LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben de iPhone 6 Plus almıştım hatta siz tavsiye etmiştiniz daha sonra Jailbreak çıkmayınca sattım baya bekletti çünkü hepsiburadadan LG G4 Siyah Deri olanından sipariş ettim şu an yolda geliyor :) Aslında başta iPhone 6 Plus 16 gb almam hataydı ya ben sırf kaliteli uygulamaları var diye iOS'u tercih etmiştim ama uygulama her şey değilmiş onu anladım :) :D

6+'da çok güzel cihaz ablam kullanıyor. İos'un arayüzü sıkıcı olsada temel ihtiyaçlar için kaliteli, ram gereksinimi düşük, oyun performansı en iyi cihazdı şu anda 6+ yanlışım yoksa.

Fakat bir g4'ün verdiği hissiyatı, g4'ün verdiği zevki pek vermiyor.

Keşke siyah deriden sipariş etmeseydiniz, benim aldığım renkten almanızı tavsiye ederdim. Siyah renk deri olanın derisi böyle baloncuklu gibi, benim ki gibi düz değil.

Ayriyetten siyah olduğu için daha kaba gösteriyor ve deri olduğu dışarıdan bakıldığında (dikkat edilmediği sürece) pek fark edileceğini sanmam.

O yüzden farklı kapak alın :)

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
6+'da çok güzel cihaz ablam kullanıyor. İos'un arayüzü sıkıcı olsada temel ihtiyaçlar için kaliteli, ram gereksinimi düşük, oyun performansı en iyi cihazdı şu anda 6+ yanlışım yoksa.

Fakat bir g4'ün verdiği hissiyatı, g4'ün verdiği zevki pek vermiyor.

Keşke siyah deriden sipariş etmeseydiniz, benim aldığım renkten almanızı tavsiye ederdim. Siyah renk deri olanın derisi böyle baloncuklu gibi, benim ki gibi düz değil.

Ayriyetten siyah olduğu için daha kaba gösteriyor ve deri olduğu dışarıdan bakıldığında (dikkat edilmediği sürece) pek fark edileceğini sanmam.

O yüzden farklı kapak alın :)
Hocam ben note 3 kullanıyordum onunda arkası siyah derimsi görüntü vardı ama deri değildi plastikti siyah rengi sevdiğimden dolayı siyah deri aldım ileride kapak alırım belki de
Ayrıca ben iPhone 6 Plus'a kötü demedim sıkıyor dedim :) Gayet iyi bir telefon ancak özgürlük yok işte :D

clupzero

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Her zaman G2 kasa olarak daha hoşuma gitmiştir.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hocam ben note 3 kullanıyordum onunda arkası siyah derimsi görüntü vardı ama deri değildi plastikti siyah rengi sevdiğimden dolayı siyah deri aldım ileride kapak alırım belki de
Ayrıca ben iPhone 6 Plus'a kötü demedim sıkıyor dedim :) Gayet iyi bir telefon ancak özgürlük yok işte :D

Özgürlük var fakat jb çıksa olucak :D 8.1.3'den sonra çok bozdu çok :D uğraşmıyorlar jb için galiba ama yinede en ufak açıkta jb yaparlar o kesin çıkacaktır.

Zaten herkes akıllanır, yeni ios sürümü çıkınca jb çıkmadığı taktirde kimse geçmez :D böylece apple yeni sürüme geçmeleri için jbnin önünü açarmı? :D

Neyse LG G4 konusunu apple konusuna çevirdik :) daha fazla apple ile ilgili konuşup konunun amacını bozmayalım :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her zaman G2 kasa olarak daha hoşuma gitmiştir.

Çok kötü bana göre.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
LG G4 ile kedimi çektim temel ayarlarda ( manuel kısmı ile oynasam çok iyi sonuçlar alabilirdim ama kedi yerinde durmuyor :D )

Tam kalite için: https://drive.google.com/file/d/0Bwf59lwvi-fbMktvc1hsY1RJQVE/view?usp=sharing

zsFA6jKfcdigtqtQ1Z_R48g2aVBUzeQfndGmmlau-MkaSh7eHB_rxzfx3T9yMAYWIyDi6qaa=w1656-h805-rw

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hayır adım Cem, imzamda kullandığım C.K Adımın ve soyadımın baş harfleri. Videoyu çeken kişi evet benim, Burak Şolt adlı kişi hem G2 hemde G4 sayfamızın adminlerinden.
Ben fotoğraf kalitesinden çok kedinin tatlılığına baktım.

Kaç aylık? Ya da yaşı var mı?

Ama fotoğraf kalitesi dendiği kadar da varmış gerçekten.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben fotoğraf kalitesinden çok kedinin tatlılığına baktım.

Kaç aylık? Ya da yaşı var mı?

Ama fotoğraf kalitesi dendiği kadar da varmış gerçekten.

Kedim 10 yaşında olması gerekiyor, doğuduğu günden bu güne benimle yaşadı hep :) evet fotoğraf kalitesi çok iyi, hatta manuel ayarlarda ufak bir kaç ayar yaparsan ve güzel ışık ile süper fotoğraflar elde edebiliyorsun.

Mesaj sayın 999, tersi 666 illuminati detected :mrgreen:

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Kedim 10 yaşında olması gerekiyor, doğuduğu günden bu güne benimle yaşadı hep :) evet fotoğraf kalitesi çok iyi, hatta manuel ayarlarda ufak bir kaç ayar yaparsan ve güzel ışık ile süper fotoğraflar elde edebiliyorsun.

Mesaj sayın 999, tersi 666 illuminati detected :mrgreen:
G4 döktürüyor ya. Bu senenin cihazı. Bir de kaç saat ekran süresi aldın merak ediyorum.

Fotoğraf kalitesi de süper. Senin kediyi kilit ekranı yaptım %99 dikkati üzerine çekecek. Tüylerini ayırt edebiliyorum o derece güzel çekmişsin :dirol:. Sınıf tamamen kedi sever, salı günü seninkini göstereyim en iyisi ben [emoji4] .

Nasıl 10 yaşında bu,cinsi mi böyle?

Çok tatlı bu kedi ya.

Bu arada sen demesen 1000 mesaja yaklaştığımın farkında bile değilim.

Bu arada telefonun kavisli olması masaya koyduğun an seni rahatsız ediyor mu?

Çünkü youtubeda inceleme videolarından birinde masada tutup fırıldak gibi çeviriyordu.

L620 gibi.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Beyler hatunun biri test yapmış en iyi LG G2 çekiyor videoda hatun focuslamamış herhalde g4 ve g3'te
[video=youtube;aoHz14HAWu8]https://www.youtube.com/watch?v=aoHz14HAWu8[/video]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler hatunun biri test yapmış en iyi LG G2 çekiyor videoda hatun focuslamamış herhalde g4 ve g3'te
[video=youtube;aoHz14HAWu8]https://www.youtube.com/watch?v=aoHz14HAWu8[/video]

Ben bunu izlemistim kadınin amacı belli :( suan en iyi ekran ve kamera g4 te var g2 nin parlakligini acms dierlerinide kismis..

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Hocam kutusunun üzerinde sadece 'Brown' Mu yazıyor ? Kısmetse bende bu gun alacağım da bi bakabilr misiniz ?

hakantrkzht

Asistan
Reaksiyon puanı
39
Kendi sorduğum sorumu kendim cevaplıyorum."Smart Settings" özelliği "Google Konum-Yerlerim" seçeneği Türkiye'de aktif olmadığından maalesef kullanılamıyor.Bilginize... [MENTION=98969]ahmet0[/MENTION]06 kutunun üstünde "Leather Brown" yazıyor...

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Beyler hepsiburadadan 1999 tlye aldığım LG G4 LG Türkiye Garantili çıktı cihaz çok şık gerçekten yağ gibi akıyor bu ara garibime giden Turkcell klasörü oldu :D telefonu kurar kurmaz uygulamalar yüklü bir şekilde geldi
76efaddaa4ebaebc275c4b92300b6862.jpg

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun kardeşim. Deneyimlerini aktarırsan sevinirim, özellikle pil konusunda kaç saat ekran süresi alıyorsun nasıl kullanıyorsun vs vs.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Beyler şuan kullananlardan yorum alabilirmiyim telefonun hızı nasıl pil ömrü nasıl ayrıca kamera nasıl ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler şuan kullananlardan yorum alabilirmiyim telefonun hızı nasıl pil ömrü nasıl ayrıca kamera nasıl ?
Kısa sure kullandm hız mukkemmel arayuz cok stabil valla beklemiyordum ama pili bilemem G3 ten cok G2 den azdır. Bende G4 almak istiyorum.

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Kısa sure kullandm hız mukkemmel arayuz cok stabil valla beklemiyordum ama pili bilemem G3 ten cok G2 den azdır. Bende G4 almak istiyorum.

Hocam ben m8 kullanıyorumda telefonlara karşı ilgim var inceliyorum biraz hani g2 iyiydi g3 ü beğenmedim ondan sordum fakat iphone 6 yüksek fiyatlı m9 bile yüksekken g4 neden böyle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben aldimtemple run oynarken bile isindi pisman oldum sarzida cok kullanimda acayip gidiyor oynmaadin mi fazla 1 gun rahat geciirio oyunlarda dakikada yuzde 1 gidior

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar G4 için root çıktımı? Twrp falan çalışıyormu düzgün bir şekilde?

LG G4 Fotoğraf Örneği :)
VVzmLr.jpg

Sayfamıza geldi, takipçilerimizden biri çekmiş (Temel ayar) ile.

http://i.hizliresim.com/5dnlo5.jpg

Ben aldimtemple run oynarken bile isindi pisman oldum sarzida cok kullanimda acayip gidiyor oynmaadin mi fazla 1 gun rahat geciirio oyunlarda dakikada yuzde 1 gidior

Bana pek inandırıcı gelmedi. https://www.facebook.com/LGG4Turkey/videos/1558103677779090/

Şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim, telefon ılık ve sıcak arasında ufak oynamalar yapıyor sizin nasıl tample run oynarken ısınıyormuşta pişman olmuşsunuz?

Dakikada %1 şarj nasıl gidiyor? Sayfa adminlerimizden Burak Şolt, Şarjı %100'e doldurup oyun testine geçti videoyu izlerseniz Real Racing 3 bittiğinde 5'ci dakikalarda şarjın %100 olduğunu görebilirsiniz.

Asphalt 8 bittikten sonra %99 %98'a düşmüş olabilir, neye dayanarak bunu söylüyorum? çünkü kendim de oynuyorum arada sırada oradan biliyorum az çok.

Telefonun ayarlarında oyunlar için çözünürlüğü optimize etmek için bir ayar olucak, onu aktifleştirin bide öyle deneyin.

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bana pek inandırıcı gelmedi. https://www.facebook.com/LGG4Turkey/videos/1558103677779090/

Şu videoyu izlemenizi tavsiye ederim, telefon ılık ve sıcak arasında ufak oynamalar yapıyor sizin nasıl tample run oynarken ısınıyormuşta pişman olmuşsunuz?

Dakikada %1 şarj nasıl gidiyor? Sayfa adminlerimizden Burak Şolt, Şarjı %100'e doldurup oyun testine geçti videoyu izlerseniz Real Racing 3 bittiğinde 5'ci dakikalarda şarjın %100 olduğunu görebilirsiniz.

Asphalt 8 bittikten sonra %99 %98'a düşmüş olabilir, neye dayanarak bunu söylüyorum? çünkü kendim de oynuyorum arada sırada oradan biliyorum az çok.

Telefonun ayarlarında oyunlar için çözünürlüğü optimize etmek için bir ayar olucak, onu aktifleştirin bide öyle deneyin.
Oyunlar için optimize etme ayarı pilin daha uzun gitmesini sağlıyor ama performanstan kısıyor. Bence o ayar kapalı kullanılmalı telefon yoksa GTA SA MC5 gibi oyunlarda tam akıcılık sağlanamayabilir.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358

Bosver böyle kisiler hep oluyor telefonu kötülemeye çalışan.

omerk026

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bosver böyle kisiler hep oluyor telefonu kötülemeye çalışan.
Haklı olabilirsin, bir de şöyle bir ihtimal var. Arkadaş telefondan fazla anlamıyordur oyun oynarken 3g açıktır nfc açıktır parlaklık sondadır arkada çalışan uygulama çoktur vs. Ama böyle bile %1 gideceğini düşünmüyorum dakikada. Bataryası rezalet bir telefonum var 2,5 yıllık bende bile Temple run da %1 gitmiyor.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Real racing 3 de 5 dakikada %100 kalmasinon sebebi tum lg serisinde %100 de uzun sure kalir hatta g2 de mesela 30 dk ekran suresi veriyor %100 de ama gidin %80 de oynayin bakalim real racing 3 u % kac gidiyo en az 5 dk %3 gidicegimi dusunuyorum

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
[video=youtube;U1dYSGcVgf4]https://www.youtube.com/watch?v=U1dYSGcVgf4&feature=youtu.be[/video]