayırlı olsun güzel telefon inşallah şans eseri kötü tecrübe yaşamaz uzun yıllar kullanırsın

berkay0035

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Maalesef lg g2 bulamadım İzmir'de bende Vatan Bilgisayar'dan e5 aldım 849Tl'ye

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 16 gb modelini alma çok sıkıntı çekersin 10 gb filan anca kalıyor 1080p video zaten telefonda çekemezsin hafıza az olduğundan yeterli depolama yok der kaydetmez 16 gb bence nette takılıp başka birşey yapmayanlar için bir model