LG G4 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vikings
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
http://www.bimeks.com.tr/urun/147095/lg-g4-leather-black.aspx

7kAZYv.jpg

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G3 de bu fiyatlarda çıkıp sonra fiyatı düşmemiş miydi?

Bu da en yakın zamanda 1999 sonra 1799 sene sonuna kadar da 1599 TL'ye geriler.

Mateist

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
238
Şubat'a kadar biraz ucuzlarsa ve daha cok beğeneceğim telefon çıkmazsa almayı düşünüyorum.

Calvados

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gelmiş geçmiş en iyi telefonlardan biri, hatta belki de en iyisi. Almayı düşünenlerin fazla düşünmemelerini tavsiye ederim. Incelemeleri de izlediyseniz nasıl bir şaheser olduğunu zaten görmüşsünüzdür. Henüz satın almadım fakat bir kaç aya almayı düşünüyorum.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
G3 düşüp ekran kırıldığında dokunmatik işlemiyordu. G4'te işliyor. Bu da bir gelişme.
Ayrıca yeni nesil telefonlar yüz üstü düşsede kurtarmak biraz zor.Küçük bir ihtimalle sağlam kalıyor
Düşürmemek lazım dicem ama insanoğlu illaki düşürecek.O ezilme olayı hiç hoş olmamış bu da bir gerçek.

miracserdar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG G4'ün batarya süresi G2 ve G3den daha az olacakmış hatta 2550 mah bataryası olan Galaxy S6dan bile daha az bir batarya süresi varmış.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Testlerde şarj süresi baya düşük gözüküyor ama nedense sdn editörleri de dahil telefonu inceleyenler diğer telefonlardan daha iyi şarj süresi olduğunu söylüyor.Bu 2k ekran şarj sömürmekten başka bişi yapmıyor ve de bana çok gereksiz geliyor daha iyi ekran mı daha iyi şarj süresi mi deseler kimsenin ekranı seçeceğini sanmıyorum ancak ısrarla ekran teknolojisini geliştirmeye devam ediyorlar ve cihazlar gereksiz güç tüketiyor.Bu sadece LG için değil tüm firmalar için böyle LG nin bir handikabı diğer firmalara göre çıkarılabilir batarya tabi herkes kullanırmı tabiki kullanmaz.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Testlerde şarj süresi baya düşük gözüküyor ama nedense sdn editörleri de dahil telefonu inceleyenler diğer telefonlardan daha iyi şarj süresi olduğunu söylüyor.Bu 2k ekran şarj sömürmekten başka bişi yapmıyor ve de bana çok gereksiz geliyor daha iyi ekran mı daha iyi şarj süresi mi deseler kimsenin ekranı seçeceğini sanmıyorum ancak ısrarla ekran teknolojisini geliştirmeye devam ediyorlar ve cihazlar gereksiz güç tüketiyor.Bu sadece LG için değil tüm firmalar için böyle LG nin bir handikabı diğer firmalara göre çıkarılabilir batarya tabi herkes kullanırmı tabiki kullanmaz.
Bence g4'un pili g3'e gore daha uzun sure verecek ama yine g2'den daha dusuk pil performansi gosterecek.

6 cekirdekli olmasi avantaj oldu hem 8 cekirdek beslemektense 6 cekirdek daha karli. Hem de g3'deki gibi surekli performansla sisirilmis 4 cekirdekle sinirli degil. Agir islevlerde yuksek performans hafif islerde dusuk performansli cekirdegi var ki bu bile bir artı bence.

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
G4 Alıp kullanan arkadaşlar var mı ? kullanıcı olarak ilk yorumları neler ?

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
G4 Alıp kullanan arkadaşlar var mı ? kullanıcı olarak ilk yorumları neler ?
İncelemesini ve ukt sini yaptım kamera ve arayüz dışında G3 e kıyasla öne çıkan bir özelliği yok. Hem performans hem de özellikler için konuşuyorum. Ayrıca telefonun ağırlık merkezi üst kısımda toplanmış yani kameranın olduğu yarı gövde bölümü gövdenin kalan yarısına kıyasla daha ağır elinize aldığınızda kolaylıkla fark edebilirsiniz. Bu demek oluyor ki telefon düşerken yere ilk tepesi vuracak olası hasarlara karşı ekranın kırılma olasılığı daha yüksek.
G3 den geçiş yapmaya değmez G2 den büyük bir sıçrayış olur ama orası kesin.

Ahmt006

Asistan
Reaksiyon puanı
5
İncelemesini ve ukt sini yaptım kamera ve arayüz dışında G3 e kıyasla öne çıkan bir özelliği yok. Hem performans hem de özellikler için konuşuyorum. Ayrıca telefonun ağırlık merkezi üst kısımda toplanmış yani kameranın olduğu yarı gövde bölümü gövdenin kalan yarısına kıyasla daha ağır elinize aldığınızda kolaylıkla fark edebilirsiniz. Bu demek oluyor ki telefon düşerken yere ilk tepesi vuracak olası hasarlara karşı ekranın kırılma olasılığı daha yüksek.
G3 den geçiş yapmaya değmez G2 den büyük bir sıçrayış olur ama orası kesin.

s6 ile g4ü karşılaştırırsak ve aynı fiyat olduğunu düşünürsek hangisini tavsiye edersiniz ? s3 mini kullanıyorum telefon yenilemek için ikisinden birini alacağm.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
s6 ile g4ü karşılaştırırsak ve aynı fiyat olduğunu düşünürsek hangisini tavsiye edersiniz ? s3 mini kullanıyorum telefon yenilemek için ikisinden birini alacağm.
G4 , yazmak yerine onceki yorumlara bakin her sey yaziyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar kağıt üstü donanım bilgisi ve yorumlarıyla hep konuşulmuş ama gün boyu kullanıp da bilgisini aktarabilecek birisi yok mu, batarya konusunu?

elm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gün içinde kullanan arkadaşlar, bataryası nasıl gidiyor? Tarayıcı, video izleme ve ekran açıkken ayrı ayrı yorumlandırabilecek birisi çıkarsa çok sevinirim.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
G4 u bugun kullanma firsatm oldu telefon muhtesem arayuzde o hizi beklemiyordum sahsen kesinlikle senenin en iyi teli eylul ayi haric kesinlikle fiyatina deger almayi dusunenler alsn keske bende alabilsem..

sahinsahiner

Asistan
Reaksiyon puanı
50
Ben bi iPhone kullanıcısıyım. Hiç bi telefonun fanı Değilim ama iPhone U severim. Samsung Hariç her telefona sıcak bakarım. Ikinci bi tel almayı düşünüyorum fakat G4 le yeni çıkacak olan Sony z3 plus Arasında kaldım. G4 kullanan arkadaşlar gördüğünü artılarını ve eksilerini tarafsız yazabilirler mi ? Deneyimlerinizi merak ediyorum ona göre G4 veya z3 plusa karar vercem

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar ben dayanamadım gittim LG G4 aldım kendime.

https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/884538994973436 Burada bahsettim zaten.

Cihaz inanılmaz, iphone 5s duruyor satmadım, satmayı düşünürmüyüm? hayır çünkü ios ilede uğraşmayı ve kullanmayı seviyorum oda kenarda dursun zararı yok.

Cihaz hakkında söylenecek bir şey bulamıyorum, androidi sevdirdi. Tasarımı harika, arka derisi olsun, ele oturması olsun, ekranı flex gibi gibi olması...

Anlayamazsınız :)

Şaka bir yana cidden herkese önerebileceğim gerçekten başarılı bir cihaz olmuş. Şarj olarak bir zamanların kralı G2'yi kullanırken 5s'e geçtim ve şarj süresi olarak pek memnun değildim, şimdi G4'e geçtim şarj süresi olarak bir rahatlama oldu elbette.

Cihaz hakkında söylenecek şey yok cidden satın aldığım için demiyorum fakat benim hoşuma gitti :)

Ben öyle kolay kolay cihaz beğenmezdim hem tasarım hemde donanım ve arayüz olarak.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ben bi iPhone kullanıcısıyım. Hiç bi telefonun fanı Değilim ama iPhone U severim. Samsung Hariç her telefona sıcak bakarım. Ikinci bi tel almayı düşünüyorum fakat G4 le yeni çıkacak olan Sony z3 plus Arasında kaldım. G4 kullanan arkadaşlar gördüğünü artılarını ve eksilerini tarafsız yazabilirler mi ? Deneyimlerinizi merak ediyorum ona göre G4 veya z3 plusa karar vercem
G4 çok daha iyi emin ol kullan arayuz gecisler ekran kamera ses tasarım her sey mukkemmel lg den daha cok pil beklerdim o kadar .

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kahve derili ve beyaz seramik model çok hoş gerçekten :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Arkadaşlar ben dayanamadım gittim LG G4 aldım kendime.

https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/884538994973436 Burada bahsettim zaten.

Cihaz inanılmaz, iphone 5s duruyor satmadım, satmayı düşünürmüyüm? hayır çünkü ios ilede uğraşmayı ve kullanmayı seviyorum oda kenarda dursun zararı yok.

Cihaz hakkında söylenecek bir şey bulamıyorum, androidi sevdirdi. Tasarımı harika, arka derisi olsun, ele oturması olsun, ekranı flex gibi gibi olması...

Anlayamazsınız :)

Şaka bir yana cidden herkese önerebileceğim gerçekten başarılı bir cihaz olmuş. Şarj olarak bir zamanların kralı G2'yi kullanırken 5s'e geçtim ve şarj süresi olarak pek memnun değildim, şimdi G4'e geçtim şarj süresi olarak bir rahatlama oldu elbette.

Cihaz hakkında söylenecek şey yok cidden satın aldığım için demiyorum fakat benim hoşuma gitti :)

Ben öyle kolay kolay cihaz beğenmezdim hem tasarım hemde donanım ve arayüz olarak.

Hayırlı olsun. :)

Ben 2 dakika kullanmıştım G4'ü. Kaliteyi hemen fark etmiştim.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hayırlı olsun. :)

Ben 2 dakika kullanmıştım G4'ü. Kaliteyi hemen fark etmiştim.

Teşekkür ederim. Z3'de almayı düşündüm o anda, tasarımını inceledim çok kötü geldi bana G4'e göre. Tabii ki zevkleri herkesin farklıdır ama ince olmasından başka birşeyi yok. Renkler desen berbat, bir beyaz birde siyah güzel. Diğerleri yeşil böyle iğrenç bir ton, bide bakır rengi vardı oda iğrenç tabi şahsi görüşüm kimisi çok beğenir.

Bakır desen ne gold, ne krem rengi böyle koyu kötü, yeşil desen sulu boya yeşili :D

İphone 6+'ya geçmeyi düşünüyordum uzun zamandır ve geçicektimde fakat g4 kafamı kurcalamıştı ve kararı verdim :P

Olsun 5s kenarda duruyor, sanki iş adamıyız 2 telefonlu olduk...

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Almak isteyenler kafasında soru işareti olanlar için
[video]https://youtu.be/_f5AiUsH6zc[/video]
Sadece işlemcinin her şey olmadığını yazılım ve Gpu nun önemini anlatan video ve şu bir gerçek exynos un snapdragon kadar yazılım desteği almadığı oyunlarda oluşan hatalardan anlaşılıyor parasını hertürlü hakeden bir telefon G4.

FataL Rhyme

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Beni de yazın arkadaşlar an itibariyle iPhone 6 Plus'tan LG G4'e geçiş yapmış durumdayım hepsiburadadan satın aldım gelince yorumlarımı sizinle paylaşacağım.

erdignss

Doçent
Reaksiyon puanı
84
Almak isteyenler kafasında soru işareti olanlar için
[video]https://youtu.be/_f5AiUsH6zc[/video]
Sadece işlemcinin her şey olmadığını yazılım ve Gpu nun önemini anlatan video ve şu bir gerçek exynos un snapdragon kadar yazılım desteği almadığı oyunlarda oluşan hatalardan anlaşılıyor parasını hertürlü hakeden bir telefon G4.
Benim s6 neden bu oyunu aynı ayarlarda yağ gibi akıtıyor acaba ? :) taraflı yorum yapmayayım diye samsungdan nefret eden iphone 6 kullanıcısı arkadaşıma da oynattım oyunu o da kusursuz oynandığını söyledi g4 ü övmek için s6 yi yermeye gerek yok :)