Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım telini derhal servise ver bire bir değiştirmek zorundadır ki benim telde aynı sorun vardı iade ettim

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
ya arkadaşlar yeni bir telefon alacağım note 3 vardı ekranı kırıldı ekrana 500 lira para verip 1000 lira satmaktansa yeni bir telefon alayım diyorum sizce yeni cıkan amirallerden hangisi alınır kafamda 3-4 tane cihaz hangisini önerirsiniz yani 1,5 sene götürsün beni yeter
1)note 4
2)iphone 6+
3)m9
4)s6 edge
bu cihazlardan hangisi alayım hangilerini önerirseniz sırf büyük ekran yüzünde iphone 5 mi bırakıp note 3 almıştım 1,5 sene gram kasmadı yani android bide kullanmaktan kullanmaya fark yapıyor kanımca telefonda yaptıklarım kısaca sosyal ağlar sosyyal medya mail fotograf olmazsa olmazım önemli işim gereği oyun nadir bir ikitane oyun öyle hangisini önersiniz bunlar ve sağlamlık önemli benim icin
güncelleme hastaligin yoksa kardesm note 4 ve s6 almalisin teknik ve donanimda daha iyileri yok ben guncelleme isterim 1.5 senede olsa yinede isterim diyosan iphone alicaksn ama soyle soyliym en iyi batarya note 4 de var ekran cok super kamerasini anlatmya gerek yok harika tek eksigi sahsen ben yekpare kasa kisaca s6 gibi ama arkasi metal olmasini istersdim sekil olsun donanimli olsun diyosan paran varsa s6 ailesini tercih et ama batarya iphone 6 kadar gider yani ama dedigim gibi guncelleme mumkun olsun diyosan iphone alicaksin m9 alma tavsi etmem parana yazik

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonu bir hafta oldu alalı ama kameranın altında clash oynayınca veya internette gezince ısınma oluyor baya hissedilir bu normal mi ?
bazen çok anlık bi kasma olabiliyo en son kullanılanlar biraz geç açılıyo daha şimdiden böyle yaparsa 1.5 sene sonra nolur bu ben mi fazla abartıyorum acaba ve çektiğim fotoğrafa yakınlaşınca bulanıklaşıyor nedense sizce değiştirmeli miyim Vatan dan aldım telefonu

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Ben telefonu bir hafta oldu alalı ama kameranın altında clash oynayınca veya internette gezince ısınma oluyor baya hissedilir bu normal mi ?
bazen çok anlık bi kasma olabiliyo en son kullanılanlar biraz geç açılıyo daha şimdiden böyle yaparsa 1.5 sene sonra nolur bu ben mi fazla abartıyorum acaba ve çektiğim fotoğrafa yakınlaşınca bulanıklaşıyor nedense sizce değiştirmeli miyim Vatan dan aldım telefonu

bizde oyle bir sorun yok hic beklemeden servise ver bence ve hemen degisim iste donanimsal olabilir

berkan254

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bizde oyle bir sorun yok hic beklemeden servise ver bence ve hemen degisim iste donanimsal olabilir
ısınma falan yok mu hocam kamera altında bazen kasma yapıyo gibime geliyo

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben bunu nasıl sorunlu olup olmadığını anlıycam ki ısınma oluyoryani arkada hafif bi sıcaklık oluyor.mesajlardaki ifadeyi geç açıyor bazen hafif bi yavaşlık oluyor ama Vatan a gidip ne diyicem ki servise göndericekler tamir olmasını istemiyorum telefonun daha 14 gün olmadı acaba yenisiyle değiştirirler mi

Bu konuda yardımcı olabilicek yok mu ya ?

daniels35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
açıkcası note 4 alcaktım fakat forumdaki arkadaşların şebeke sıkıntısı samsung müşteri hizmetlerinin dandik oluşu tolga bey bile dedi telefon yavaşladı kamerada iphone 6 plus kullanıyorum şuan note 4 cantada demişti ukt videosunda hakkı bey kameraya yavaş giriyor arayüzde takılmalar oluyor vs gibi sebeplerden vazgectim açıkcası çünkü telefona 2 binlira para vericem bu halde kasmaya başladıysa tam uyumlu 2 k uygulamalar cıkınca düşünemiyorum bataryayı ve kasılmaları android en stabil cihazları htc ve sony ama bu sene htc iş yapamaz sony den umudumuz onunda ne zaman cıkcağı belli değil:D samsung donanımı koyuyor fakat telefonu stabil yapamıyor yok lolipop cıksın note4 ucacak vs gibi yorumlar vardı hiç bişey olduğu yok hatta daha kötü olmuş arkadaşların telefonu 64 bit destekli işlemci var fakat samsung bu kapatıyor açmıyor ya bu Türkiyede bu samsungu sattırmıcaksın mobil cihazlarda.
iphone 6 + alıcam büyük ihtimal cünkü teknik servis kalitesi ortada türkiyede en iyi mobil cihazına destek olan firma
artı türkiyeye vermiş olduğu önemi bir kez daha ortaya koydu türkce siri < s voice hala türkce değil
artı iphone 6+ alsam yeni bir versiyonu cıktığı zaman samsung gibi kayıplar yaşatmıcak note 5 cıktığı zaman iphone 6+ satıp 2 tane ikinci el note 4 alırım o garanti yani ikinci el pazarı açık ve net bir şekildi
bu sebeplerden dolayı akşam üstü media markt gidip iphone 6 + almayı düşünüyorum mağazada nolur bilinmez ama belki note 4 almış olurum belkide s6 edge :lol:

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
açıkcası note 4 alcaktım fakat forumdaki arkadaşların şebeke sıkıntısı samsung müşteri hizmetlerinin dandik oluşu tolga bey bile dedi telefon yavaşladı kamerada iphone 6 plus kullanıyorum şuan note 4 cantada demişti ukt videosunda hakkı bey kameraya yavaş giriyor arayüzde takılmalar oluyor vs gibi sebeplerden vazgectim açıkcası çünkü telefona 2 binlira para vericem bu halde kasmaya başladıysa tam uyumlu 2 k uygulamalar cıkınca düşünemiyorum bataryayı ve kasılmaları android en stabil cihazları htc ve sony ama bu sene htc iş yapamaz sony den umudumuz onunda ne zaman cıkcağı belli değil:D samsung donanımı koyuyor fakat telefonu stabil yapamıyor yok lolipop cıksın note4 ucacak vs gibi yorumlar vardı hiç bişey olduğu yok hatta daha kötü olmuş arkadaşların telefonu 64 bit destekli işlemci var fakat samsung bu kapatıyor açmıyor ya bu Türkiyede bu samsungu sattırmıcaksın mobil cihazlarda.
iphone 6 + alıcam büyük ihtimal cünkü teknik servis kalitesi ortada türkiyede en iyi mobil cihazına destek olan firma
artı türkiyeye vermiş olduğu önemi bir kez daha ortaya koydu türkce siri < s voice hala türkce değil
artı iphone 6+ alsam yeni bir versiyonu cıktığı zaman samsung gibi kayıplar yaşatmıcak note 5 cıktığı zaman iphone 6+ satıp 2 tane ikinci el note 4 alırım o garanti yani ikinci el pazarı açık ve net bir şekildi
bu sebeplerden dolayı akşam üstü media markt gidip iphone 6 + almayı düşünüyorum mağazada nolur bilinmez ama belki note 4 almış olurum belkide s6 edge :lol:
İphone 6+ 64GB al , dediğin gibi ilerde ikinci elde daha karlı oluyor İphone.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
ısınma falan yok mu hocam kamera altında bazen kasma yapıyo gibime geliyo

ben bunu nasıl sorunlu olup olmadığını anlıycam ki ısınma oluyoryani arkada hafif bi sıcaklık oluyor.mesajlardaki ifadeyi geç açıyor bazen hafif bi yavaşlık oluyor ama Vatan a gidip ne diyicem ki servise göndericekler tamir olmasını istemiyorum telefonun daha 14 gün olmadı acaba yenisiyle değiştirirler mi

Bu konuda yardımcı olabilicek yok mu ya ?

benim cihaz ilk gunden beri on kamerasi disarida normal cekiyor ama ev gibi kapali ortamlarda karincali ve bulanik cekiyor aksamlari bisy gorunmuyor zaten sadece gunduz ve disari bir ortamda cekim yapabiliyorm ilk aldigim hafta yollucaktim servise ilk 30 gunde yollanirsa degisim yapilabiliyormus bende tamir olma ihtimali yuzunden yollamadm ama snn sorun donanimsal dir yani bence gondrt telefonu degisim talep et tamir istemiyorum kesinlikle de isinma fln yok he asphalt oynarsn 10 dakika sonra isinir oda elini yakmaz hissedersin sadece bende oyle arayuzdede kesinlikle kasma diye bisy yok iphone 6plus ile yaris yapiyorum note 4 daha hizli

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Bugün itibarı ile Note 4 ümü satmış bulunmaktayım.Hiçbir yamuğu olmamıştır çok efendi bir telefondu kendisi , nakit sıkıntım yüzünden sattım.Note 5 çıktığında görüşmek dileği ile esen kalın gardaşlarım :P

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Bugün itibarı ile Note 4 ümü satmış bulunmaktayım.Hiçbir yamuğu olmamıştır çok efendi bir telefondu kendisi , nakit sıkıntım yüzünden sattım.Note 5 çıktığında görüşmek dileği ile esen kalın gardaşlarım :P
Kaça sattın hocam :mrgreen:

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
İphone 6 kullanmistin sen hangisi daha iyiydi sence hocam kullanim alanlarimiz ayni gibi

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Şu an Z3 alasım geldi ve almış bulundum. Note 4 daha iyi geldi bana İphone 6 ' dan.İphone 6 kötü demiyorum ama Note 4 çok çok iyiydi @Phalearos :mrgreen:

1800 e almıştım 1650 e sattım 5 ay kullanıp @keremtunaa
Z3 konusunda yorumlarını bekliyorum.Özellikle şarj ömrü.Z3 Note 4 ü aratmıyorsa ya Z3 ya da Z4 alırım.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Aratmıyor tabiki ekranıda full hd daha iyi desem yeridir !!
Daha iyi derken?Sony'nin ekran seçimini çok eleştiriyorlardı.Renkler nasıl?Kulaklığını beğenmiyorlardı.Ses nasıl?En çok da şarj süresine taktım kafayı.Bir de benim Note 4 sağ taraftan açılıyor ekranı.Samsung servise götürmekten bıktım.Sony sağlamlık hissi veriyor mu?

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Daha iyi derken?Sony'nin ekran seçimini çok eleştiriyorlardı.Renkler nasıl?Kulaklığını beğenmiyorlardı.Ses nasıl?En çok da şarj süresine taktım kafayı.Bir de benim Note 4 sağ taraftan açılıyor ekranı.Samsung servise götürmekten bıktım.Sony sağlamlık hissi veriyor mu?
Aldığım gün içerisinde elimdne uçtu asfalta çakıldı :mrgreen: Sadece şarj soketi kapağının yanı çizildi hafif.Yere çakıldı derken en az 2 metre yükseklikten merdivenden takla atıp asfaltta sürüklendi.Kasası bayağı sağlam.Kulaklığını daha açıp denemedim ki gerekte yok gidip earpod almıştım aplle orjinal.her telefonda onu kullanıyorum.şarjı gayet iyi normal kullanımda 2 günü tam çıkartıyor.Normal dediğim de facebook , instagram , mail ve chrome saatte bir en az 15 dk 3g ile kullanıyorum.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Aldığım gün içerisinde elimdne uçtu asfalta çakıldı :mrgreen: Sadece şarj soketi kapağının yanı çizildi hafif.Yere çakıldı derken en az 2 metre yükseklikten merdivenden takla atıp asfaltta sürüklendi.Kasası bayağı sağlam.Kulaklığını daha açıp denemedim ki gerekte yok gidip earpod almıştım aplle orjinal.her telefonda onu kullanıyorum.şarjı gayet iyi normal kullanımda 2 günü tam çıkartıyor.Normal dediğim de facebook , instagram , mail ve chrome saatte bir en az 15 dk 3g ile kullanıyorum.
Bu saydığınız telefon note 4 mü ? eğer note 4 buysa bizimkiler ney :hammer:

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Bu saydığınız telefon note 4 mü ? eğer note 4 buysa bizimkiler ney :hammer:
Yok Z3 e geçtim de arkadaş nasıl diye sormuştu. Note 4 ün de farkı yoktu Spigen Neo Hybrid Aliminyum kılıf ile. Kaç kere yere düşürdüm , cev,z kırdım , fındık kırdım banamsıın demedi :mrgreen: Birbuçuk gün şarjı gidiyordu ...

koyar olm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim telefon uçuyor. Sıkıntısız kullanıyorum. Kullananlara hayırlı olsun.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
çinde ürünler kali kalite ayrılıyor samsung,apple,sony,htc,nokia o elit takımı bulup onlara ürettiriyor fason yada satın alıp kalitesinden korkma sorun olursa tazminat ödemek zorunda kalırlar...

yanpazar41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
çinde ürünler kali kalite ayrılıyor samsung,apple,sony,htc,nokia o elit takımı bulup onlara ürettiriyor fason yada satın alıp kalitesinden korkma sorun olursa tazminat ödemek zorunda kalırlar...

sorun şu ki oyun oynamama rağmen şarj 7 saat dayandırabildim.Millet 1 günü geçiriyor. Benim Telefon 2 günlük. Bataryada made in china yazıyor. Servisi aradım. Fabrika ayarlarına döndür. Olmadı yetkili servise götür dendi.