Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Sabahın verdiği şapşallıkla acea nin yanındakı 4 ü görmemişim ya :D
ilk çıkan acea sandım hahaha o geç uyanmayı sadece note 3 te bır kere yaşamıştım daha yaşamadım.

42,3mbps 3g ve 4g lte olan ace aynı kafada takılıyor...

Oğuzhan K

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazda değil oyunda sorun olabilir.

Oyunda değil sorun internette dolaşırken veya traffic racer gibi oyunlar oynarkende bi süre sonra ısınmalar oluyor kuzenimde var note 4 2 saat oyun oynadığını ve çok hafif bir ısınma olduğunu söylüyor garanti servisine versem sıfırını alabilme ihtimalim yüksekmi onu merak ediyorum cihazı alalı daha 3 gün oldu bu tür sorunla karşılaşıp olumlu bir sonuc alan varmı samsung servisinden aynı olayı yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
indiriyorum simdi.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Deneyelim bakalim.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Oyunda değil sorun internette dolaşırken veya traffic racer gibi oyunlar oynarkende bi süre sonra ısınmalar oluyor kuzenimde var note 4 2 saat oyun oynadığını ve çok hafif bir ısınma olduğunu söylüyor garanti servisine versem sıfırını alabilme ihtimalim yüksekmi onu merak ediyorum cihazı alalı daha 3 gün oldu bu tür sorunla karşılaşıp olumlu bir sonuc alan varmı samsung servisinden aynı olayı yaşayan arkadaşlar bilgi verirse sevinirim
Benim cihazımın 5 ayda ekranı ve kamerası değişti.Cihazı hayatta değiştirmezler.

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Injustice:Gods Among Us'ı yapan stüdyo Mortal Kombat X ile aynı stüdyo.Mobilde zevk alarak oynadığım bir oyundu.Hatta bitirdim bile.

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Oyunu yaklasik 17 dkk oynadim, kesinlikle isinma sorunuyla karsilasmadim. Hani elinize hohlayinca hafif bir sicaklik hissedersiniz ya o derece isiniyor.

Telefonda bir sorun olabilir.

WhoLocked

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar telefonun arka kamerasında odaklanma sorunu yaşayanlar oldu mu? 20.Günde farkettim 25.günde servise yolladım değişim ve iade talep ettim.Örnek fotoğraf atayım hatta sizlere değişim yaparlar mı onu merak ediyorum.
ubFpj6U.jpg

piyanist7781

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar saygilar sunarim hepinize.note4 almayi dusunuyorum ama sebeke sorunu gozumu korkutuyor.hala bu sorun devam ediyor mu?yorumunuzu ve onerilerinizi esirgemeyin lutfen..

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
arkadaslar saygilar sunarim hepinize.note4 almayi dusunuyorum ama sebeke sorunu gozumu korkutuyor.hala bu sorun devam ediyor mu?yorumunuzu ve onerilerinizi esirgemeyin lutfen..

sebeke sorunu yok cihazdada sorun yok ben guncelleme delisi degilim diyosan s6 dan sonra benim gozumde en iyi telefon note 4 gerisi bos he ben guncelleme olmazsa yapamam diyosan ios yada windows al

keremtunaa

Asistan
Reaksiyon puanı
19
neden ki?herkes cok övüyor.tek sorun sebeke gorunuyor..
Cihaz kullanımında bir sıkıntı yok.5.0.1 güncellemesinden sonra cihaz iphone 5s gibi şarj tüketir oldu.4.4.4 de çok güzeldi.Bir de mesajlaşma uygulamasında iken kilit tuşuna bastığımda kapatmıyor bazen.Kapatırken gelen ses kesik geliyor, ekran kararıyor ama gerçekte kapatmıyor.5.0.1 sürümünde böyle bir sorunla karşılaşan var mı?Ya da sadece bende mi var?Şarj konusuna kafayı takmayacaksan al tabi.Bir süre 4.4.4 kullanıp 5.0.1 e geçtiğinde eskisini arayacaksın bu da kesin bilgidir.

chawush28

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Ben Turkcell'den aldım cihazı ve hala 4.4.4 ile kullanıyorum. Daha stabil bi güncelleme çıksın diye bekliyorum. Cihazda hiç bir sorun yok çok şükür. Hani şebeke çekmiyor, şarj gitmiyor, uçmuyor, beni hiç anlamıyor, aman ellerim 3. Derce yanık oldu çok ısınıyor, bulaşıkları yıkamıyor, hiç laf dinlemiyor, derslerinede çalışmıyor diyen arkadaşlar bunların hepsi güncelleme ile alakalı kanımca.. cihaz güzel cihaz yoksa. İnanın tedavi amaçlı daha güzel bir güncelleme çıkacaktır, bence onu bekleyin, cihazınızıda şimdilik 4.4.4 te kullanın...

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Cihaz kullanımında bir sıkıntı yok.5.0.1 güncellemesinden sonra cihaz iphone 5s gibi şarj tüketir oldu.4.4.4 de çok güzeldi.Bir de mesajlaşma uygulamasında iken kilit tuşuna bastığımda kapatmıyor bazen.Kapatırken gelen ses kesik geliyor, ekran kararıyor ama gerçekte kapatmıyor.5.0.1 sürümünde böyle bir sorunla karşılaşan var mı?Ya da sadece bende mi var?Şarj konusuna kafayı takmayacaksan al tabi.Bir süre 4.4.4 kullanıp 5.0.1 e geçtiğinde eskisini arayacaksın bu da kesin bilgidir.

dedigin gibi bir kilit sorunu yasamiyorum gayet stabil ve hizli fakat sarjun 4.4.4 den az gittigi bir gercek ama yinede sony z3 cok ovuyolar onu bilmemde bence g3 m8 s5 s6 6 plus dahil hepsinden sarji iyi gidiyor

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
d40a0fcb970a6d16bb94874b76a5b676.jpg
30c0b1cf793cfa2663ae58cbf26bf8bf.jpg

Sabahtan beri otun video müzik Wifi açık. Durum bu. Sizin daha iyi mi daha mı kötü ? Bu şekilde kullanımda 4 saate kadar ekran kullanımı alabiliyorum.

piyanist7781

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence gayet guzel degerler..g3 kullaniyorum full sarj ile 3~3,5 saat ekran suresi aliyorum..

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Yorumları alayım beyler. 😊 Ben buna kötü diyordum burayı okuyunca iyiymiş dedim

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşlar şu telefona hakaret etmeyin artık. Bu zamana kadar kullandığım en iyi samsung telefon. Tek kötü tarafı üreticisinin ve destek vereninin samsung olması.

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Arkadaşlar şu telefona hakaret etmeyin artık. Bu zamana kadar kullandığım en iyi samsung telefon. Tek kötü tarafı üreticisinin ve destek vereninin samsung olması.
Piyasadaki muadilleri ile kiyaslaninca da zaten donanım ve performans olarak yüksek ve bu donanıma rağmen batarya performansı da iyi. Kastım kaliteli ekran ve ben bugün yoğun kullanımda 4.30 saat ekran kullandım. Daha ne yapsın bu cihaz benim için. 😊

ismailvtas

Asistan
Reaksiyon puanı
62
Bi de kendimce bi yorum yapayım. Ben z3 ve sony markasını şahsen çok seviyorum. Bu telefonu almadan ve görmeden önce Z2 almak istiyordum. Ve bu telefonu kullandıktan sonra anlıyorum ki başka hiç bi telefon özellikle sanal tuşlu bi telefon beni tatmin etmez. Şu an ben ekranın kısıtlanmasına katlanamıyorum. Bu telefonu kullanmak bi keyif böyle güzel bi ekranda 😊 bi gün samsung almazsam kesinlikle tuşu olan ve ekranı tam kullanabileceğim bi telefon alırdım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar yeni bir telefon alacağım note 3 vardı ekranı kırıldı ekrana 500 lira para verip 1000 lira satmaktansa yeni bir telefon alayım diyorum sizce yeni cıkan amirallerden hangisi alınır kafamda 3-4 tane cihaz hangisini önerirsiniz yani 1,5 sene götürsün beni yeter
1)note 4
2)iphone 6+
3)m9
4)s6 edge
bu cihazlardan hangisi alayım hangilerini önerirseniz sırf büyük ekran yüzünde iphone 5 mi bırakıp note 3 almıştım 1,5 sene gram kasmadı yani android bide kullanmaktan kullanmaya fark yapıyor kanımca telefonda yaptıklarım kısaca sosyal ağlar sosyyal medya mail fotograf olmazsa olmazım önemli işim gereği oyun nadir bir ikitane oyun öyle hangisini önersiniz bunlar ve sağlamlık önemli benim icin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Forum 100 saife ve çok uzun, öncelikle daha önce cevaplandı ise özür diliyorum. Fotoğraflara bakmak için Galeriye girdim şok oldum. Resimler silinmiş (sandım) dosya yöneticisinde baktım hepsi duruyor. Telefonu yeniden başlattım, galeri uygulamasının verilerini sildim sonuç olumsuz. Olaydan sonra çekilmiş fotoğraflar galeride görünüyor. Bu resimler dosya olarak kayıp olanlarla aynı yerde, ordan kayıplarada bakabiliyorum. Lollipop 5.0.1 mevcut, Vodafone'dan alınma, exynos işlemcili, N910CQ model kodlu. İlgi ve alaka gösternlere şimdiden teşekkürler.