Airties 5343 wireless

kbugrayilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bilgisayarıma 1 hafta önce format attırdım. Modemime de reset attım. Modemim AirTies_5343. Sorunum şu ki : İnternet ışığı yanıyor, ADSL ışığı yanıyor. Ancak telefonumdan wifi arattığımda modemim gözükmüyor arasıra gözüküyor akşam saat 21.00'dan sonra görünmemeye başlıyor. Ara ara gözüktüğünde de " Kaydedildi, güvenli " yazıyor veya Devredışı yazıyor, yine bağlanmıyor. Bu sorun bilgisayarda da aynı şekilde. Şu an tekrar reset attım ethernet kablosuyla bağlanıyorum. Ne yapabilirim ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar yardımcı olur musunuz lütfen , ne yapmalıyım ? Sorunum sanırım Wireless kaynaklı

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
Modemin wirelles ayarlarını kontrol edin sıkıntı orada olabilir bir kac cihazla deneyin modeme baglanmayı sorun devam ederse kablolari kontrol edin internet olmadıgı zamanda koptugu andakı internet işığının yanıp yanmadıgına bakın eğer splitter kullanıyorsanız kabloyu direk modeme takın bunları deneyin cozum olmazsa sorun modemde demektir modemin arkasındakı kucuk reset bolumunden reset attıktan sonra da sorun devam ediyorsa baska bi modem bakmanız gerekebilir siz dediğim kontrolleri yapın buradan yazın ben yardımcı olmaya calısırım kolay gelsin

rawkid

Dekan
Reaksiyon puanı
1,317
Kablosuz anteni çıkıyormu? Eğer çıkıyorsa anteni çıkarın temizleyin ve sıkıca tekrar takın.

Eğer olmazsa yukarda son resimde görünen kanal kısmından 6. Kanali seçin. Modemi kapatıp açın tekrar deneyin

kbugrayilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
q4rZNB.jpg

RJqlpZ.jpg

İnternet ve ADSL sabit hiçbir şekilde gitmiyor, ışıklar sürekli sabit

kbugrayilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam deniyorum şimdi arkadaşlar

Anten kısmı çıkmıyormuş :)

kbugrayilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet şuan da denedim ve telefondan bağlanmayı başardım ethernet kablosunu da sökeceğim şimdi

Evet kabloyu söktüm şuanlık bir sorun gözükmüyor. Çok teşekkür ederim. Hepinize iyi akşamlar arkadaşlar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler bi sorum olcak ilgilenirseniz sevinirim. şimdi yukari komşumuzda airties5343 modem var ve biz kabloyla bizim eve bağlanti çektik. Internet ayni zamanda kablosuz olsun diye ben çektiğimiz kabloyu bir asus wireless a bağladim. Asustan da ayri bir kabloyla bilgisayarima internet çekmiş oldum. Hem asus wirelessimdan kablosuz giriyorum hem de bilgisayarimdan kablolu giriyorum. Sorum şu: Ben bu asus wireless a nasil şifre koyarim.

helpmert

Doçent
Reaksiyon puanı
31
aynısı amcamlardada olmuştu tp link modem kullanıyordu bir türlü gözükmüyordu bende wireless ismini değiştirmiştim düzelmişti D