Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Millet büyük şehire kaçmak istiyor ben şehirden kaçmak 

![]()
Videodaki benim eskisi değil midün yeni bilgisayar aldım yanında bu tableti 50tlye verdiler
![]()
![]()
Kardeşime verdim kardeşim kullanıyor şu an beşik bilgisayarda 8.1 vardı Crackli bildiğin eski bilgisayarım la![]()
[MENTION=413044]gokhan.utar.[/MENTION] [MENTION=183989]ConfickerBelasi[/MENTION] Aynen kaçmak. :mrgreen:
2001'den beri Datça'dayım. Gezmek dışında büyük şehir görmedim. Buradda sinema bile yok.
Sosyal faaliyet çok az.En aazından benim için.
Tatil için on numara yer.Ama yaşamak için asla. Ortaokula kadar iyi hoş ama liseye geçince buranın ne kadar sıkıcı olduğunu yaşayan bilir.
Memleketim Ayvalık. İleride oraya yakın bir yerde yaşamak istiyorum. En garantisi de İzmir.
Artık kalabalık görmek istiyorum. :hammer:
İnşallah seneye üniversiteye büyük bir şehire giderim.
hayırlı olsun güle güle kullan o tablette ki 8.1 exe açıyor mu? a101 hometech 189liraya satıyordu millet exe açar mı? merakından alamadı...
eskinin cpu ne?
Millet büyük şehire kaçmak istiyor ben şehirden kaçmak![]()
Benim gibi çocukluğun 10bin nüfusu bir yerde geçseydi sen de kaçmak isterdin büyük şehire. :mrgreen:
@Conficker.Belasi O da mümkün ama en azından bi 10 sene büyük şehirde yaşamalıyım.
Burada yapamadıklarımı büyük şehire saklıyorum.![]()
Herşeyi geçtim büyük şehrin ulaşımı bile kaçma sebebiBenim gibi çocukluğun 10bin nüfusu bir yerde geçseydi sen de kaçmak isterdin büyük şehire. :mrgreen:
@Conficker.Belasi O da mümkün ama en azından bi 10 sene büyük şehirde yaşamalıyım.
Burada yapamadıklarımı büyük şehire saklıyorum.![]()
Exe olarak cmd var paint falan varAçıyor görev yöneticisi falan da aynı 8.1 var içinde Windows 8.1 with bing
vista aşkının nedeni hddnin yolcu olmasıymış şuan yedekteki maxtor 91021u2 ide hdd takılı linux mint17.1 var...
Lanet olsun Ttnet bu ayda akk ye dahil etmedi bizi :mrgreen: :scared: :devil: :clap: :tt2: :dirol:
![]()
Lanet olsun Ttnet bu ayda akk ye dahil etmedi bizi :mrgreen: :scared: :devil: :clap: :tt2: :dirol:
![]()
Vista kullancağına git xp yükle abi![]()
![]()
o ttneti kullanacağıma turkcell 3g kullanırım daha iyi ki zamanında sgh-e250 ile kullandım ttnet almadım...
Sen şu modemi göndersene bu yana![]()
TTNET'in çalışanlarının bildiği bir kısım kullanıcı adlarını kullanırsanız düşük hızda AKK'ye yakalanmadan internet kullanırsınız.Haksız mıyım hocam?Lanet olsun Ttnet bu ayda akk ye dahil etmedi bizi :mrgreen: :scared: :devil: :clap: :tt2: :dirol:
![]()
TTNET'in çalışanlarının bildiği bir kısım kullanıcı adlarını kullanırsanız düşük hızda AKK'ye yakalanmadan internet kullanırsınız.Haksız mıyım hocam?
Ben bir ara öyle kullandım sonra patlamıştı.O bir takım olayları anlatsan da biz de denesek :mrgreen:bu konuda bilgim yok hocamttnet çalışanı yada çalışanını tanıyan birisi değilim
benimki bir takım olaylardan sonra bu hale geldi![]()
TTNET'in çalışanlarının bildiği bir kısım kullanıcı adlarını kullanırsanız düşük hızda AKK'ye yakalanmadan internet kullanırsınız.Haksız mıyım hocam?
valla üstad bizim net 25mbit ama maksimum 15-18 mbit alabiliyoruz
normalde saniyede 3,1 mb download hızı olması lazım ama en fazla gördüğümüz 1,6 mb
ama akk olmadığı için hiiiiiçç sorun değil
- - - Mesaj Güncellendi - - -
sahibinden de ilan açacağım AKK'ye yakalanmayan modem diye![]()
Kedim ve ben sağdaki ben diyor o arkadaştaelindeki yavru kediye yazık...
- - - Mesaj Güncellendi - - -
youtube dönüştürücü çok yavaşlamış...