Hdp barajı aşar mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Baraj mı kaldı HDP için yahu! Ama, Baraj altında kalan diğer partiler için çok üzülüyorum. Bu nasıl milletin meclisi oluyor ki? Bir parti milyonlarca oy alıp belki tek oyla baraj altında kalacak, başka bir parti belki ondan sadece bir oy fazla oy alıp, onun da hakkı olan temsilci sayısını da hanesine alacak... Böyle demokrasi mi olur? Ben demokrasi aptalların aptalları yönetmesidir diyorum da, bizim demokrasiyi neyle ifade edebileceğim bilemiyorum. Saadet ve BBP için şimdiden üzüldüğümü canı gönülden bildiririm. Eğer ki HDP bir koalisyona ortak olabilirse size söz, o barajları tamamen kaldıracağız. Tek vekillik oyu olan parti bile temsil edilsin. İşte o zaman o pek övündüğünüz parlementer temsili demokrasisi, o zaman millet meclisi olur. Gerçi bana her türlü temsili demokrasi ters ya, elimizden gelen bu, ne yapalım...

Tiocfaidh Ar La !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kürtlerin neyi size batıyo anlamıyorum yok inşallah kalır yok sınırdışı etmek lazım sen kimi nerden kovuyon

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HDP CHP'yi geçer bence. MHP ana muhalefet olacak. HDP ikinci muhalefet. CHP de üçüncü. Bakın göreceksiniz...

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Geçemez zaten inşallah geçemez.Zaten yine 7 haziranda sayımızı belli edeceğiz.Daha başkanlık sistemi var yolda :)

Snowmann

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hırsızlar yine hırsızlığını yapmazsa geçecek. Yaparlarsa da hesabı sorulur.

WmLord

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yaw bari bir konuyu kilitletmeden devam ettirelim. Bu konuda tartışacak bir şey yok. Hele AKP propagandası için başlıklar var zaten, buraya neden salça olma gereği duyuluyor hayret bir seysiniz yahu!

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Huzur bozucu tartışma yaratacak, hakaret içeren ya da aşağılayıcı ve küçük düşürücü söylemlerden uzak durun. Forum kuralları açık:

• Forumda küfür, argo, hakaret, küçük düşürücü, aşağılayıcı, rencide edici tüm kelimelerin; din, dil, ırk ayrımına yönelik veya forum huzurunu kaçıracak her türlü söylev, yazı, resim, video ve diğer tüm materyallerin kullanımı yasaktır.

encetinm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sırf ak parti yüzünden hdp'ye oy verecek dünya insan var, bunlar da hesaba katılırsa geçme ihtimali var ...

tolgahan50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir kuyruklu atasözü der ki
0d59102e46acfc9b60f77f7ca84ee399.jpg

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Hümanist partinin hümanist seçmenleri (!)
k*rdistan ve *po naraları atmaya başlamış. Başka söze gerek duymuyorum.

0aec97fc9f976e28f9badf75a99f8cd1.jpg

08d3ecc4a50ddadd164a41627c5e945b.jpg

4d6e7453674a132983c49291a0101ee0.jpg

6f498e00b5551f19b2aa983fed3a8111.jpg

89acff4e0971989470d6ef8accee97b9.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kürt ve ya kürt asıllı bi insan değilim etnik kökenim tamamen türk herhangi bir kürt bölgesindede oturmuyorum ama umarım GEÇER...

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
aşamaz. 8 de kalır. gördük cumhurbaşkanlığı seçiminde. geyler travestiler falan bile birleşip ona verdi ama yine nal topladı.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
95 Yılında ozan diyarın apoya söz vermişiz isimli yazdığı şarkının müziğini bire bir alıp üzerine dalga geçer gibi kardeşlik türküleri yazan bir kafa. Türk askerleriden leş, pkk itlerinden baş olarak bahsediliyor şarkının orjinalinde.

Şimdi de yok kardeşlik yok bilmem ney :mrgreen:

JaMeRoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HDP BARAJI AŞAR
türkiye'de 40milyondan fazla kürt var akp yi asıl ayakta tutan taban. Hdp biraz muhafazakar olsa kafa parti olur ama gel görki işleri güçleri ateistlik zerduşluk adam bile bile muhafazakar olmak istemiyor çünkü tam bir din düşmanlığı sergileyen tüzük ve yapısı var. ben başındaki zati çok araştırdım bütün resimler ve yazılı kaynakları araştırdım. hahamla keşişle papazla kısacası tüm diğer dinlerın kanaat önderleriyle röportajları var. o dine mensup kitleye propagandaları var ama müslümanlık adına tek birşey yok. sorduğunda ben siyasete dini alet etmem. İş propaganda olunca bütün kafir din adamları var ama iş müslümanlık olunca siyaset din ayrımı oluyor. Tek bir tane müslüman din adamıyla çekilmiş foto yada röportajı işlerin elinizi öperim. Tek bir foto yada kıvılcım bulsam direk oy verirdim. içlerinde bir adam İşe yarar tek bir adam dindar biri var oda Altan TAN. ve sırf dindar olduğu için onu dışladı terledi aralarından çıkardılar. garibim yeni seçimde adaylığı yok almadılar. BİR KÜRT OLARAK İNŞALLAH HDP SEÇİLMEZ BARAJI ASMAZ DİYORUM.
Çünkü ailemi seviyorum
Çünkü ülkemi seviyorum.
inşallah bugünleri aramayız.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
HDP BARAJI AŞAR
türkiye'de 40milyondan fazla kürt var akp yi asıl ayakta tutan taban. Hdp biraz muhafazakar olsa kafa parti olur ama gel görki işleri güçleri ateistlik zerduşluk adam bile bile muhafazakar olmak istemiyor çünkü tam bir din düşmanlığı sergileyen tüzük ve yapısı var. ben başındaki zati çok araştırdım bütün resimler ve yazılı kaynakları araştırdım. hahamla keşişle papazla kısacası tüm diğer dinlerın kanaat önderleriyle röportajları var. o dine mensup kitleye propagandaları var ama müslümanlık adına tek birşey yok. sorduğunda ben siyasete dini alet etmem. İş propaganda olunca bütün kafir din adamları var ama iş müslümanlık olunca siyaset din ayrımı oluyor. Tek bir tane müslüman din adamıyla çekilmiş foto yada röportajı işlerin elinizi öperim. Tek bir foto yada kıvılcım bulsam direk oy verirdim. içlerinde bir adam İşe yarar tek bir adam dindar biri var oda Altan TAN. ve sırf dindar olduğu için onu dışladı terledi aralarından çıkardılar. garibim yeni seçimde adaylığı yok almadılar. BİR KÜRT OLARAK İNŞALLAH HDP SEÇİLMEZ BARAJI ASMAZ DİYORUM.
Çünkü ailemi seviyorum
Çünkü ülkemi seviyorum.
inşallah bugünleri aramayız.

hocam türkiyede 40 milyonun üzerinde kürt mü var? yanlış yazdın galiba. vay be hepimiz kürt olmuşuz da haberimiz yok. :S

JaMeRoN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam türkiyede 40 milyonun üzerinde kürt mü var? yanlış yazdın galiba. vay be hepimiz kürt olmuşuz da haberimiz yok. :S
yok hocam doğru yazdım benim memleketimin tabelasına 300.000 yazar ama nüfusuna bağlı 2.400.000 kişi var. ve en az göç veren bir şehir. diğer ispatı
* RTE özellikle 3 çocuk demesindeki ısrarı
* milli selametçi olmasına rağmen kürtlerli yanına çekmesindeki neden
* kandille abd iş birliği
bunlar hepsi kendinden haberi olmayan başı boş ülkeye yayılmış o potansiyeli elde etmek için. geçen seçim sonuçlarında her iki kişiden biri akp li olmasındaki büyük pay orada geliyor.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Bu memleket hepimizin türküydü kürdüyle çerkeziyle sünnisiyle hepimizindir birlikte sahip çıkacağız geçmişte çıktığımız gibi.Geçmişte olanlar olmuş devlet kimlerin elinden geçti ama sadece kürtlere değil türklerede eziyet yapıldı Şuan doğu tarafı çok cahil(hakaret anlamında söylemiyorum gerçek bu) bir lafa söze inanıyorlar fakat bi töreristi destekleyen hainin yanında olan benim gözümde hainden başka bir şey değildir.

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Geçmişteki terörist eylemlerini dolayısıyla hdp ye karşı bir antipatim var ancak bir taraftanda demokrasinin gelişmesi, kürt kardeşlerimizin sorunlarının demokratik yollarla çözülmesi için mecliste temsilcilerine ihtiyaç var. Eğer hdpnin ve pkknın silahlı ve bölücü eylemlerden vaz geçeceğini bilsem kesinlikle hdp'nin meclise girmesini isterdim. Sonuçta bu kadar insan hdp ye oy veriyorsa temsil edilmeleri gerekir. Demokrasinin gereği budur.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Kürtlerin temsil edilmediğini iddia etmek nasıl bir kafanın ürünüdür? Meclise bakın; CHP, AKP içinde kaç Kürt milletvekili var. Hatta birçok da bakan var. Türk bakan neredeyse yok; daha ne olacak? İlle de açıkça terör örgütünün siyasi uzantısı üzerinden mi vekil olacaklar?

1ruby1

Profesör
Reaksiyon puanı
38
BOP projesi eş başkanı sayesinde hızla ilerliyor, 10 yıl sonra bu günleri lanet ile anacağız..

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
%9,97 ile baraj altı kalacaktır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Molotof atar barış istersin.Pusu kurar barış istersin.Taş atar barış istersin.Provokasyon yapar barış istersin.Dağa çıkar barış istersin.20 çocuk yapar ekmek istersin.Hırsızlık yapar özgürlük istersin.-Töre diyerek katliam yapar anlayış istersin.Elektriği kaçak kullanır devlet bize baksın istersin.-Yapılan tesisleri bombalar iş istersin.-Feodal yaşar demokrasi istersin.Öğretmeni öldürür eğitim istersin.Doktoru darp eder sağlık istersin.-Mühendisi linç eder yol istersin.-Açılan kurslara gitmez anadilde eğitim istersin.!
Türk Bayrağını indirip,ATATÜRK Büstlerini yakarsın.Sonra hoşgörü istersin.
Sıkıntın varsa gel savaşalım!" deriz," Aaa pis faşist" dersin! Arkamızı döndüğümüzde pusu kurar.20 yaşındaki Mehmetçiği Şehit edersin.!
Şu ülkede azıcık da aklı olan varsa varsa zaten oy vermez hdp ye !!!

WarriorEagle

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Mitinglerde pkk sembollerini,flamalarını aponun resmini açarak hdpnin bir terör örgütünün meclisteki uzantısı olduğunu yine gösteriyor.hey be ülkeme bak çok demokratik olmuşuz teröristeri içimizde besliyoruz yazıklar olsun.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Aşar. Demirtaş'ın Cumhurbaşkanlığı seçimindeki oranına güveniyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...