Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
64d9d269511f5f0e86ccf4becaadb76e.jpg
32fc3b11d22323a029489ea5268fc5cd.jpg
b99e7b699881bb3dfed783745514b5d2.jpg
557cf37d2f4742d4b3aa0a542d3e8229.jpg

yanpazar41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Ön kameranın içine ve kenarına dopru bakarmısın ışık tutup bir tozlanma mı var ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bende böyle bir sorun yok. S healt en son sürümde mi ?

Ayarlar > Güvenlik> Smart Lock. Rahatlıkla bulabilirsin.

tozlanma yokta hafif bi parmak izi var sadece alt tarafı etkilemez heralde

Ön kameranın içine ve kenarına dopru bakarmısın ışık tutup bir tozlanma mı var ?

Ayarlar > Güvenlik> Smart Lock. Rahatlıkla bulabilirsin.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278

Cihazın yedeğini alıp Kies ten en son yazılımı tekrar indir yüklesin. Birde onu dene.

okuyantaha

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 1 hafta once aldigim note 4 u bugün kullanirken s penden yanik kokusu geldiğini farkettim.Telefonu acip baktim ayni koku orada da vardi.Sizde de boyle bir sey var mi?

ANTİKACI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir önceki sayfada yeni alınma Note 4 ile müzik çalarken kapanma problemi bildiriminde bulunmuştum. Sağ olsun "Lazzz" oldukça ilgilenmişti. Telefono Kies3 ile yedekledikten sonra daha kapanma problemi olmadı. Bu gün kızım telefona 2 adet yeni müzik yükledi. Telefon tekrar kapanmaya başladı. Kies3 ile müzikleri tekrar senkronize edince problem giderildi. Şu anda telefon gayet güzel çalışıyor, kapanma problemi olmuyor. Belki başka birisinin başına da aynısı gelebilir. Gördüğüm kadarıyla telefonu senkronize etmek sorunu çözüyor.
Ayrıca "okuyantaha" arkadaşa kendi gözlemimce cevap vereyim: Telehonu bu ayın 16 sında aldım. Biraz garip gelebilir ama kalemden ve telefonun içinden yanık kokusuna benzeyen plastik kokusu geliyor. Bence aşırı ısınma yoksa merak edilecek bir şey yok. Cihaz yeni olduğu için koku olabilir. İyi akşamlar.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Bir önceki sayfada yeni alınma Note 4 ile müzik çalarken kapanma problemi bildiriminde bulunmuştum. Sağ olsun "Lazzz" oldukça ilgilenmişti. Telefono Kies3 ile yedekledikten sonra daha kapanma problemi olmadı. Bu gün kızım telefona 2 adet yeni müzik yükledi. Telefon tekrar kapanmaya başladı. Kies3 ile müzikleri tekrar senkronize edince problem giderildi. Şu anda telefon gayet güzel çalışıyor, kapanma problemi olmuyor. Belki başka birisinin başına da aynısı gelebilir. Gördüğüm kadarıyla telefonu senkronize etmek sorunu çözüyor.
Ayrıca "okuyantaha" arkadaşa kendi gözlemimce cevap vereyim: Telehonu bu ayın 16 sında aldım. Biraz garip gelebilir ama kalemden ve telefonun içinden yanık kokusuna benzeyen plastik kokusu geliyor. Bence aşırı ısınma yoksa merak edilecek bir şey yok. Cihaz yeni olduğu için koku olabilir. İyi akşamlar.
Müzikleri dahili hafızaya MI yoksa SD karta mı yüklemiştiniz.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Çocuk modu nerde bulamadım s Finder dan arattım ordada çıkmadı

Çocuk modu dediğin dandik SÇocuk uygulaması. Samsung Apps'sa bulabilirsin ama bence çok gereksiz. Erişim kilitli bir mod olsaydı daha yararlı olurdu.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Onun yerine finger lock kullanın işaretledigim iz programlar dışındakiler giriş yapabilsin diğerlerine görmek istediğinde parmak izi istesin.

yazilim_yetimi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba,
Bir telefoncuda 1400 tl değerinde 2. el bir note 4 var. Cihaz sadece 2 ay kullanılmış fakat arka kamerasının sol tarafında (lens de değil) alt kısımda bir çizik var. İlerde bir sorun çıkartır mı? Bu fiyata bulmuşken almalı mıyım? Şu an telefona verebileceğim para 1500 civarında. Note 3 veya bu 2. el note 4 den hangisini seçmeliyim?

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Evet son sürüm. Her zaman yapmıyor. Buraya mesaj attığımdan beri yapmadı. :wink:

Ayrıca aux sıkıntım var. Arabaya telefonu aux kablosu ile bağladığımda ses alamıyorum. Eski bir mp3 player ile aynı kabloyu denedim, çalıştı.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar merhaba,
Bir telefoncuda 1400 tl değerinde 2. el bir note 4 var. Cihaz sadece 2 ay kullanılmış fakat arka kamerasının sol tarafında (lens de değil) alt kısımda bir çizik var. İlerde bir sorun çıkartır mı? Bu fiyata bulmuşken almalı mıyım? Şu an telefona verebileceğim para 1500 civarında. Note 3 veya bu 2. el note 4 den hangisini seçmeliyim?
3 e bulaşma. kamerayı aç o çizik resimlerde gözüküyorsa tabiki alma. Ama gözükmüyorsa resimlerde iyi ce incele son kullanıcısı da sen olacaksan senin için sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. bende note 4 satıyorum ama ben 1650 istiyorum 1500 e acilden satan bulursan o paraya note 4 alabilirsin.

yazilim_yetimi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
3 e bulaşma. kamerayı aç o çizik resimlerde gözüküyorsa tabiki alma. Ama gözükmüyorsa resimlerde iyi ce incele son kullanıcısı da sen olacaksan senin için sorun teşkil etmez diye düşünüyorum. bende note 4 satıyorum ama ben 1650 istiyorum 1500 e acilden satan bulursan o paraya note 4 alabilirsin.

Resim çekerken bir şey gözükmüyor fakat düşmeden kaynaklı olduğu için ilerde bir sorun çıkar mı diye tereddüt ediyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Resim çekerken bir şey gözükmüyor fakat düşmeden kaynaklı olduğu için ilerde bir sorun çıkar mı diye tereddüt ediyorum.
Şans işi hocam o . Şuan benim cihazim da da sorun çıkabilir onu bilmenin bir imkanı yok ki. Ama şuana kadar çıkmasıyla daha da çıkacağını sanmam.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar s pen takılıyken sürekli spen çıkarıldı diye uyarı veriyor telefonum. Nasıl düzeltebilirim ve ya neden böyle olmuş olabilir??

vtolky

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet son sürüm. Her zaman yapmıyor. Buraya mesaj attığımdan beri yapmadı. :wink:

Ayrıca aux sıkıntım var. Arabaya telefonu aux kablosu ile bağladığımda ses alamıyorum. Eski bir mp3 player ile aynı kabloyu denedim, çalıştı.

Aux problemi yaşayan kimse yok mu? Çok sinir bir durum. Kabloların uyumsuz olması gibi bir durum olabilir mi?

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teyzem note 4 aldı daha 5,0,1 güncellemesi gellememiş telefona turkcellden alınma kies bağladım yok güncelemelerden baktım yok arkadaşlar sizlere tavsiyem şu samsung uzak durun gidin htc alın sony alın lg alın ama şu lanet olasıca touchwizli samsung almayın birton arkadaşın sorunlarla karşılaştı yok şebeke sorunu yok servis vs samsung hic müsterilerine gerekli önemi vermiyor

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende kararsizim iphone 6 ile note 4 arasinda ikiside ayni fiyatda bi karar versem kurtulcam su kulusturden

ANTİKACI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
6 ay kadar önce iphone 6 16 gb aldım. Şu anda İ6 kullanıyorum. Kızımın isteği üzerine bu ayın Cumartesi indirimindeki Bimeks den Samsung garantili Note 4 ü 1.919,00 tl ye aldım. Telefonu bayide açtırmadım. Eve gelince kendim açtım. Meğer telefon Türkcell telefonuymuş. Türkcell ile ilgili bazı uygulamalar, zil sesi ve duvar kağıdı vardı. Türkcell ile ilgili uygulamaları kaldırmak istedim, bazı arkadaşların şikayette bulundukları gibi hiç zorluk görmeden kaldırılacakları kaldırdım. Ondan sonra Lollipop güncellemesi yapmak için yapmadığım girişim kalmadı. En son öğrendiğim Türkcell telefonlarına henüz güncelleme gelmemiş. Fakat Türkcell in ifadesine göre çok yakında "gelecek" miş. Daha önce iş yerindeki arkadaşlarımın Samsung ve diğer markalara ait Android telefonlarını kurcalamak fırsatım olmuştu. Fakat Note 4 farklı bir cihaz. Bence ona sadece telefon demek pek doğru değil. Samsung gerçekten güzel bir cihaz yapmış.
Netice olarak indirimde ucuza görerek benim gibi farkında olmadan Türkcell telefonu alırsanız, güncellemeyi ne zaman alacağınız belli olmaz. "daniels" arkadaşa bir nebze katılamıyorum. Çünkü Türkcell güncellemesi haricinde gerçekten iyi bir cihaz. Hatta benim i6 ile kızımın Note 4 ünü değişmek aklımdan geçmiyor değil. İyi akşamlar.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama bir tavsiye sormam lazım. Eşimde 4 ay garantisi olan bir galaxy s4 var. Arkadaştada iphone 6 silver 4 aylık cihaz. Pazarlık şu takaa yapacağız bir s4 ün üzerine 1200 tl vereceğiz. Ne diyorsunuz.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar yeri değil biliyorum ama bir tavsiye sormam lazım. Eşimde 4 ay garantisi olan bir galaxy s4 var. Arkadaştada iphone 6 silver 4 aylık cihaz. Pazarlık şu takaa yapacağız bir s4 ün üzerine 1200 tl vereceğiz. Ne diyorsunuz.
S4 için neredeyse 1000 lira vermiş oluyor note 4 lerde bile piyasa şu an 1500 1600 leri gorduyse bence iyi bi takas. 😊