Meridian
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 761
Forum sessiz mi bu gece bana mı öyle geliyor ? 

Aynen var bi ıssızlık. Şu +16 konusunu hortlatalim bak nasıl aktif oluyor forumForum sessiz mi bu gece bana mı öyle geliyor ?![]()
Aynen var bi ıssızlık. Şu +16 konusunu hortlatalim bak nasıl aktif oluyor forum![]()
Mobildeyim foto atamiyorum bu aksamSana yemin ederim bende tam fotoğrafları ayarlıyordum. :mrgreen:
Mobildeyim foto atamiyorum bu aksamama zevkle bakarım sen at
![]()
Ateş "Bizi" Çağırıyor.[MENTION=261339]Meridian[/MENTION] [MENTION=385184]mic check[/MENTION]
Beyler;
![]()
Biliyorum hacı "bizi" olanı yoktu bunla idare edinAteş "Bizi" Çağırıyor.
![]()
Hocam uygulamaların önbelleğini temizleyin. Birde SD karta taşiyabildiginiz herşeyi tasiyin. Sizin durumunuzu en iyi ben anlarim herhalde.![]()
Hiç bir uygulamanın güncellemesini yapamıyorum daha neleri silmem gerekiyor gece gece canımı sıktı.
lga775 soketli o bendeki lga478 de bende onu takacak anakart yok nerden geldi bu?O rahmetli olmuş. Bendeki bu
![]()
lga775 soketli o bendeki lga478 de bende onu takacak anakart yok nerden geldi bu?
bizim depoda kedi doğrur depoyu pire basar anakar,psu olmaz...
sahibi girişmesin malı kıymetli olur...Kasa oluyor bazen içini parçalıyorum.![]()
sahibi girişmesin malı kıymetli olur...
psu kaç watt? vardı?
bütün önemli günlerde tebrik mesajı atarlar güzel bir lisanla hemde.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ha evet aynen![]()
Güzel bir hobi benim de aklımda bi ara yapıcam İnşallahTime lapse videolar (fotoğraf) çekmeyi düşünüyorum.
Sadece hobi için.![]()
veterinere götürebilirsin yada kaderinde bu varmış deyip müdahale etmezsin böylece gariban bir kedinin karnı doyar.2 tane karga kumrunun kafasını ve kanatlarına zarar verdi uçamaz halde şuan ne yapmalıyım kediler kargalar etrafını sarmış halde? Böyle bırakmak istemiyorum