- Reaksiyon puanı
- 1,876
Hala bulamadım.
Enteresan.![]()
Aşağısı yok bende N910CQ bu da.
Ön kameranın içine ve kenarına dopru bakarmısın ışık tutup bir tozlanma mı var ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bende böyle bir sorun yok. S healt en son sürümde mi ?
Ayarlar > Güvenlik> Smart Lock. Rahatlıkla bulabilirsin.
Ön kameranın içine ve kenarına dopru bakarmısın ışık tutup bir tozlanma mı var ?
Ayarlar > Güvenlik> Smart Lock. Rahatlıkla bulabilirsin.
Cihazın yedeğini alıp Kies ten en son yazılımı tekrar indir yüklesin. Birde onu dene.tozlanma yokta hafif bi parmak izi var sadece alt tarafı etkilemez heralde
tozlanma yokta hafif bi parmak izi var sadece alt tarafı etkilemez heralde
Cihazın yedeğini alıp Kies ten en son yazılımı tekrar indir yüklesin. Birde onu dene.
Hayır kamera da leke olan arkadasa dedim.Ben mi?
Müzikleri dahili hafızaya MI yoksa SD karta mı yüklemiştiniz.Bir önceki sayfada yeni alınma Note 4 ile müzik çalarken kapanma problemi bildiriminde bulunmuştum. Sağ olsun "Lazzz" oldukça ilgilenmişti. Telefono Kies3 ile yedekledikten sonra daha kapanma problemi olmadı. Bu gün kızım telefona 2 adet yeni müzik yükledi. Telefon tekrar kapanmaya başladı. Kies3 ile müzikleri tekrar senkronize edince problem giderildi. Şu anda telefon gayet güzel çalışıyor, kapanma problemi olmuyor. Belki başka birisinin başına da aynısı gelebilir. Gördüğüm kadarıyla telefonu senkronize etmek sorunu çözüyor.
Ayrıca "okuyantaha" arkadaşa kendi gözlemimce cevap vereyim: Telehonu bu ayın 16 sında aldım. Biraz garip gelebilir ama kalemden ve telefonun içinden yanık kokusuna benzeyen plastik kokusu geliyor. Bence aşırı ısınma yoksa merak edilecek bir şey yok. Cihaz yeni olduğu için koku olabilir. İyi akşamlar.
Direk çocuk modu var
Çocuk modu nerde bulamadım s Finder dan arattım ordada çıkmadı
3 e bulaşma. kamerayı aç o çizik resimlerde gözüküyorsa tabiki alma. Ama gözükmüyorsa resimlerde iyi ce incele son kullanıcısı da sen olacaksan senin için sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. bende note 4 satıyorum ama ben 1650 istiyorum 1500 e acilden satan bulursan o paraya note 4 alabilirsin.Arkadaşlar merhaba,
Bir telefoncuda 1400 tl değerinde 2. el bir note 4 var. Cihaz sadece 2 ay kullanılmış fakat arka kamerasının sol tarafında (lens de değil) alt kısımda bir çizik var. İlerde bir sorun çıkartır mı? Bu fiyata bulmuşken almalı mıyım? Şu an telefona verebileceğim para 1500 civarında. Note 3 veya bu 2. el note 4 den hangisini seçmeliyim?
3 e bulaşma. kamerayı aç o çizik resimlerde gözüküyorsa tabiki alma. Ama gözükmüyorsa resimlerde iyi ce incele son kullanıcısı da sen olacaksan senin için sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. bende note 4 satıyorum ama ben 1650 istiyorum 1500 e acilden satan bulursan o paraya note 4 alabilirsin.
Şans işi hocam o . Şuan benim cihazim da da sorun çıkabilir onu bilmenin bir imkanı yok ki. Ama şuana kadar çıkmasıyla daha da çıkacağını sanmam.Resim çekerken bir şey gözükmüyor fakat düşmeden kaynaklı olduğu için ilerde bir sorun çıkar mı diye tereddüt ediyorum.
Müziklerin tamamı dahili hafızaya yüklü.Müzikleri dahili hafızaya MI yoksa SD karta mı yüklemiştiniz.
Benim telefonda müzik dinlerken seste dalgalanma oluyor sonra ses duyulmayacak kadar kısılıyor. Kapatıp açmadan düzelmiyor.Müziklerin tamamı dahili hafızaya yüklü.
Evet son sürüm. Her zaman yapmıyor. Buraya mesaj attığımdan beri yapmadı.
Ayrıca aux sıkıntım var. Arabaya telefonu aux kablosu ile bağladığımda ses alamıyorum. Eski bir mp3 player ile aynı kabloyu denedim, çalıştı.
S4 için neredeyse 1000 lira vermiş oluyor note 4 lerde bile piyasa şu an 1500 1600 leri gorduyse bence iyi bi takas. 😊Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama bir tavsiye sormam lazım. Eşimde 4 ay garantisi olan bir galaxy s4 var. Arkadaştada iphone 6 silver 4 aylık cihaz. Pazarlık şu takaa yapacağız bir s4 ün üzerine 1200 tl vereceğiz. Ne diyorsunuz.