Onlar Konuşur Ak Parti Yapar...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Halkulvad

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Bu seçimde Chp'nin seçim kampanyası kendini gösteriyor, iktidar kaynak açıkla demekten ileri gidemiyor.

Merak etme, halk boş vaade doymuş. Kendine koyun diyeni iktidar yapmaz... :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Haa, bu arada sürünün geçtiği yolda asfalt olunda o zaman bir işe yarayın. :lol: :lol:

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Sizler bize '' KOYUN '' diyorsunuz. Bizde sizi KIRMIYORUZ. :dirol:
Sonrada Ayakta ALKIŞLIYORSUNUZ.

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kaç seçim oldu hala ve hala Ak Parti'ye oy verenlere koyun muamelesi yapan densizler var ve hala oy bekliyorlar insanlardan. Siz bu kafayla 100 yıl daha muhalefet olarak yırtarsınız kendinizi. Eskiden yol yoktu insanlar devlet yol yapsın diye eleştirirlerdi, şimdi yol yapılınca hep yol üzerinden kampanya yapılıyor deniyor. Bir ülkenin refahında yolların kalitesi çok önemli bir faktördür, bunu gidin araba, otobüs ve kamyon kullananlara sorun, size söylerler.

Xhere

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Takım tutar gibi parti tutan bir toplumdan siyaset yapması beklenemez açıkcası. O kadar dil dökersin o yine çıkar gelir yol yaptı der. Benim gibi bir sürü lise çağındaki arkadaşım ülkeyi terk etmeyi düşünüyor. Genç, pırıl pırıl beyinleri yolla gevurlara çalıştırsın. Bomboş beyinlere de yap yolu ver makarnayı atsın oyunu. O kadar fedakar insanlarımıza, öğretmenlerimize yazık. Emekleri hep boşa gidiyor.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Siz şimdi tüneli, yolu ve akpeyi bırakında şunu izleyin.

[video=youtube;oBmihfkNzEQ]https://www.youtube.com/watch?v=oBmihfkNzEQ[/video]

Şu videoyu izleyip üzülen yokmu? acıyan yokmu? tünel yapmakla uğraşıcaklarına Türkiyede ki yoksul insanlara yardım edilsin, asgari ücret arttırılsın, teknolojik ürünlerin fiyatları diğer ülkelerle eşit seviyelere çekilsin, AKK kaldırılsın, Kiraların fiyatları düşsün. En son tünel yaparız.

Annemizin babamızın evinde oturup, vay be tünellere bak, vay be köprüye bak demeyi biliyoruz arkadaşlar. İşin bide bu tarafına bakın, bir tek bu insan değil bunun gibi binlercesi milyonlarcası vardır, yoksulluk içinde ölümü bekleyen.

Hayvanlara verilen ekmekleri alıp yiyormuş karnını böyle doyuruyormuş? hiç mi insan sorgulamaz yahu? bana neden kimse yardım etmiyor diye? etmezler tabi tünel yapıyoruz, yol yapıyoruz.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Tamam kendin diyon duble yol için attı diye. İşte halk bu yolu sizin yapamıyacağını biliyorda ondan. :D

Tamam başka birşeyiniz olmadığı için duble yolu örnek verdim.. Halk doğruyu biliyor.. YOLU yapan yapmış.. Bknz: Bülent Arınç

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Siz şimdi tüneli, yolu ve akpeyi bırakında şunu izleyin.

[video=youtube;oBmihfkNzEQ]https://www.youtube.com/watch?v=oBmihfkNzEQ[/video]

Şu videoyu izleyip üzülen yokmu? acıyan yokmu? tünel yapmakla uğraşıcaklarına Türkiyede ki yoksul insanlara yardım edilsin, asgari ücret arttırılsın, teknolojik ürünlerin fiyatları diğer ülkelerle eşit seviyelere çekilsin, AKK kaldırılsın, Kiraların fiyatları düşsün. En son tünel yaparız.

Annemizin babamızın evinde oturup, vay be tünellere bak, vay be köprüye bak demeyi biliyoruz arkadaşlar. İşin bide bu tarafına bakın, bir tek bu insan değil bunun gibi binlercesi milyonlarcası vardır, yoksulluk içinde ölümü bekleyen.

Hayvanlara verilen ekmekleri alıp yiyormuş karnını böyle doyuruyormuş? hiç mi insan sorgulamaz yahu? bana neden kimse yardım etmiyor diye? etmezler tabi tünel yapıyoruz, yol yapıyoruz.
Ne durumda olan insanlar var. Halimize şükretmeyi unutuyoruz. Videonun hepsini izleyemedim. Yemin ederim kendimden utandım.
Biz daha burda siyaset yapıyoruz. Yok o bunu yapmış yok o bunu yaoacakmış. Keşke bu insanlara doğrudan yardım etseler. İşte o zaman oylar helal olur.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Sizler bize '' KOYUN '' diyorsunuz. Bizde sizi KIRMIYORUZ. :dirol:
Sonrada Ayakta ALKIŞLIYORSUNUZ.
sana koyun, akkoyun diyene sende karakoyun dersen susar başka bişey diyemez bana akkoyun diyenlere böyle cevap veriyorum sorun olmuyor...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ne durumda olan insanlar var. Halimize şükretmeyi unutuyoruz. Videonun hepsini izleyemedim. Yemin ederim kendimden utandım.
Biz daha burda siyaset yapıyoruz. Yok o bunu yapmış yok o bunu yaoacakmış. Keşke bu insanlara doğrudan yardım etseler. İşte o zaman oylar helal olur.

Şükür etme, şükür etmek yoksulların hallerine düşmemek için dua etmektir, buda yoksul insanlara hakarettir. Şükür etmek yerine bu insanları bu durumda düşürenlere beddua edin, inan daha fazla sevap kazanırsın.

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Birde forumda moderatör olacaksın. Daha bir ülkenin hükümetine nasıl hitap edileceğini bilmiyorsun gelmiş burada eleştiri yapıyorsun. Senin gibileri bu forumda nasıl yönetici yapıyorlar şaşıyorum, gerçekten büyük torpiliniz var.

Bir partiye sen nasıl akpe diyebilirsin, bu hakkı sana kim veriyor? Hakaret ediyorsunuz sonra tutuklanınca da özgürlük safsatasına sarılıyorsunuz. Yazık size, forumun hali içler acısı gerçekten.

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Birde forumda moderatör olacaksın. Daha bir ülkenin hükümetine nasıl hitap edileceğini bilmiyorsun gelmiş burada eleştiri yapıyorsun. Senin gibileri bu forumda nasıl yönetici yapıyorlar şaşıyorum, gerçekten büyük torpiliniz var.

Bir partiye sen nasıl akpe diyebilirsin, bu hakkı sana kim veriyor? Hakaret ediyorsunuz sonra tutuklanınca da özgürlük safsatasına sarılıyorsunuz. Yazık size, forumun hali içler acısı gerçekten.

beğenmiyorsan gidebilirsin tutan yok seni..

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Konu yine uzadı da uzadı. Siyaset böyle işte sanki iki düşman gibi didişiyoruz ve elde var sıfır.

Burda kimse kimsenin fikrini değiştiremicek kimse kimseye bişey anlatamıcak çünkü herkes sütten çıkmış ak kaşık.

Her iyinin altına bir kötülük, her kötülüğün altına bir iyilik sıkıştırlıcak millet kendini bi şekilde tatmin edicek hakaretler, küfürler havada uçuşucak. Bak yukarda olduğu gibi.

Siyaset konularına girmeyin. Veya artık girmeyeceğim. Çünkü ne dersen de muhakkak karşıdaki kendini haklı çıkarıcak. Sakın taraf tuttuğumu düşünmeyin herkes böyle.

Ve konu kilitlenmez veya silinmez ise bu gece bu konu 100 mesajı devirir. Bomboş 100 mesaj..

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bir ülkede Asgari ücreti Hükümet değil GSYİH Ve Nüfus belirler. Bunlar orantılı şekilde yapılır. Eğer sizin söylediğinize bakarsak Çin bizden daha fakir oluyor onların kişi başına düşen milli geliri 6.569 $ , Bizde ise 11.018 $ ( Tabi dolar arttı bu oran 10.000 civarına gerilemişte olabilir ) Neyse bu anlamda bakarsak biz çinden dahamı zengin olmuş oluyoruz ? Peki neden Çinin İngilteredeki gibi 44.000 $ değil ? Yani gelir fazla olup , nüfus az olursa ozaman Asgari ücret daha yüksek olur Bunu demek istedim. Bizimde malesef gelir ortalarda , nüfus fazla olunca Asgari ücret az oluyor. Eğer Kılıçdaroğlu ben öyle kafama göre 2000 TL yapam derse ülke batar Cari açık ortaya çıkar İMF nin kapıların eski günlerdeki gibi sürünürüz.

Şuanda bir karar vermek gerek halkın refahımı , yoksa ileriye yönelik yatırım yaparak ileride rahat etmekmi sizce ? CHP diyorki ben toplanılan bütçeyi kullanarak daha fazla maaş vericem. Doğru yapabilir bunu ama bunu yaparsa diğer taraftanda hizmetlerden çook kısması gerek. Yani hizmetler aksayacak ve yeni projeler yapılmayacak. Zamanında Bülent ecevit bu stratejiyi çok yaptı ve Türkiyenin hep sonunu getirdi bu şekilde aynısını kılıçdaroğlu yapmak istiyor. Ecevit döneminde maaşlara hep zam yapılıyordu ( İşçilere ) Sonra birkaç sene sonra ne oldu maaşlardan hep kesinti yapıldı. ( Büyüklerinize sorun onlar anlatır Ecevitin maaşlardan nasıl kesinti yapıp eksik verdiğini ) Mesela örnek vermek gerekirse şuan asgari ücret 950 TL alan adam o dönemde 950 TL alacağı yerde 700 650 TL civarı alıyordu. Yani hep kesinti yapılıyordu ve maaşlar geç ödeniyordu.

Sonkez tekrar şunu söylemek istiyorum. Biz daha 92 senelik bir ülkeyiz, Bizi geçmişi 400 500 senelik olan ülkelerle kıyaslamak son derece yanlış bence. Onlar herşeyin icatlarını bulmuşlar ve büyümüşler biz onları cumhuriyet kurulduğundan beridir hep geriden takip ediyoruz. ( Yapacak birşey yok ) Ama şuanda öyle bir hükümet geldiki en azından diğer hükümetlerin yapmadıklarını Onlarla aramızdaki farkı kapatmaya başladık.

Bak gene söylediklerimi TERS anlayacak kişiler çıkacak ben diyorumki ''Eski dönemlere'' göre daha iyiyiz.

Normalde siyasi konulara hic bir sey yazmama karari almistim ama su diger ulkelere yetisiyoruz vs olayina kafam takildi. Buna ciddi ciddi inaniyor musunuz? Sahsen ben inanamiyorum. Su an dis siyasetimiz yerlerde. Bkz: Dunya bizim hakkimizda ki soykirim iddialarini kabul ediyor bizde etrafa kinama yolluyoruz.. Bulgaristan a elektrik vermeyi kesiyoruz bize yetmedigi icin ve tum ulkede elektrikler kesiliyor. Evet o olay tek santralle ilgili bisey degil. Su an Turkiye enerji konusunda yaptirim altinda. Cumhurbaskani Iran a gidiyor 70 kusur milletvekili gelmesin diye mektup yaziyor. Turkiye de Iran icin bas bas bagiriyor cumhurbaskani ortadoguda tek guc olmaya calisiyor diye. Oraya gidince "gazin fiyati dusurulmeli" diyip acitasyon yapiyor. Bizim siyasetcilerimiz altini dolduramayacaklari seyler yapiyorlar. Nedense Turkiye ortadogu ve afrika da bir cok teror orgutunu beslemekle suclaniyor. Yolda silah dolu tirlar durduruluyor ve cumhurbaskani onlar yezidi turkmenler icin diyor. Turkmen temsilci hayir bizim boyle bi bilgimiz yok diyor. Surekli isid ile yakinliklarindan bahsediliyor yabanci basinda. Siz bilmesenizde avrupali, amerikali her seyin farkinda. Fransada saldiri oldu basbakan gitti davet edilmedigi halde. Gordunuz Fransa cumhurbaskani adami kafa selami cakti digerlerini optugu halde. Basbakan oraya gidiyor, diyanet isleri acikliyor: bu yapilan yuruyus islam karsitidir diye. ancak gosterilmiyor. Diyanet isleri demisken okudunuz mu diyanet isleri baskaninin araba olayini? Dis politika hakkinda konusalim biraz daha. Sozde ortak putin, okuduk bunlari erdogan putin den ermenistana gitmemesini istiyor ama adam gidiyor ustune soykirim diyor. Yurt disindan gelen siyasetciler artik randevulari basbakanliktan degil direk aksaraydan aliyor? cumhurbaskani su an bilfiil basbakanlik makamini gereksizlestiriyor. Bakin arkadaslarim bu adam davos a gitti rest cekti hepimiz biliyoruz. Binlerce insan sokaklara dokuldu, milyonlarcasi evlerinde costu sevindi, kahraman su bu diye. Peki kac taneniz biliyor vu olaydan sonra kac tane ozur dilendigini? Alti bos restlerle gecici hevesleriniz tatmin ediliyor. Galeyana getiriliyorsunuz. Getiriliyoruz. Dis siyaset hakkinda saatlerce konusabilirim su an. Ancak biraz da ic siyasetten bahsedelim. Savci Mehmet Kiraz. Allah rahmet eylesin. Bakin basbakan 5 mermi cikti diyor hastane 10 diyor. Hastane neden 10 diyor? Daha sonradan basina is acilmamasi icin. Acikcasi bu durumda ben basi kalabalik ve stres altindaki bi basbakandan cok kendini kurtarma firsati olan hastaneye inanirim. Bakin o adliye oyle sadece bi bina degil. Kizil otesinden tutun bilmem ne zimbirtisina kadar her alet var. Adamlar odanin icini gorebiliyorlar. Yasam formlarini yani. Ancak polis iceri daliyor tum burokrasi yok sayilarak en az bakin en az 25 mermi duyuluyor 10 saniye icinde. Iki terorist 10 saniyede 25 mermi nasil sikar? Tekli tabancalarla. O kadar hizli bi tekli yapilmadi daha. Savci fiilen olmasa da dolayli yoldan devlet tarafindan olduruldu. Burokrasiye ara verilmemeliydi vs vs. Cevap verirseniz daha konusuruz ama lutfen artik ulkenin gelismisligini yollarina, kaldirim yuksekligine baglamayin. Daha onemli seyler var. Saygilarimla.

rdksr725

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Şu ülkede tek bildiğim çoğu kişinin fanatik bir şekilde takım tutar gibi parti tutması yapılanlar veya yapılmayanlar objektif bir şekilde ne zaman konuşulur insanlar ne zaman at gözlüğünü çıkarır işte o zaman derim ülke iyiye gidiyor."Bir ülkede edebiyat ve sanattan çok siyaset konuşuluyorsa o ülke üçüncü sınıf bir ülkedir." Friedrich Nietzsche.

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Normalde siyasi konulara hic bir sey yazmama karari almistim ama su diger ulkelere yetisiyoruz vs olayina kafam takildi. Buna ciddi ciddi inaniyor musunuz? Sahsen ben inanamiyorum. Su an dis siyasetimiz yerlerde. Bkz: Dunya bizim hakkimizda ki soykirim iddialarini kabul ediyor bizde etrafa kinama yolluyoruz.. Bulgaristan a elektrik vermeyi kesiyoruz bize yetmedigi icin ve tum ulkede elektrikler kesiliyor. Evet o olay tek santralle ilgili bisey degil. Su an Turkiye enerji konusunda yaptirim altinda. Cumhurbaskani Iran a gidiyor 70 kusur milletvekili gelmesin diye mektup yaziyor. Turkiye de Iran icin bas bas bagiriyor cumhurbaskani ortadoguda tek guc olmaya calisiyor diye. Oraya gidince "gazin fiyati dusurulmeli" diyip acitasyon yapiyor. Bizim siyasetcilerimiz altini dolduramayacaklari seyler yapiyorlar. Nedense Turkiye ortadogu ve afrika da bir cok teror orgutunu beslemekle suclaniyor. Yolda silah dolu tirlar durduruluyor ve cumhurbaskani onlar yezidi turkmenler icin diyor. Turkmen temsilci hayir bizim boyle bi bilgimiz yok diyor. Surekli isid ile yakinliklarindan bahsediliyor yabanci basinda. Siz bilmesenizde avrupali, amerikali her seyin farkinda. Fransada saldiri oldu basbakan gitti davet edilmedigi halde. Gordunuz Fransa cumhurbaskani adami kafa selami cakti digerlerini optugu halde. Basbakan oraya gidiyor, diyanet isleri acikliyor: bu yapilan yuruyus islam karsitidir diye. ancak gosterilmiyor. Diyanet isleri demisken okudunuz mu diyanet isleri baskaninin araba olayini? Dis politika hakkinda konusalim biraz daha. Sozde ortak putin, okuduk bunlari erdogan putin den ermenistana gitmemesini istiyor ama adam gidiyor ustune soykirim diyor. Yurt disindan gelen siyasetciler artik randevulari basbakanliktan degil direk aksaraydan aliyor? cumhurbaskani su an bilfiil basbakanlik makamini gereksizlestiriyor. Bakin arkadaslarim bu adam davos a gitti rest cekti hepimiz biliyoruz. Binlerce insan sokaklara dokuldu, milyonlarcasi evlerinde costu sevindi, kahraman su bu diye. Peki kac taneniz biliyor vu olaydan sonra kac tane ozur dilendigini? Alti bos restlerle gecici hevesleriniz tatmin ediliyor. Galeyana getiriliyorsunuz. Getiriliyoruz. Dis siyaset hakkinda saatlerce konusabilirim su an. Ancak biraz da ic siyasetten bahsedelim. Savci Mehmet Kiraz. Allah rahmet eylesin. Bakin basbakan 5 mermi cikti diyor hastane 10 diyor. Hastane neden 10 diyor? Daha sonradan basina is acilmamasi icin. Acikcasi bu durumda ben basi kalabalik ve stres altindaki bi basbakandan cok kendini kurtarma firsati olan hastaneye inanirim. Bakin o adliye oyle sadece bi bina degil. Kizil otesinden tutun bilmem ne zimbirtisina kadar her alet var. Adamlar odanin icini gorebiliyorlar. Yasam formlarini yani. Ancak polis iceri daliyor tum burokrasi yok sayilarak en az bakin en az 25 mermi duyuluyor 10 saniye icinde. Iki terorist 10 saniyede 25 mermi nasil sikar? Tekli tabancalarla. O kadar hizli bi tekli yapilmadi daha. Savci fiilen olmasa da dolayli yoldan devlet tarafindan olduruldu. Burokrasiye ara verilmemeliydi vs vs. Cevap verirseniz daha konusuruz ama lutfen artik ulkenin gelismisligini yollarina, kaldirim yuksekligine baglamayin. Daha onemli seyler var. Saygilarimla.

Ne kadar çok düşmanın varsa bilki o kadar doğru iş yapıyorsundur. Özellikle ülke politikalarında durum bu. Sen sanıyor musun ki diğer ülkeler senin kaşın gözün için senle dost oluyor veya düşman oluyor. Bu işler çıkar meselesi Türkiye'nin bölgede güçlenmesi istenen bir durum değil, haliyle de komşularından ve diğer ülkelerden tepkiler alıyor ve ülke karıştırılmaya çalışılıyor. Bknz: Gezi olayları. Gezide dış basının nasıl bir tavır takındığını hepimiz gördük, daha doğrusu görmek isteyenler gördü. Göremeyenlerde zaten o oyunlara gelip ülkeyi bataklığa sürüklemek isteyenlerdi. Ülke ilişkilere çıkara dayanır, iyi ülke veya kötü ülke diye birşey yoktur. Çıkarına uyan ülke veya uymayan ülke vardır.

Rusya Ukrayna'ya girdi diye tüm avrupa ile bir anda savaş noktasına geldi ve birçok yaptırıma maruz kaldı. Şimdi Rusya güçsüz ülke mottosu mu çıkıyor bu durumdan.

Bazı şeyleri yazarken aklınızı kullanın ve üzerinde biraz düşünmeye çalışın. Allah bize bu aklı boşuna vermemiş.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bunu yazarken klavyeye bakarak yavaşça yazdın değil mi :D

Dostum ben Bilgisayar Mühendisiyim 10 parmak klavye kullanıyorum. Her gün 5000 kelime makale yazıyorum. Herkesi kendinle karıştırma.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Ne kadar çok düşmanın varsa bilki o kadar doğru iş yapıyorsundur. Özellikle ülke politikalarında durum bu. Sen sanıyor musun ki diğer ülkeler senin kaşın gözün için senle dost oluyor veya düşman oluyor. Bu işler çıkar meselesi Türkiye'nin bölgede güçlenmesi istenen bir durum değil, haliyle de komşularından ve diğer ülkelerden tepkiler alıyor ve ülke karıştırılmaya çalışılıyor. Bknz: Gezi olayları. Gezide dış basının nasıl bir tavır takındığını hepimiz gördük, daha doğrusu görmek isteyenler gördü. Göremeyenlerde zaten o oyunlara gelip ülkeyi bataklığa sürüklemek isteyenlerdi. Ülke ilişkilere çıkara dayanır, iyi ülke veya kötü ülke diye birşey yoktur. Çıkarına uyan ülke veya uymayan ülke vardır.

Rusya Ukrayna'ya girdi diye tüm avrupa ile bir anda savaş noktasına geldi ve birçok yaptırıma maruz kaldı. Şimdi Rusya güçsüz ülke mottosu mu çıkıyor bu durumdan.

Bazı şeyleri yazarken aklınızı kullanın ve üzerinde biraz düşünmeye çalışın. Allah bize bu aklı boşuna vermemiş.
Akil kullanma kullanmama mevzularina girmeyelim seviye dusmesin. Rusya su an Avrupa ve Amerika dan devamli ambargo yiyor ancak Cinle 200 milyon dolarlik TEKNOLOJI anlasmalari yapmaya devam ediyor. Lutfen Turkiye nin konumu disinda su an dis ulkelerin gozune batacak cidden guclu oldugu bir durum soyler misiniz? Kim bilir belki guzel seyler yazarsak buralarda Tubitak a alirlar bizi de. Hep beraber bilim yapariz.

MaMiFilm

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Akil kullanma kullanmama mevzularina girmeyelim seviye dusmesin. Rusya su an Avrupa ve Amerika dan devamli ambarga yiyor ancak Cinle 200 milyon dolarlik TEKNOLOJI anlasmalari yapmaya devam ediyor. Lutfen Turkiye nin konumu disinda su an dis ulkelerin gozune batacak cidden guclu oldugu bir durum soyler misiniz? Kim bilir belki guzel seyler yazarsak buralarda Tubitak a alirlar bizi de. Hep beraber bilim yapariz.

Bende bu durumdan bahsediyorum düşman ve dost ülkeler vardır. Birisinden ambargo yerken bir diğeriyle ticaret anlaşması yapar. Türkiye'nin dış ticaretinin son 10 yıldaki seyrine bakarsan gücünü anlayabilirsin. Ben Türkiye'nin en güçlü ülkeler arasında yer aldığını iddia etmiyorum, sadece sizin bahsettiğiniz kadar durumu yerlerde olan ve kötü bir ülke olmadığını söylemeye çalışıyorum.

Bu konuya son mesajımdır, bu konuya mesaj atmamın nedeni forumdaki moderatör ve adminlerin gösterdiği çifte standartlara dikkat çekmek istemiştim fakat konu başka yerlere kaydı. Herkese iyi forumlar dilerim, seçim gecesi de açılan kutlama konularına gösterilecek muameleyi merak ederekten çıkıyorum. Hayırlı geceler.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Anlıyorum amacım olayı uzatmak değil ancak ne kadar düşmanın varsa o kadar iyi is yapıyorsun dur lafı su an ki durumu temsil etmiyor bence ve gereksiz bir laf dünya siyaseti için. Siz sürekli ekonomiden bahsediyorusunuz ancak ben tabiri caizse ülkenin itibar ve forsundan bahsetmeye uğraştım kendimce. İyi geceler ve iyi forumlar.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Şimdi bu yorumunu ciddiye almam gerekiyormu gerçekten? :mrgreen: Akepe dedim diye tutuklanıcakmışım olamaz kesinlikle olamaz. Ne kadar özgür bir ülkeyiz yahu, akepe dedik diye tutuklanıyoruz...

İstediğim partiye istediğim şekilde hitap ederim, siz veya başkası sorgulamaya hakkınız yok ! ben sizin fikirlerinize ve kararlarınıza saygı gösteriyorsam aynısını sizden beklerim.

Aynısını gösteremiyorsanız yorum yapmayacaksınız benimle ilgili o zaman, içinizden düşünün.

Fikirlerimin modaratörlük ile ne alakası var? modaratör oldum diye özgürce konuşamayacakmıyım? küfürmü ettim? argomu konuştum? akepe dedim, akepe deyince aklınıza ne geliyor? Ak Parti dimi, tamam işte olay bitmiştir sonuçta anlayabiliyorsunuz, istediğim gibi partilere hitap ederim kimse hesap soramaz, ne annem babam ne siz nede akepe...

Partide tutmuyorum. Ne akepe ne cehepe ne mehepe nede hedepe hiç biri zerre umrumda değiller. Oyumu boş atar geçerim, fanatiklik falanda yapmıyorum (öyle düşünenler varsa) sadece ülkenin içler acısı halini göstermek istedim o video ile.

teokan

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Keske izmir de de akp olsaydi da su gecekondularin birazindan kurtulsaydik.
dünya sehri olacak IZMIR köhnelesiyor.
herkes gider mersine bizimkiler tersine.
yatirim icin iktidar partiye ver belediye yi, milletvekilini chp ye.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
Keske izmir de de akp olsaydi da su gecekondularin birazindan kurtulsaydik.
dünya sehri olacak IZMIR köhnelesiyor.
herkes gider mersine bizimkiler tersine.
yatirim icin iktidar partiye ver belediye yi, milletvekilini chp ye.
izmirde akp olmaz fikirler uyuşmuyor.

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Benim için yapılan is önemli. Tesettürlü bir bayanın çalışabilmesi önemli. Mini etekli kadın nasıl heryere giriyor o da girmeli. Bunu ve bunun gibi hayatımızı kolaylaştıran işler oldukça iyidir. Ha eleştirilecek yanlar da yok değil ama en iyisi bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...