LG G2 telefonum twrp menüsünde kaldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xlson
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xlson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Meraba arkadaşlar ben lg g2 telefonumu 2 hafta önce rootlamıştım bu işte pek bi bilgim yoktu ama yapmaya çalıştım rootladıktan 2-3 gün sonra da factory reset atmak istedim factory reset atmaya çalıstıgımda TWRP menüsünde kaldı telefon düzeltemedim işte forumlarda konulara baktım ama düzeltemedim işte aptallık:( neyse daha sonra telefoncuya verdim bitane garantisi var aslında telefonun ama garanti kapsamına girmiyo diye garentiye yollamadım .Benim telefon hala tamircide adam her aradığımda hala yapmaya çalısıyorum diyor napıyım arkadaşlar bi yardım edebilirmisiniz.

xlson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yardım yardım

xlson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben D802 telefona D801 rootu atmışım attıgın linktekileri uygulasam düzelir mi ?

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bende de ayniydi ne denersem deniyim olmuyor du usb ile otg üzerinden wipe dan dosyalari kopyalayip instal menuye attim irdan kurulum denedim yine olmadi yolda giderken kvk servis gördüm ne kadara yaparsiniz dedim 30 lira dedi tamam dedim 40 dakika da yaptilar verdiler root da kalkti suan 20d almanya stogunu kullaniyorum.

xlson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
başka telefoncuya mı götürsem ya ben muğla marmaris te yaşıyorum önerebilecegin bir yer varmıdır ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ah bende öyle bi yer açsam şuan her çeşit bozulma sorununu çözüyorum (donanımsal olmadıgı sürece). Telefoncuya gitme gereği yok benim attığım konuda ben arkadaşa yazmıştım dene :D Hiçbiri olmassa tot yöntemi yap.

xlson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
neyse yarın telefoncuya tekrar gidicem alırım telefonu olmadıysa dediklerinizi yaparım da otg kablosunu nerden bulabilirim ?

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
neyse yarın telefoncuya tekrar gidicem alırım telefonu olmadıysa dediklerinizi yaparım da otg kablosunu nerden bulabilirim ?
Ben rizede buldum kablocudamı bilmiyorum ama herhangi bir yerde bulabilirsin , fiyatı 5 maximum 10 tl sorun değil yani , kısaca anlatıyım flash belleğe sistemi atacaksın (flash belleği varsayılanda biçimlendirmenizi öneririm tabi algılamazsa) telefona bağlıcaksın otg ile sonra twrp den mount a girip usb/otg diceksin sonra ınstalldan usb/otg den sistemi flashlayacaksın. 2.yöntem : Stock rom yükleyeceksin bu forumdaki zor yöntem başka bir yerde daha kolayını bulursunuz.

talipburak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben rizede buldum kablocudamı bilmiyorum ama herhangi bir yerde bulabilirsin , fiyatı 5 maximum 10 tl sorun değil yani , kısaca anlatıyım flash belleğe sistemi atacaksın (flash belleği varsayılanda biçimlendirmenizi öneririm tabi algılamazsa) telefona bağlıcaksın otg ile sonra twrp den mount a girip usb/otg diceksin sonra ınstalldan usb/otg den sistemi flashlayacaksın. 2.yöntem : Stock rom yükleyeceksin bu forumdaki zor yöntem başka bir yerde daha kolayını bulursunuz.
Merhaba benim telefon hic acilmiyor sadece ekranda siyah isik var pc ye bagladigimda bir suru disk cikiyor ve bicimlendirmeniz gerekiyor diyor ne yapabilirim acaba yardiminizi bekliyorum

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Merhaba benim telefon hic acilmiyor sadece ekranda siyah isik var pc ye bagladigimda bir suru disk cikiyor ve bicimlendirmeniz gerekiyor diyor ne yapabilirim acaba yardiminizi bekliyorum
Download mode a alabiliyorsanz bilgisayardan stock rom yukleyin (ses acma tusuna basılı tutup pc ye bagladgnzda download mode a alır)

tanerim

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Twrp ve özel romlar gerçekten işe yaramaz bunlarla uğraşıp telefon larınızı bozmayın. Lolipop güncelleme si geldi onu kurup bakın keyfinize...

xlson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lgg2 ye geldimi lolipop ??

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merak eden arkadaşlar varsa, G2'ye lollipop LG Pc Suite üzerinden geldi. Ota'ya 1 hafta içerisinde düşer.

xlson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefonu bi alabilsem

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Genelde telefon twrp'de kalmasının sebebi wipe yaparken system vs seçeneklerini kullandığınızdan dolayı rom siliniyor, devamlı lg logosunda takılı kalıyor yada twrp'ye atıyor. Download moda alıp stock romu yükleyeceksiniz bu kadar basit bir işlem.

xlson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben root luyken factory reset atmaya çalısmıstım twrpde kaldı bir daha da çıkaramadım sonra telefoncuya verdim 2 haftadır adamda her gün arıyorum hep bi bahane bi bahane

ByMakroad

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Lg g2 firmware (stock rom ) indiriniz daha sonra telefonu ara kabloyla pc ye takıp driverları yükleyiniz download moda alını stock rom kurunuz sorun ortadan kalkacaktır .

xlson

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yardımlarınız için teşekkürler telefon şuan tamircide eğer adam yapamazsa alıcam bugün içerisinde .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar bendede aynı sorun var bügun birtane otg kablosu aldım. Okumuyor telefon ne yapacam cidden zor durumdayım

Efeozdemir23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendede aynı sorun var otg kablosunu aldım ama okumuyor nedense başka bir çözümü yokmu yoksa benmş yapamıyorum bu yoldan zor durumdayım yardımm

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
bendede aynı sorun var otg kablosunu aldım ama okumuyor nedense başka bir çözümü yokmu yoksa benmş yapamıyorum bu yoldan zor durumdayım yardımm
Twrp mount dan otg/usb isaretleyin ve flashbellek varsayılanda bicimlendirin kesin olur.

osman.nursah.53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar lg g2 me dün format attım kdz 4.4.2 ye dönemedim hata verdi bende twrp ile 4.2.2 ye döndüm . Daha sonra Pc suite ile güncelleme yapiyim dedim lollipop ta gelmişken ama bu hatayla karşılaştım yardım eder misiiniz ((

Efeozdemir23

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu arada sağlam bir otg kablosu buldum ve cloudy g3 romunu kurdum eski halinde rahatım otg kablosunun çalışdığından emin olun !!!!

bloodyslash

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar lg g2 me dün format attım kdz 4.4.2 ye dönemedim hata verdi bende twrp ile 4.2.2 ye döndüm . Daha sonra Pc suite ile güncelleme yapiyim dedim lollipop ta gelmişken ama bu hatayla karşılaştım yardım eder misiiniz ((

ota ile 4.4.2 yukselt once