LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
G3 temmuzda bir güncelleme alacak. Ama bu 5.02 mi 5.01 mi yoksa 5.1 mi belli değil. Ne çıkarsa bahtımıza. :D [MENTION=280581]mseyitsahin[/MENTION] [MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] [MENTION=442239]acyln0606[/MENTION] [MENTION=328161]Buğra Y.[/MENTION]

acyln0606

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
G3 temmuzda bir güncelleme alacak. Ama bu 5.02 mi 5.01 mi yoksa 5.1 mi belli değil. Ne çıkarsa bahtımıza. :D [MENTION=280581]mseyitsahin[/MENTION] [MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] [MENTION=442239]acyln0606[/MENTION] [MENTION=328161]Buğra Y.[/MENTION]
Umarım işimizeyyarayan bir güncelleme olur 😊

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Söyle diyim G2 suan 5.0.2 de yani G3 suan 5.0 da ise ona 5.0.2 vermedilerse 5.1 i bekliyorlardır yani %90 5.1.1 ile gelecek // G4 arayuzude verilebilir 5.1.1 ile ama LG guncellemeyi bu aylarda verirse vermez g4 arayuzunu gibime geliyor cunku G4 satması lazım tabi buda benim teorim hesaplarıma göre yepyeni bir başlangıç için android 6 LG UX 4.0 olacak 😄

mseyitsahin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Söyle diyim G2 suan 5.0.2 de yani G3 suan 5.0 da ise ona 5.0.2 vermedilerse 5.1 i bekliyorlardır yani %90 5.1.1 ile gelecek // G4 arayuzude verilebilir 5.1.1 ile ama LG guncellemeyi bu aylarda verirse vermez g4 arayuzunu gibime geliyor cunku G4 satması lazım tabi buda benim teorim hesaplarıma göre yepyeni bir başlangıç için android 6 LG UX 4.0 olacak 

İnşAllah dediğiniz gibi 5.1.1 ve G4 arayüzü verirlerde kullanıcılarını üzmezler.

mseyitsahin

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Verirler verirler G3 G2 den yavas calisiyor kuzeniminkinde sahit oldm o uygulamalar tusuna basinca bile o animasyonda takılmayı hissedebiliyorum 

Valla hocam ben g3 e geçeli 2 gün oldu HTC ONE M7 den geçtim bende uçak gibi bir şey bekliyorum sözde yav böyle garip bir kaç problemle karşılaştım uygulamarın bazılarında kasılmalar mesajlara vs geç girmeler uygulama özelliklerine geç tepki vermeler falan hoop noluyoz dedim :D

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Valla hocam ben g3 e geçeli 2 gün oldu HTC ONE M7 den geçtim bende uçak gibi bir şey bekliyorum sözde yav böyle garip bir kaç problemle karşılaştım uygulamarın bazılarında kasılmalar mesajlara vs geç girmeler uygulama özelliklerine geç tepki vermeler falan hoop noluyoz dedim :D
Quad hd ekran olmasa mukkemmel LG nin suan yaptıgı en buyuk hata (bunlar olmasa super bile satar) , eskisi gibi pili cok koymamaya basladı ve QuadHD ekran.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761

Ben telefonu 5.0'a yükselttiğimde pil ve hız konusunda olumu sonuç almıştım.
Kimisi tam zıt çok şikayetçi oldular. Animasyonlar açık olmasına rağmen arayüz yağ gibi kayıyordı.
Bir de animasyonları kapatmıştım tam uçak gibi olmuştu.
Hatta bir de firma güncelleme verdi o zaman pil performansı artmıştı tekrar. :D

Aslında bakarsanız teknoloji çoğu zaman dediğim gibi şanş işi.
LG G3'teki arayüzü bence S4 ve S5'teki touchwizden kat kat iyi. :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Kimisi tam zıt çok şikayetçi oldular. Animasyonlar açık olmasına rağmen arayüz yağ gibi kayıyordı.

Arayuzde sorun yok quad hd ekran g4 de dahil cogu telde var sorun s801 in quadhd ekran icin yeterli olmaması. Ama UX 3.0 tam optimize bir arayuzde deil bence.

mseyitsahin

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ben factory resette attım telefona herşeyi baştan kurdum ama yinede takılmalar kasılmalar devam etti. 20H sürümü var şu anda

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ben factory resette attım telefona herşeyi baştan kurdum ama yinede takılmalar kasılmalar devam etti. 20H sürümü var şu anda

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Dedigim gibi size lazım olan tek sey sabır o zaman gectiginde g3 plus almıs gibi olcaksnz 😄 hayal gucune bak abarttm.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] Ben 1 sene bile beklerim. Benim için güncelleme hayat memat meselesi değil. Hele telefonu brick yaptıktan sonra bunu daha çok anladım. İster gelsin ister gelmesin.Mesaj atıyorum,oyun oynuyorum , arama yapabiliyorum . Yeter. :lol::mrgreen:
[MENTION=280581]mseyitsahin[/MENTION] 20h benim cihaza çok yaramıştı. Sonra birkaç şey oldu.
Bilgisayardan orjinal yazılımı yükledim. O zamandan beri telefon sıkıntılı pil ve ısınma durumundan. :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
[MENTION=402952]TechnoYoung[/MENTION] Ben 1 sene bile beklerim. Benim için güncelleme hayat memat meselesi değil. Hele telefonu brick yaptıktan sonra bunu daha çok anladım. İster gelsin ister gelmesin.Mesaj atıyorum,oyun oynuyorum , arama yapabiliyorum . Yeter. [emoji38]:mrgreen:
[MENTION=280581]mseyitsahin[/MENTION] 20h benim cihaza çok yaramıştı. Sonra birkaç şey oldu.
Bilgisayardan orjinal yazılımı yükledim. O zamandan beri telefon sıkıntılı pil ve ısınma durumundan. :)
Ben telefonu kac kez brick ettim bi bilsen hard brick bile ettim 😄😄 sistem ust uste yukledim telefonu buzdolabina bile kaldirmisim yani bu telefon baya iskenceden gecti ve hala iyi eski telim kafayi yemisti.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar lg g3 telefonum var. Telefonu orjinal usb kablosuyla şarj ediyorum. Ayni usb kablosuyla telefona bağladiğim zaman sadece şarj oluyor belge aktaramiyorum. Bilgisayar usb aygitini tanimadi diyor. Baska bilgisayarda denedim yine aynisini diyor acaba kablodan mu dedim kabloyu değiştirdim yine ayni hatayi veriyor. Usb driverini yükledim herşeyi denedim olmuyor. Arada sirada okuyor ama cok nadir. Ortam cihazi (mtb) yada telefon şarj olsun diye seçenek gelmiyor. Bilgisayar sadce telefonumu şarj ediyor lütfen yardim edin..

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ben telefonu kac kez brick ettim bi bilsen hard brick bile ettim  sistem ust uste yukledim telefonu buzdolabina bile kaldirmisim yani bu telefon baya iskenceden gecti ve hala iyi eski telim kafayi yemisti.
Hard brick değildir o soft bricktir. Hard brick olsa yerinde duramazsın :D

@Meridian Sırf şu güncellemeyi bekliyorum var ya. Güncellemenin gelmeyeceğini bilsem direk sararım şu rom işine, kimse de beni tutamaz :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Hard brick değildir o soft bricktir. Hard brick olsa yerinde duramazsın :D

@Meridian Sırf şu güncellemeyi bekliyorum var ya. Güncellemenin gelmeyeceğini bilsem direk sararım şu rom işine, kimse de beni tutamaz :D

iyi güldüm var ya. :lol:

Ben de bekliyorum ama artık çok da önemsemiyorum dediğim gibi.
G2'ye G3 arayüzü veren firma G3' G4 arayüzü hayli hayli verir. Ama bence ilk başta iyileştirme , sonra arayüz güncellemesi gelir diye düşünüyorum. :)

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
iyi güldüm var ya. :lol:

Ben de bekliyorum ama artık çok da önemsemiyorum dediğim gibi.
G2'ye G3 arayüzü veren firma G3' G4 arayüzü hayli hayli verir. Ama bence ilk başta iyileştirme , sonra arayüz güncellemesi gelir diye düşünüyorum. :)
Vodafone'a gidip benim telefonu 1440 liraya okutasım var, sonra da gidip G4 alasım var :D

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Denemeye değer bence. :)
İşte sıkıntı ben bu telefona 1900 lira veriyorum, ona da 2200 desen, 1440 çıkar 2200'den, kaldı mı 760. Böl 13 aya (benimkinin ilk iki taksidini ödedim, 15 ay taksitti) etti mi 58. 58'den de çıkar 18'i, 40 yapar.. Pardon tutamadım kendimi :D yani fazladan 58 lira ödemek zorunda kalıcam. Ayda 188 lira ediyor yani :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
[MENTION=328161]Buğra Y.[/MENTION] Sana kalmış son karar. :mrgreen:

Arkadaşlar, ben telefona bilgisayardan orjinal yazılım yüklemiştim LG Flash Tool ile. (KDZ. uzantılı)
Imei vs. her şey normal.
Benim telefona güncelleme gelir mi? (ROOT yok)

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
[MENTION=328161]Buğra Y.[/MENTION] Sana kalmış son karar. :mrgreen:

Arkadaşlar, ben telefona bilgisayardan orjinal yazılım yüklemiştim LG Flash Tool ile. (KDZ. uzantılı)
Imei vs. her şey normal.
Benim telefona güncelleme gelir mi? (ROOT yok)
Güncellemeyi sıkıntısız yaparsın. Root olsa bile rootu kaldırıp yeni güncellemeyi kurarsın

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Avea lg l belloya bile dün 5.0.2 geldi. Bizde halen yok
Sen güncelleme politikasını anlamamışsın. Adamlar daha bir kez güncelleme verdi L bello'ya. Direkt o güncelleme üzerinde çalışmışlar. Ama G3 bir çok güncelleme aldı. Ve alacağı güncelleme 5.02'den daha yeni bir versiyon olacak.