McSwindler
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 97
S6 daki touchwiz note 4 e gelse süper olacakda hala vermediler neymiş aynı fiyatmış s6 satmazmışSamsung pişmanlıktır![]()
S6 daki touchwiz note 4 e gelse süper olacakda hala vermediler neymiş aynı fiyatmış s6 satmazmışSamsung pişmanlıktır![]()
Ya boyna yada kola başka yapılcak yer yok gibi zaten [emoji16]Yaklaşık 5 santimlik yazı şeklinde bir dövme en güzel nereye yapılır sizce?
Hep iyileştirdikçe biri bozuluyor kardeş döngü böyle sorunsuzu kalmadı artıkAbi art gelio dediler şöyle şarj süresi böyle ekran süresi dediler jelly bean deki şarj süremi birdaha hiç göremedim.
İşlerine gelmiyor ugrasmak istemiyorlar . Note 4 teki ni hepsine verdiler baktılar yapması zor . Böyle bir bahane uydurdular.S6 daki touchwiz note 4 e gelse süper olacakda hala vermediler neymiş aynı fiyatmış s6 satmazmış
İşlerine gelmiyor ugrasmak istemiyorlar . Note 4 teki ni hepsine verdiler baktılar yapması zor . Böyle bir bahane uydurdular.
Yeteri kadar gösterdiler diye düşünüyorum... Ama belki bu buz dağının görünen kısmı da olabilir...sonu yok birde beceriksizliklerini dünyaya göstermek istemiyorlar.
Yeteri kadar gösterdiler diye düşünüyorum... Ama belki bu buz dağının görünen kısmı da olabilir...
Az önce samsung canlı desteğe note 4 teki kararma lari sordum dedim servise bıraksam garanti dahilinde kaç gune alırım dedim espirili bir şekilde bana dedi ki garanti dahili veya harici servis karar veriröyle zaten samsung'ta ne cevherler var onlara ramen üretebiliyorlar...
Az önce samsung canlı desteğe note 4 teki kararma lari sordum dedim servise bıraksam garanti dahilinde kaç gune alırım dedim espirili bir şekilde bana dedi ki garanti dahili veya harici servis karar veriraz daha kararsin çerçeveleri de servise gotureyim.
Az önce samsung canlı desteğe note 4 teki kararma lari sordum dedim servise bıraksam garanti dahilinde kaç gune alırım dedim espirili bir şekilde bana dedi ki garanti dahili veya harici servis karar veriraz daha kararsin çerçeveleri de servise gotureyim.
Bence garantiye girmez. Çünkü yenisini takınca yine zamanla kararıcak habire vermen gerekicekya senin tele özel bir sorun yada kullanılan malzeme kalitesiz.
Sonu öyle olur zaten daha fazla zarara uğrararlar her türlü hukuksal yola bile giderim...sende ben kararırsam hiç bir servis kurtaramaz de.
Kalitesiz kullanmışlar belli o zaten. Kullanıcı hatası diyemezler. Neyse biraz daha kararsin götüreceğim bakalım. Ama değişim yaparlar bence kulaklık calismamaya başladı yenisini vermişlerdiBence garantiye girmez. Çünkü yenisini takınca yine zamanla kararıcak habire vermen gerekicekya senin tele özel bir sorun yada kullanılan malzeme kalitesiz.