LG G3 Kullanıcıları Kulübü

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar merhaba. Bugün çok kötü yağmura yakalandım tabiri caizse köpek gibi ıslandım donuma kadar telefonda cebimdeydi eve geldim kuruladım filan çok bi ıslaklık yoktu zaten. Bütün herşeyi tamtakır çalışıyor ama ekran otomatik döndürmesi çalışmıyor yeni rom kurdum stok değişen birşey yok yağmur suyu kaçması ile bir ilgisi olabilir mi ? Kalibrasyon ayarlarına nerden ulaşabilşirim ?
Sensörler yazar körmüş olmasın?

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Yanlış yazmışım pardon. Sea TR'den daha önde. 20G değil de başka bir şeydi ama unuttum. SEA'daki daha yeni. En son çıkan.
Ben bugün kitkattan 6 ay sonra tekrar geçeyim dedim güncelleye güncelleye 20g ye geldi benimki sea. Bakıyorum da ilk gelen 20b lolipopdan baya bir yol katledilmiş daha iyi olmuş bi sıkıntı görmedim bakalım şimdilik.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Benim de G3 10 ay sonra falan dün itibariyle çatlamış oldu haklıymışsınız kullanımdan olmuyor kendi kendine çatladı. Hem aşağıdaki mikrofon girişinden hem de kulaklık girişinden. Ne kadar sinir bozucu bir durum milyarlık telefonun ucuz telefonların bile yapmadığını yapması.

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu çatlak oluşanlar hep beyaz cihaz kullanıcıları mı? genel olarak beyazlar çatlıyor heralde. gold yada titan kullanıp çatlayan varmı?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Titan olup çatlayan da gördüm ama sadece 1 tane. [MENTION=432659]torphedo1912[/MENTION]

iremozkok

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben lg g3 32 gb kullanıyorum ve arayüz kasmaya başladı sizde de aynı sorun var mı?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
arkadaşlar ben lg g3 32 gb kullanıyorum ve arayüz kasmaya başladı sizde de aynı sorun var mı?
Yüklenen uygulamalardan kaynaklanıyor olabilir. Son zamanlarda yüklediğiniz bir uygulama varsa silin bir de öyle bakın. Olmazsa hard reset atın. Büyük ihtimalle düzelir.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238

Bende de kasma oluyor arada ayrıca çağrı geçmişinden çevire yada rehbere geçişinde her defasında takılma oluyor. Telefonu sıfırlasam düzelme olur mu bilmiyorum, denemek lazım.

darende44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar
Sizlerin yardımınıza ihtiyacım var, mesaj engelleme konusunda.
Sürekli bilmediğim tanımadığım milletvekil adayları, parti mesajları o kadar çok SMS gönderiyorlar ki sinir oldum.
Engelleme nasıl yapılıyor.Numara engellemeyi yaptım fakat mesaj engelleme nasıl yapılıyor.

cuteftp

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Xda developers'da G4'ün kamera uygulamasını portlamışlar sanırım G3'e hocam. Manuel olarak ayarlara izin veriliyor. Ancak yükleme root gerektiriyor mu yoksa xposed gibi bi uygulama ile mi yükleniyor bilmiyorum.
Xda'da bulup camera apk indirdim. Önceki kameranın olduğu yerdeki dosya ismini değiştirdikten sonra kopyaladm. İzinleri 644 yaptım. Telefonu yeniden başlattım. Hiç birşey değişmedi. Hatta onceki yedeği almasaydım. Kameram silinmiş :) sıkıntı olacaktı.
G4 kamerasını yapabilen var mı.

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
google kendi mesaj programı olan hangouts kullanmanı tavsiye ederim. telefonunda zaten yüklüdür. gelen mesajı açıp sağ üstten kişiler ve seçenekler kısmına girdiğinde kullanıcıyı engelle gibi bi seçenek var. ona bastığında o numaradan gelen mesajları sen tekrar izin verinceye kadar engellemiş olursun.
ayrıca siyasi partilerin ve kişilerin izinsiz reklam amaçlı mesaj atmaları yasaktır. gelen mesajı bimer e şikayet etmelisin ki izin olmadan başkalarına da mesaj atamasınlar

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Telefonum göğüs mesafesinden yüzüstü yere düştü. Ekranda cam vardi. Bi baktim catlamis. Sonra anladim ki sadece cam catlamis. Kalbime iniyodu az daha :)

acyln06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonumda işlem durdu hatası veriyor. İki kere reset attım. 1.sinde uygulamaları silmedim. Yine oldu. 2.sinde herşeyi sildim,tekrar kullandığım uygulamaları yükledim bugün tekrar yaptı. Sizde bu tür sorunla karşılaştınız mı? Forumun gerisini aciliyetten okuyamadım kusura bakmayın. Ben android 5.0 dan dır diye düşünmüştüm ama. Sizin fikrinizi almak istiyorum.

Ugylamalar: facebook-twitter-ziraat bankası uygulaması-vakıfbank-vakıf emeklilik- outlook- whatsapp-hattrick(managerlik oyunu)-e devlet- e-okul...

Bu uygulamalar dışında uygulama yok. Dahili hafızanın 2.3 gb dolu..(32 gb lık) harici birimin 7 gb si dolu...

Bilgilendirirseniz sevinirim...

Buğra Y.

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Arkadaşlar telefonumda işlem durdu hatası veriyor. İki kere reset attım. 1.sinde uygulamaları silmedim. Yine oldu. 2.sinde herşeyi sildim,tekrar kullandığım uygulamaları yükledim bugün tekrar yaptı. Sizde bu tür sorunla karşılaştınız mı? Forumun gerisini aciliyetten okuyamadım kusura bakmayın. Ben android 5.0 dan dır diye düşünmüştüm ama. Sizin fikrinizi almak istiyorum.

Ugylamalar: facebook-twitter-ziraat bankası uygulaması-vakıfbank-vakıf emeklilik- outlook- whatsapp-hattrick(managerlik oyunu)-e devlet- e-okul...

Bu uygulamalar dışında uygulama yok. Dahili hafızanın 2.3 gb dolu..(32 gb lık) harici birimin 7 gb si dolu...

Bilgilendirirseniz sevinirim...
Benim de Ana Ekran durdu hatası veriyor sürekli. Uygulamalar-Hepsi-Ana Ekran-Verileri Temizle ve Önbelleği temizle işlemlerini yaptım ancak sorunum devam etti. Sanırım güncellemeyle geçebilir. Ama ne zaman güncelleme verirler bilinmez.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Telefon brick olmadan önce hiç sıkıntı yoktu. Bilgisayardan yazılım yükledim ana ekran hatası başladı.
Sorun 5.0'daysa sorun neden brick olmadan önce sorun yoktu ki? Bence şans işi.

acyln06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim de Ana Ekran durdu hatası veriyor sürekli. Uygulamalar-Hepsi-Ana Ekran-Verileri Temizle ve Önbelleği temizle işlemlerini yaptım ancak sorunum devam etti. Sanırım güncellemeyle geçebilir. Ama ne zaman güncelleme verirler bilinmez.

Bende güncelleme bekliyorum bakalım. Ama ne zaman..

peaceandlove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. LG G3 kullanıyorum. Telefon OS son 5.0 sürümüne güncellendi. Kişiselleştirdiğim yazı tipi samsunglarda oldugu gibi whatsapp 'ta da aktif oluyordu artık olmuyor neden acaba? Arayüzüm farklı chat ekranım farklı olması kötü duruyor parça parçaymış gibi. Bu yazılımın mı yoksa uygulamanın mı bi eksikliği?

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Merhaba arkadaşlar bir şeyi merak ediyorum. LG G3 kullanıyorum. Telefon OS son 5.0 sürümüne güncellendi. Kişiselleştirdiğim yazı tipi samsunglarda oldugu gibi whatsapp 'ta da aktif oluyordu artık olmuyor neden acaba? Arayüzüm farklı chat ekranım farklı olması kötü duruyor parça parçaymış gibi. Bu yazılımın mı yoksa uygulamanın mı bi eksikliği?
Whatsapp font desteklemiyor. Kendi fontunu kullanıyor.