@Thunjai, ekran kartı gibi anakarta takılan kartlar hot plug-in filan değildir. Takılırsa ne olur bilmiyorum ama anakarta ve eğer sağlamsa grafik kartına muhtemelen hasar verebilirsin. Vermeyedebilirsin. Bu durumda kart sağlam da olsa muhtemelen çalışmayacaktır, çünkü açılışta ekran kartı olup olmadığının kontrolü yapılıyor, sonrasında yapılmayacak ve onboard ekran kartı aktif olmaya devam edecektir. OK?Arkadaşlar cevaplar için çok teşekkür ederim. Ama bios dahil görüntü gelmiyor arka planda windows sesi duyuluyor açılıyor ama görüntü vermiyor. Onboard'a takıyorum çalışıyor. Ben usb yada başka bişey gibi düşünerek pc çalışırken söküp takmayı denemek istiyorum kartı görmesi için. Ama ne olur nasıl olur fikir danışmak istiyorum. Anakart sağlam ekran kartı arızalı ama bu bi çözüm olarak arayış içindeyim.
onboard çalışıyor ise yukarıda bir arkadaşın dediği gibi, bios ta görüntü bağdaştırıcısı olarak onboard seçilidir. o tarz bir seçenek arayabilirsiniz bios ta onboarda bağlayark monitörünüzü. diğer türlü tak çıkar mantığı yok hiçbir şekilde
Bios ekran resimlerimi cekip buraya at
monitör fişini harici ekran kartına takınca bios bile gelmiyo onboard'da açıp çeksem olurmu?Bios ekran resimlerimi cekip buraya at
Monitör fişini harici ekran kartına takınca biosda gelmiyo yalnız. onboardda açıp çeksem olurmu?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
monitör fişini harici ekran kartına takınca bios bile gelmiyo onboard'da açıp çeksem olurmu?
İlk defa kendi biosumun bire bir aynısını gördümanakart 760gm-p33 mü?
![]()
İlk defa kendi biosumun bire bir aynısını gördümanakart 760gm-p33 mü?
![]()
Valla hiç bilmiyorum hocamCasper pc
Sizinkinin ayarları da böylemi?
çalışan anakarttan donanım söküp takma olmaz yüksek akım olduğu için yakabilirsin mosfetleri koruyan sigorta dirençler yanar yada herşeyi yakar ikinci monitörün varsa onu onborda takıp biosu resetle ...
![]()
load fail safe default yap.
Arayüzümüz aynı beli belli kartlarda aynı arayüz kullanılmıştır.
Senin işlemcin Amd athlon mu phenommu? 3 çekirdekliyse 4cü çekirdeğini açmaya çalışalım aşırı performans artışı yaşamıştım ben.
kartı başka pcde dene slot tipi ne? bazı anakartlarda pci-express 1.0 oluyor 3.0 kartı takınca çalıştıramıyormuş...
kart ne?