AkçakocaLı
Profesör
- Katılım
- 6 Kasım 2013
- Mesajlar
- 1,365
- Reaksiyon puanı
- 95
- Puanları
- 228
G3 düşüp ekran kırıldığında dokunmatik işlemiyordu. G4'te işliyor. Bu da bir gelişme.https://www.youtube.com/watch?v=uYx3xTF-bZ4 değer mi karar sizin arkadaşlar![]()
Düşürmemek lazım dicem ama insanoğlu illaki düşürecek.O ezilme olayı hiç hoş olmamış bu da bir gerçek.G3 düşüp ekran kırıldığında dokunmatik işlemiyordu. G4'te işliyor. Bu da bir gelişme.
Ayrıca yeni nesil telefonlar yüz üstü düşsede kurtarmak biraz zor.Küçük bir ihtimalle sağlam kalıyor
Bence g4'un pili g3'e gore daha uzun sure verecek ama yine g2'den daha dusuk pil performansi gosterecek.Testlerde şarj süresi baya düşük gözüküyor ama nedense sdn editörleri de dahil telefonu inceleyenler diğer telefonlardan daha iyi şarj süresi olduğunu söylüyor.Bu 2k ekran şarj sömürmekten başka bişi yapmıyor ve de bana çok gereksiz geliyor daha iyi ekran mı daha iyi şarj süresi mi deseler kimsenin ekranı seçeceğini sanmıyorum ancak ısrarla ekran teknolojisini geliştirmeye devam ediyorlar ve cihazlar gereksiz güç tüketiyor.Bu sadece LG için değil tüm firmalar için böyle LG nin bir handikabı diğer firmalara göre çıkarılabilir batarya tabi herkes kullanırmı tabiki kullanmaz.
İncelemesini ve ukt sini yaptım kamera ve arayüz dışında G3 e kıyasla öne çıkan bir özelliği yok. Hem performans hem de özellikler için konuşuyorum. Ayrıca telefonun ağırlık merkezi üst kısımda toplanmış yani kameranın olduğu yarı gövde bölümü gövdenin kalan yarısına kıyasla daha ağır elinize aldığınızda kolaylıkla fark edebilirsiniz. Bu demek oluyor ki telefon düşerken yere ilk tepesi vuracak olası hasarlara karşı ekranın kırılma olasılığı daha yüksek.G4 Alıp kullanan arkadaşlar var mı ? kullanıcı olarak ilk yorumları neler ?
İncelemesini ve ukt sini yaptım kamera ve arayüz dışında G3 e kıyasla öne çıkan bir özelliği yok. Hem performans hem de özellikler için konuşuyorum. Ayrıca telefonun ağırlık merkezi üst kısımda toplanmış yani kameranın olduğu yarı gövde bölümü gövdenin kalan yarısına kıyasla daha ağır elinize aldığınızda kolaylıkla fark edebilirsiniz. Bu demek oluyor ki telefon düşerken yere ilk tepesi vuracak olası hasarlara karşı ekranın kırılma olasılığı daha yüksek.
G3 den geçiş yapmaya değmez G2 den büyük bir sıçrayış olur ama orası kesin.
G4 , yazmak yerine onceki yorumlara bakin her sey yaziyor.s6 ile g4ü karşılaştırırsak ve aynı fiyat olduğunu düşünürsek hangisini tavsiye edersiniz ? s3 mini kullanıyorum telefon yenilemek için ikisinden birini alacağm.
Ne güzel 😄 benimde g4 um olsa ama 1 2 seneye g4 yada g5 alıyom sen g2 den iphone 5s e geçmiştin dimi 😄Arkadaşlar G4 kullanıcısı olarak benide yazın orayaaranıza katıldım.
https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/883725165054819
G4 çok daha iyi emin ol kullan arayuz gecisler ekran kamera ses tasarım her sey mukkemmel lg den daha cok pil beklerdim o kadar .Ben bi iPhone kullanıcısıyım. Hiç bi telefonun fanı Değilim ama iPhone U severim. Samsung Hariç her telefona sıcak bakarım. Ikinci bi tel almayı düşünüyorum fakat G4 le yeni çıkacak olan Sony z3 plus Arasında kaldım. G4 kullanan arkadaşlar gördüğünü artılarını ve eksilerini tarafsız yazabilirler mi ? Deneyimlerinizi merak ediyorum ona göre G4 veya z3 plusa karar vercem
Arkadaşlar ben dayanamadım gittim LG G4 aldım kendime.
https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/884538994973436 Burada bahsettim zaten.
Cihaz inanılmaz, iphone 5s duruyor satmadım, satmayı düşünürmüyüm? hayır çünkü ios ilede uğraşmayı ve kullanmayı seviyorum oda kenarda dursun zararı yok.
Cihaz hakkında söylenecek bir şey bulamıyorum, androidi sevdirdi. Tasarımı harika, arka derisi olsun, ele oturması olsun, ekranı flex gibi gibi olması...
Anlayamazsınız
Şaka bir yana cidden herkese önerebileceğim gerçekten başarılı bir cihaz olmuş. Şarj olarak bir zamanların kralı G2'yi kullanırken 5s'e geçtim ve şarj süresi olarak pek memnun değildim, şimdi G4'e geçtim şarj süresi olarak bir rahatlama oldu elbette.
Cihaz hakkında söylenecek şey yok cidden satın aldığım için demiyorum fakat benim hoşuma gitti
Ben öyle kolay kolay cihaz beğenmezdim hem tasarım hemde donanım ve arayüz olarak.
Hayırlı olsun.
Ben 2 dakika kullanmıştım G4'ü. Kaliteyi hemen fark etmiştim.
Kaça aldın cihazi dün gg da gördüm lg Türkiye garantili 1999 tl ye satıyorlarArkadaşlar G4 kullanıcısı olarak benide yazın orayaaranıza katıldım.
https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/883725165054819
Benim s6 neden bu oyunu aynı ayarlarda yağ gibi akıtıyor acaba ?Almak isteyenler kafasında soru işareti olanlar için
[video]https://youtu.be/_f5AiUsH6zc[/video]
Sadece işlemcinin her şey olmadığını yazılım ve Gpu nun önemini anlatan video ve şu bir gerçek exynos un snapdragon kadar yazılım desteği almadığı oyunlarda oluşan hatalardan anlaşılıyor parasını hertürlü hakeden bir telefon G4.