Telefon suya düştü,acil!

abdullahbyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi günler arkadaşlar bendeki discovery 1 suya düştü.hemen sudan çıkarıp,bataryasını sim kartı hafıza kartını çıkardım.pirinç dolu bir kavanoza gömdüm.4 saat sonra denemek amaclı bi çıkardım.açtıgımda komut yok hatası verdi.sabah uyandım tekrar baktım bu sefer açılıyo yanlız ses açma duşu basınca takılıyo.tekrar gömdüm pirince.bu konu hakkında önceden bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
iyi günler arkadaşlar bendeki discovery 1 suya düştü.hemen sudan çıkarıp,bataryasını sim kartı hafıza kartını çıkardım.pirinç dolu bir kavanoza gömdüm.4 saat sonra denemek amaclı bi çıkardım.açtıgımda komut yok hatası verdi.sabah uyandım tekrar baktım bu sefer açılıyo yanlız ses açma duşu basınca takılıyo.tekrar gömdüm pirince.bu konu hakkında önceden bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum...
telefonu kapatma ve ses açma tuşuna basılı tutarak recovery moduna geç daha sonra wipe dataya gel yese gel hallet ordan

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Biraz daha beklet. Zırt pırt açıp durma bırak kalsın şöyle 2 gün en az.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
royal-cat-47-kg-ekonomik-cuval-kristal-kedi-kumu-18166-21-B.jpg

Kristal kedi kumu elektronik cihazların içindeki nemi çekmek için pirinçten daha etkilidir.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Direk Telefoncuya Götürseydin Ya İçindeki Devreler Oksitlenme Yapar.

abdullahbyr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
az önce bi çıkarıp baktım.düzelmiş.ama biraz daha dursun

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Yazılımı silinmiş olabilir , eğer öyle bir durum olduysa bilgisayardan rom yükleyersin eğer düzgün çalışıyorsa sıkıntı yok zaten :)