- Reaksiyon puanı
- 3,278
Arkadaşlar BF4 te ps4 te ekran böyle acaba cd de mi sıkıntı var ?

Arkadaşlar BF4 te ps4 te ekran böyle acaba cd de mi sıkıntı var ?
![]()
Yok ses gelmesi yok. Diğer bölümlerde de sıkıntı da yok. Fan sesi en düşükte makinede.Cd de değişik ses geliyor mu?
Güncelleme geldi ve düzeldi.Yok ses gelmesi yok. Diğer bölümlerde de sıkıntı da yok. Fan sesi en düşükte makinede.
Daha 7 kisi arasinda yapilan cekilisi kazanamiyorum, büyük cekilisleri nasil kazanicam![]()
Ne çekilişi ? Benim dünyadan haberim yok. Araya kaynamış heralde.![]()
+16 hatunlar konusundan çıktığın yokkki nerden biliceksin![]()
onlara mhp kandil tebriği de kat...Üye olduğum alışveriş sitelerinden duyuru listemizde kalın diye telefona, e-posta hesabıma mesajlar gelip duruyor. İndirim teklif eden bile olmuş.
mhp ne alakaonlara mhp kandil tebriği de kat...
Ben bi ara t11'in arkasına şu mavi buz torbalarindan koymuştum -2'ye düşmüştü işlemci sıcaklığıTelefon çok ısınınca arkasını duvara dayıyorum. Duvar buzzz. Sonuç harikaaa.:mrgreen:
Yok daha nelerrrr.Ben bi ara t11'in arkasına şu mavi buz torbalarindan koymuştum -2'ye düşmüştü işlemci sıcaklığıt50 de denesemmi ki.
bütün önemli günlerde tebrik mesajı atarlar güzel bir lisanla hemde.mhp ne alaka
Telefon çok ısınınca arkasını duvara dayıyorum. Duvar buzzz. Sonuç harikaaa.:mrgreen:
avec ama 8lira değil 16lira mı ne ? kemeraltında küçük bir dükkandan almıştım kredi kartı ile...Avec'in 8 tllik fanınerde görsem tanırım
![]()
Günaydın.
Oyun indirmediğim halde AKK'yi geçmişim. Hayırlı olsun.