Hdp barajı aşar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dreamhunter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Normaldir , koalisyon döneminde Abd isteğini hiçbir zaman gerçekleştiremediği için , ülkeyi sömüremediği için desteğini hemen çekmektedir bu da doların artışına neden olmaktadır.

Akp gittikçe eriyor %40.5. Havada kararmaya başladı , az sonra elektrikler gidecek , trafolar patlayacak , oylar yakılacak . Bu mesaj da burada dursun.

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
teröristlere oy veren türk halkına bir şey derdim ama neyse yazık toprağa verdiğimiz şehitlere yazık. Sırf akp gitsin diye teröristlere oy veren zihniyette hiç mi vatan millet sevgisi yok.

dreamhunter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Akp'de Pkk ve Hdp ile ortaklık yapmıştı. Teröristlerle ortaklık etti anlaşmalar imzaladı. Ondan da bahsedin biraz ne dersiniz ? Sonra o şehitlerimizi vuran vatan hainlerini davullarla zurnalarla karşılayıp savcılarını ayaklarına götürdüler. Bunları unutmadık biz. Vur Akp'yi Hdp'ye aynı şey. Benim canım yandı bunlar olurken sizin canınız yandı mı ?
Hdp'yi de Akp yaratıp büyütmüştür umarım bunu da bir gün görürsünüz.

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Akp mhp chp al birini vur ötekine türkiye bu yüzden kaybediyor adam akıllı lider yok adam olanlara da şans verilmiyor zaten bu ülke de.

dreamhunter

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Akp mhp chp al birini vur ötekine türkiye bu yüzden kaybediyor adam akıllı lider yok adam olanlara da şans verilmiyor zaten bu ülke de.
Aynen öyle , liderler koltuk sevdasına hak edenlere bırakmıyor. Ama bu seçimden sonra değişecek inanıyorum ki Kılıçdaroğlu gidip Muharrem İnce gelecek.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bu secimde hdp baraji rahat asacak. birdahaki secimlerden sonrada dogu ve guney doguanadolu bolgesine ozerklik verilecek. buraya yaziyorum. bir sdn okuru demisti dersiniz.

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
454
Erken seçim hayırlı olsun. Koalisyon kurulursa da görürüz kurtçuklarla ulusalcıları...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...