Bu ekran kartlarına bu güç kaynağı yeterlimi ?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
420 Watt yeterli olur fakat alacağın PSU'ın kalitesi önemli. Cooler master veya corsair gibi kaliteli markaları tercih edebilirsen iyi olur. 80 Plus olursa çok daha iyi olur. PSU önemli bir parça. :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
attığım linkteki psu nun kalitesi nasıl ?

Gerçek 420Watt yazıyor ama 12V kanalından kaç Watt güç çıkışı sağladığını bilmiyoruz. Dediğim markalar kadar kaliteli olmadığı ortada. Yani şu kadar kalitelidir veya şu kadar kalitesizdir diyemem. Kaliteli bilindik bir PSU parçaların güvenliği ve ileri dönük olması bakımından mantıklı olur.

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Gerçek 420Watt yazıyor ama 12V kanalından kaç Watt güç çıkışı sağladığını bilmiyoruz. Dediğim markalar kadar kaliteli olmadığı ortada. Yani şu kadar kalitelidir veya şu kadar kalitesizdir diyemem. Kaliteli bilindik bir PSU parçaların güvenliği ve ileri dönük olması bakımından mantıklı olur.

benim şu an takılı olan psu 300 wat yeter mi ? bu ekran kartlarına

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
benim şu an takılı olan psu 300 wat yeter mi ? bu ekran kartlarına

PSU'ın üzerindeki etiketin üzerinde 12V kanalından kaç amper verdiği yazar ona göre bir şeyler diyebiliriz ama riske atma çalışsa da tam verim alamaya bilirsin. Corsair vs450 model PSU'yı alabilirseniz iyi olur.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Yeterli olur. 228Watt veriyor. Ekran kartını aldıktan sonra psu açısından sorun olursa değiştirirsiniz. :)

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
benm psu ile gtx 650 iyi çalışıyorsa tamam karar verdim alıyorum yardımın için teşekkür ederim :)

GTX650 64 Watt çekiyor. Yeter diye düşünüyorum. Önce kartı alın problem yaşarsanız PSU değiştirirsiniz. Ama gerek kalmaz büyük ihtimalle. :) Kolay gelsin.

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
GTX650 64 Watt çekiyor. Yeter diye düşünüyorum. Önce kartı alın problem yaşarsanız PSU değiştirirsiniz. Ama gerek kalmaz büyük ihtimalle. :) Kolay gelsin.

teşekkürler sağolun :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bu ekran kartını ana kartıma uyum lu olup olmadığını nerden öğrenebilirim ?

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
watt,performans hesabını nasıl yapıyosunuz, bizede öğretin :D

Sistemin kaç Watt güç çekeceğini ve Güç kaynağının kaç Watt güç sağladığını öğrenip karşılaştırabilirsin.

bu ekran kartını ana kartıma uyum lu olup olmadığını nerden öğrenebilirim ?

Anakartınızda PCI-E varsa uyumludur. Muhtemelen vardır. Marka model verebilirseniz bakarız. :)

ibrahim1262

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Sistemin kaç Watt güç çekeceğini ve Güç kaynağının kaç Watt güç sağladığını öğrenip karşılaştırabilirsin.

Anakartınızda PCI-E varsa uyumludur. Muhtemelen vardır. Marka model verebilirseniz bakarız. :)

sistem üreticisi : ECS
sistem modeli : G31T-M7 bu heralde marka model