LG G2 Batarya Hızlı Bitmeye Başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsnklc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar
2014 ağustos ayından beri g2 kullanıcısıyım telefonum eskiden şarjı çok iyi giderdi 45 dakika yol boyunca müzik dinlerdim vs %1 sarj anca giderdi şimdi telefon aşırı şarj tüketiyor durduğu yeree müzik dinlemesem bile 45 dakika da %3 rahat gidiyor ekran kapali oluyor bu surede hicbir kullanım yok bu arada 4 aydır felan g3 cloudy rom kullanıyorum bundan dolayı olacağını sanmıyorum ama telefon nedendir bilmiyorum bazı kasmalar garip garip şeyler yapmaya başladı neden acaba bilen varmı çünkü bıktırdı bu durum?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Rom doldukça bu sorun olabilir geçmişte Cloudy kullanan arkadaslardan bazilari basta kasmadigini ama sonradan ufak kasmalar yaptigini soylemisti.
Batarya ise gün geçtikçe performansi düşmesi normal, en fazla batarya kalibrasyonu yapabilirsin

AYRICA BASLIKLARIN HEPSİ KÜÇÜK HARFLE YAZILMIYOR, LUTFEN FORUM KURALLARINA DİKKAT EDELIM

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Uyarı için teşekkürler peki batarya kalibrasyonunundan sonra belli bir düzelme görülebilir mi?yoksa başka çözümü varmı çünkü çok hızlı bitiyor bu kadar bence normal değil

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Uyarı için teşekkürler peki batarya kalibrasyonunundan sonra belli bir düzelme görülebilir mi?yoksa başka çözümü varmı çünkü çok hızlı bitiyor bu kadar bence normal değil
Once dene olmazsa orijinal roma dönüp sifirla cihazi o zaman mutlaka bir miktar artış olur