Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

mertec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar merhaba note 4 almayı düşünüyorum fakat n910cq lara güncelleme geç geliyormu

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar merhaba note 4 almayı düşünüyorum fakat n910cq lara güncelleme geç geliyormu
Samsung'un tüm modellerinde güncelleme geç gelir.Ama bu kadar dert edilecek bir şey değil.4.4.4 sürümünden 5.0.1'e güncelleme geldi lakin 4.4.4 deki şarjı hiç yakalayamadı.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Tesekkurler peki sarj konusunda bir gunu rahat cikariyor mu
Çıkarır.4.4.4 sürümünde şarj bitiremiyordum o derece iyi idi.5.0.1 ile Samsung şarjı halletti sağolsun.Yine de kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak rahat 1 günü çıkarabileceğini söyleyebilirim.Lakin ikinci gün yok.4.4.4 de maksimum 26 saat almıştım, ekran süresi 4 saat idi.Şimdi 5.0.1 22 saat ekran süresi 3 saati geçemiyorum.

solmaz092

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar güncellemeyi yeni yaptim ve watsaptan ve sms geldiginde mesaj içeriği direk olarak ekranimda yaziyo ayarlari kurcaladim bulamadim varmi bi yolu

Raistlin Majere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun oynuyorum demedim.

%97 iken tahmini süre 11 saat gözüküyor. Millette 2-3 gün gösteriyor benim sorunum nedir. Bataryada made in china yazıyo bataryammı çakma ?

O anki kullaniminla devam edersen ne kadar gidecegini gösteriyor bende de 9 saat falan yaziyor ama ortalama kullanimla 1 gunu rahat çıkartiyorum. Sarj etme kabi ile beraber bir batarya almistim onda da made in china yaziyo telefonla gelen batarya kadar iyi olmasa da 1 gun çıkarıyor beni 3.5-4 saat ekran suresi de aliyorum

mertec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Çıkarır.4.4.4 sürümünde şarj bitiremiyordum o derece iyi idi.5.0.1 ile Samsung şarjı halletti sağolsun.Yine de kullanım alışkanlıklarına bağlı olarak rahat 1 günü çıkarabileceğini söyleyebilirim.Lakin ikinci gün yok.4.4.4 de maksimum 26 saat almıştım, ekran süresi 4 saat idi.Şimdi 5.0.1 22 saat ekran süresi 3 saati geçemiyorum.
bir günü rahat çıkartıyorsa sorun yok son bir sorum daha olacak modeliniz n910cq mu q uzantısı olunca güncelleme geç geliyormuş diye duydum q uzantısız modellerini arıyorum

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
bir günü rahat çıkartıyorsa sorun yok son bir sorum daha olacak modeliniz n910cq mu q uzantısı olunca güncelleme geç geliyormuş diye duydum q uzantısız modellerini arıyorum
Q uzantısız mı arıyorsun :D Boş konuşanlardan duyduğunuz laflarla telefon alıyorsanız 3310 kullanın. CQ modeli haricinde hangi seride LTE desteği var.N910CQ harici bu ülkede Note 4 alınmaz , alınmamalı .. N910S , N910F bulabiliyorsan al ona lafım yok.N910H serisinden kesinlikle uzak dur...

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
O q uzantısı Samsung'un Türkiye'ye kazığı.Bölge bölge ayırıyorlar telefonları çok uyuz bir durum.Teknosa'da N910V gördüm ben.(Verizon ne alakaysa) N910C bulursun paralel ithalattan ama cihaza ithal eden firma bakar.Güncelleme konusunda hiç acele etme hocam.Benim telefonumda bir tane daha q olsaydı da hiç güncellenmeseydi keşke.5.0.1 yüzünden telefonu gün ortasında şarj ettiğim oluyor.Exynos işlemcili olanları al bir de Snapdragon Exynos kadar performanslı değil.Q uzantısını farklı ülke romu yükleyerek kaldırıyorsun akabinde garanti de kalkıyor.Bunu da belirteyim.

mertec

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
O q uzantısı Samsung'un Türkiye'ye kazığı.Bölge bölge ayırıyorlar telefonları çok uyuz bir durum.Teknosa'da N910V gördüm ben.(Verizon ne alakaysa) N910C bulursun paralel ithalattan ama cihaza ithal eden firma bakar.Güncelleme konusunda hiç acele etme hocam.Benim telefonumda bir tane daha q olsaydı da hiç güncellenmeseydi keşke.5.0.1 yüzünden telefonu gün ortasında şarj ettiğim oluyor.Exynos işlemcili olanları al bir de Snapdragon Exynos kadar performanslı değil.Q uzantısını farklı ülke romu yükleyerek kaldırıyorsun akabinde garanti de kalkıyor.Bunu da belirteyim.
çok teşekkür ederim cevaplarınız için

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Q uzantısız mı arıyorsun :D Boş konuşanlardan duyduğunuz laflarla telefon alıyorsanız 3310 kullanın. CQ modeli haricinde hangi seride LTE desteği var.N910CQ harici bu ülkede Note 4 alınmaz , alınmamalı .. N910S , N910F bulabiliyorsan al ona lafım yok.N910H serisinden kesinlikle uzak dur...
N910H serisinde 4g desteği yokmuş galiba bir yerde okumuştum ama q keremtunaa arkadaşımızın da belirttiği gibi Samsung'un Türkiye kazığı

ANTİKACI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi akşamlar. Kızımın isteğini kıramayarak Samsung garantili Note 4 aldım. Şöyle bir problem var: Telefon ile müzik dinlerken (kulaklık ile) müzik bir ara takılarak tekrarlamaya başlıyor ve devamında telefon kendiliğinden kapanıyor. Aynı müzikte bazen kapanıyor, bazen kapanmıyor. Farklı kulaklılar ile deneme yaptım sonuç değişmedi. Telefon periyodik olarak değilde belirsiz olarak kendiliğinden kapanıyor. Sorun ne olabilir? Teşekkür ederim, iyi forumlar.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
İyi günler. Dün şöyle bir sorunla karşılaştım. Telefon ekran döndürme mevzusunda bi anda sıkıntı çıkarmaya başladı. Bazen hiç döndürmüyor bazense ekran kararıp takıldık tan sonra döndürüyor. Bilgisi olan var mı ?

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
İyi akşamlar. Kızımın isteğini kıramayarak Samsung garantili Note 4 aldım. Şöyle bir problem var: Telefon ile müzik dinlerken (kulaklık ile) müzik bir ara takılarak tekrarlamaya başlıyor ve devamında telefon kendiliğinden kapanıyor. Aynı müzikte bazen kapanıyor, bazen kapanmıyor. Farklı kulaklılar ile deneme yaptım sonuç değişmedi. Telefon periyodik olarak değilde belirsiz olarak kendiliğinden kapanıyor. Sorun ne olabilir? Teşekkür ederim, iyi forumlar.
Cihazı komple sıfırlarmısınız. Böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım karşılaşanı da görmedim şuana kadar. Sıfırlayın yine olmazsa kies üzerinden en son yazılımı indirip tekrar kurun sorun devam etmemesı gerekcektır. Eğer devam ederse servise gönderin.

ANTİKACI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cevabınız için teşekkür ederim. Cihaz zaten 5 günlük. Nedense ilk iki gün herhangi bir problem yoktu. Sonradan meydana geldi. Şu anda işteyim, akşam eve dönünce dediklerinizi uygulayarak cevabımı burada paylaşırım. Ayrıca telefonu henüz güncellemedim. Hala Kit Kat sürümü bulunuyor.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Cevabınız için teşekkür ederim. Cihaz zaten 5 günlük. Nedense ilk iki gün herhangi bir problem yoktu. Sonradan meydana geldi. Şu anda işteyim, akşam eve dönünce dediklerinizi uygulayarak cevabımı burada paylaşırım. Ayrıca telefonu henüz güncellemedim. Hala Kit Kat sürümü bulunuyor.
Lolipopa güncelleyin direk sorun düzelmesi gerek yaşadığınız problem yazılımsal bir problem donanım ile alakası yok. Sıkıntı yapmayın yani, sıfırlayın olmadı aynı mı hala lolipopa geçirin düzelmesi gerek.

ANTİKACI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önce de dediğim gibi akşam eve gidince ifade ettiklerinizi uygulayacağım. Sonucunu burada belirtirim. Yardımınız için tekrar teşekkür ederim.

ANTİKACI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Samsung destek ile görüştüm aynı sizin söylediğiniz gibi bu tür bir arızanın olamayacağını söylediler. Telefon N910CQ modeli fakat Kies veya ota da güncelleme görünmüyor. Kies3 son sürümünü tam 3 kere yükleyerek denedim fakat telefonunuzda en son sürüm (kit kat) olarak görünüyor. Enteresan bir şekilde Lollipop güncellemesi görünmüyor. Daha da enteresan oaln konu ise, artık müzik çalarken seste takılma ve kapanma olmuyor şimdilik.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Samsung destek ile görüştüm aynı sizin söylediğiniz gibi bu tür bir arızanın olamayacağını söylediler. Telefon N910CQ modeli fakat Kies veya ota da güncelleme görünmüyor. Kies3 son sürümünü tam 3 kere yükleyerek denedim fakat telefonunuzda en son sürüm (kit kat) olarak görünüyor. Enteresan bir şekilde Lollipop güncellemesi görünmüyor. Daha da enteresan oaln konu ise, artık müzik çalarken seste takılma ve kapanma olmuyor şimdilik.
4.4.4 linki var forumda onu odin ile flashlayin sonra size 5.0.1 ota ile gelecek. Yada servise verin servis yüklesin.

ANTİKACI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
En sağlamı servise vermek gibi görünüyor. Yapmış olduğunuz yorum ve yardımlardan dolayı teşekkür ederim "Lazzz" iyi akşamla.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir süredir S Health'in uyarıları, ayarlanmış saatlerin dışında çalışıyor. Bir süredir hareketsizsiniz tarzında uyarısı. Varsayılan 09:00 - 17:00 olarak ayarlanmış. Fakat gece 3 'te uyarı geliyor :)
Bu sorunu yaşayan var mı?
Lollipop yüklü telefonda.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Arkadaşlar önceki sayfaları karıştırırken smartlock diye birşey gördüm ama ben bulamadım. Lollipop yüklü.

yanpazar41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar benim ön kamerada sıkıntım var. Özellikle akşam çekimlerinde alt tarafta beyaz lekeler çıkıyor tozlanma yok sildim içten birşey olabilir. Garantiye yollasam korkuyorum 20 iş günü diyorlar telefonu alalı 1 hafta oldu. Kullanıcı hatası olamaz direk değişim yaada iade yaparlar mı ?

Not: Fotoğrafta yüzümü kırptım :D Alt taraflar daha net gözüksün diye...

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar benim ön kamerada sıkıntım var. Özellikle akşam çekimlerinde alt tarafta beyaz lekeler çıkıyor tozlanma yok sildim içten birşey olabilir. Garantiye yollasam korkuyorum 20 iş günü diyorlar telefonu alalı 1 hafta oldu. Kullanıcı hatası olamaz direk değişim yaada iade yaparlar mı ?

Not: Fotoğrafta yüzümü kırptım :D Alt taraflar daha net gözüksün diye...

Ön kameranın içine ve kenarına dopru bakarmısın ışık tutup bir tozlanma mı var ?

Bir süredir S Health'in uyarıları, ayarlanmış saatlerin dışında çalışıyor. Bir süredir hareketsizsiniz tarzında uyarısı. Varsayılan 09:00 - 17:00 olarak ayarlanmış. Fakat gece 3 'te uyarı geliyor :)
Bu sorunu yaşayan var mı?
Lollipop yüklü telefonda.
Bende böyle bir sorun yok. S healt en son sürümde mi ?

Arkadaşlar önceki sayfaları karıştırırken smartlock diye birşey gördüm ama ben bulamadım. Lollipop yüklü.
Ayarlar > Güvenlik> Smart Lock. Rahatlıkla bulabilirsin.

SmokeXD

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,876
Ön kameranın içine ve kenarına dopru bakarmısın ışık tutup bir tozlanma mı var ?

Bende böyle bir sorun yok. S healt en son sürümde mi ?

Ayarlar > Güvenlik> Smart Lock. Rahatlıkla bulabilirsin.

Ya bu alette misafir modu gibi bir özellik yok mu ya da bir uygulama? Bizim yaramaz kuzen 10 tl harcama yapıp oyun aatın almış.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Knox ve çocuk modları var.