- Konuyu başlatan
Bugün tamirciye goturmeden önce son bir kez açığım dedim ekrana goruntu geldi fakat 5 dk sonra yine gitti her acisimda 5 dk uğraştıktan sonra görüntü gidiyor :-D :-D yardim edin sıkıldïm artik bu durumdan :-D
İnat ettim :-[ offff mustafa hocam kasa biraz fazla isiniyor ? Bundan dolayı olabilirmi?
Hafiften açılır açılmaz iligin üstünde bir sıcaklık var biraz rahatsız oldum
Oho ben geldim rahat duramadim hocam test ettim şarkı açtım yaklaşık 10 dk görüntü gitmedi sonra gitti şarkıda 20 saniye boyunca normal çaldı sonra takılı kaldı bu neyin habercisi bu son sorumdu (fazla merak iyi degil ama duramiyorum ) :-D
Banada oyle geldi temassizlik gibi bisi var sanki anakartin çalışmasını engelleyen bir sorun var gibi
Anakart ile ekran kartı arasında iletişim sorunu tamam hocam bunu da yazdım bi kenara yrin tamirciye tek tek bu çözüm yollarını soylicem belli ki biraz acemi bu tamirci :-D
Konuyu hortlatmak yerine yeni konu açmak ne kadar güzel olurdu değil mi ? Başlığa veya konu içeriğine acil Vb'de yazma sakın.arkadaşlar benimde bi sorunum varda hdmı kartını ana karta takınca görüntü geliyor fakat ekran kartına takınca görüntü gelmiyor e diceksinizki ana karta tak diye ama ana karta yakınca haliyle düşük fps alıyorum oyunlarda ekran kartımda bi sorun mu vardır yoksa ekran kartımı aktifleştirmemmi gerekiyordur eğer gerekiyorsa nasıl aktifleştiriliyor bilen varmıdır acil?