Bilgisayarın İnternete Bağlanması ile İlgili Problem

aybertocarlos

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar, problemim bilgisayarım zaman zaman durduk yere internetten kopuyor, hızını acayip şekilde düşürüyor ve bazende modemi görmeyip internete direk bağlanmıyor. İnternete Wireless bağlanıyorum. Kartım Asus 802.11n Wireless Card, işletim sistemim Windows 7 Ultimate 64 Bit. Sizce bu durum modemden mi kaynaklanıyor ? (Ki sanmıyorum çünkü aynı zamanda telefonumda çok rahat bir şekilde HD video izleyebiliyorum. Ama bilgisayarda 360p zor yükleniyor.) Yoksa bilgisayardan mı ? Yardımlarınızı bekliyorum . :(

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
kardeşim bunun nedeni sana gelen internetlede olabilri yada wireles kartındaki sorun yani teknik sorun olabilir. windows 7 xp felam alakası yok

mayten

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Modemini sıfırla tekrar kur.Şifreleme türünü degiştir.Daha önce baglanmış oldugun agların hepsini kaldır koblosuz agları sonra tekrar baglan.Ve modemın kablosuz kanal numarasını degiştir.güncellemeleri yükle.....bunların hiç birisi ile düzelmiyorsa modemin içine gir hat degerlerini kontrol ettir.ttneti ara hız ayarlaması yaptır.kolay gelsın

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
aaa evet kardeşim buda doğru şifreleme türünü değiştir wps2 ve wps yap arkadaş doğru söylüyor