Öncelikle selamun aleykum kardeşler, internetle ilgili sorunum var. Masaüstü bilgisayarımı birkaç aydır kullanmıyordum, geçen hafta açtım tekrardan kullanmaya başladım, eskiden internete ethernet kablosuyla bağlanıyodum ama şimdi kablosuz wireless ile bağlanmaya çalışıyorum. Asıl mesele bu aslında, telefonumla internete bağlanıyorum, leptopla da girebiliyorum hiçbirinde sıkıntı olmuyor ama wirelessi bilgisayarıma takıyorum en güncel driverini yüklüyorum bağlanmıyor sorunun ne olduğunu 2-3 gündür çözmeye çalışıyorum ama hala anlamadım. Mesela sabah saatlerinde falan hiç bağlanmıyor bağlansa bile çok ağır çok yavaş oluyor, bağlandı diye gözüküyor ama internete girmeye çalıştığımda etki alanında çözümleme tarzı bişey yazıyor açılmıyor sayfalar mesela şu an saat 18:52 şu an bağlanıyor ama her 3-5 dakikada bir kopuyor kesiliyor yardım ederseniz sevinirim.
Not: Bilgisayarın tüm güncellemeleri yapıldı, bağlanmaya çalıştığım modem superonline, win7 kullanıyorum, wireless olarak kullandığım usbinin ismi de netis WF2111
Not: Bilgisayarın tüm güncellemeleri yapıldı, bağlanmaya çalıştığım modem superonline, win7 kullanıyorum, wireless olarak kullandığım usbinin ismi de netis WF2111