Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
[video=youtube;qirZLPCPyyY]https://www.youtube.com/watch?v=qirZLPCPyyY[/video]
Elektirikler gidince ben :D

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Az önce sevdiğim bi yaşlı teyze çağırdı iPad i nete girmiyordu baktım sıkıntı yok. Turkcell ve dedimki şebeke vs. Sizce öylemi ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
izmir bornova turkcell 3g'de sorun yoktu telin (gt-s5360) şarjı bitti yamuldu şarja taktım ama 3g gelmedi...
genede tvgo plus tv2 için yırtınıyor...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Bir 10. Sınıf öğrencisi matematige nasıl çalışmalı? Tecrübesi olan abilerim bi yardim etse ne güzel olurdu :)

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Bilgimiz olmayan konuda fikrimiz var, ne kadar güzel :)
Aynen hocam ya resmen ağzı olan konuşuyor o derece. Aslında yeni nesil gençlerimiz bilmiyorki bundan daha sadece 10 -15 sene öncesinde istanbulda ve Türkiyenin çoğu yerinde suyun bile olmadığını milletin 10 15 gün susuz kaldığını ve damacana damacana su taşıdığını , ondan sonra elektrikler her ay hatta her hafta kesiliyordu şimdi sadece 1 kerecik kesintiden dolayı ağzı olan konuşmaya başladı şu şöyle bu böyle tamam yani olabilir sonuçta elektrikte kul yapımı birşey yani hatlarda yada ne bilim kablolarda arıza meydana gelebilir birazcık anlayış sabır.

Ben burda kesinlikle birşeyleri savunduğum için değil sadece bilgisiz olduğumuz halde boş boş konuşmamıza kızıyorum yoksa bende sinir oldum ailemde sinir oldu elektriklerin gitmesine.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184
Aynen hocam ya resmen ağzı olan konuşuyor o derece. Aslında yeni nesil gençlerimiz bilmiyorki bundan daha sadece 10 -15 sene öncesinde istanbulda ve Türkiyenin çoğu yerinde suyun bile olmadığını milletin 10 15 gün susuz kaldığını ve damacana damacana su taşıdığını , ondan sonra elektrikler her ay hatta her hafta kesiliyordu şimdi sadece 1 kerecik kesintiden dolayı ağzı olan konuşmaya başladı şu şöyle bu böyle tamam yani olabilir sonuçta elektrikte kul yapımı birşey yani hatlarda yada ne bilim kablolarda arıza meydana gelebilir birazcık anlayış sabır.

Ben burda kesinlikle birşeyleri savunduğum için değil sadece bilgisiz olduğumuz halde boş boş konuşmamıza kızıyorum yoksa bende sinir oldum ailemde sinir oldu elektriklerin gitmesine.
Katılıyorum.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Tamam haklısın fakat yıl olmuş 2015 bundan 15 yıl önce ki teknolojiler ile şu anki teknolojiler bir değil. Elektrik gider tamamda Türkiyenin genelinde gitmesi büyük bir olay bizim tavrımız buna.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Tamam haklısın fakat yıl olmuş 2015 bundan 15 yıl önce ki teknolojiler ile şu anki teknolojiler bir değil. Elektrik gider tamamda Türkiyenin genelinde gitmesi büyük bir olay bizim tavrımız buna.
İşte ne kadar güzel kendi ağzınla söylüyorsun bak 15 sene önceki teknolojiler şuankilerle bir değil. 15 sene öncesine kadar neymiş ? Her hafta ve günlerce elektrik gelmiyormuş çünkü ozamanın teknolojisi şuaninkiyle aynı değildi.
Günümüze bakıyoruz senelerdir böyle bir kesinti başımıza gelmedi ve sadece bugun oldu ve teknoloji geliştiği için artık her hafta ve günlerce elektiriksiz kalmıyoruz sadece sabahtan akşama kadar ( Bizde saat 4.30 da geldi elektirik. )
En iyisi ne biliyormusun bilgimiz olmadığı konulara fazla burnumuzu sokmamamız. Çünkü konuştukta rezil oluyoruz. He bilgin vardır çok bilirsin bu işleri ( Benim dayım elektrik mühendisi olduğu halde yorum bile yapmadı olabilir böyle şeyler dedi ) Buyur ozaman bu soruna çare bulalım ne dersin ?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İddia ediyorum bu ülkede 2 hafta elektrikler kesik olsun iç savaş çıkar o kadar açık net. Adamın şarjı bitmiş çocuk gibi ağlamadığı kaldı nedir bu telefon aşkı millette anlamadım gitti..

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
İddia ediyorum bu ülkede 2 hafta elektrikler kesik olsun iç savaş çıkar o kadar açık net. Adamın şarjı bitmiş çocuk gibi ağlamadığı kaldı nedir bu telefon aşkı millette anlamadım gitti..
Aynen bende tanık oldum bu dediğine ilginç.

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
2 hafta değil sadece 3 gün veriyorum. :sleep: Çünkü şuanda herkes en ufacık bir hata bekliyor hemen eylem , hemen küfür hakaret etmek, savaşın çıkması için.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
2 hafta değil sadece 3 gün veriyorum. :sleep: Çünkü şuanda herkes en ufacık bir hata bekliyor hemen eylem , hemen küfür hakaret etmek, savaşın çıkması için.

Bu ülkeden herşey beklerim. Bu yaptıklarımız düşmanlarımızı sevindirir. Umarım herkes aklını başına devrişip işine bakar ne kavga ne gürültü nede pislik çıksın. Al savcıyı rehin alıp öldürmüşler buyur.

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
2 hafta değil sadece 3 gün veriyorum. [emoji99] Çünkü şuanda herkes en ufacık bir hata bekliyor hemen eylem , hemen küfür hakaret etmek, savaşın çıkması için.
Insanlar kendileri gelişmiş ülkelerin insanları kıyaslıyor 78 vilayette birden elektrik gidince insanların işlerinden güçlerinden geri kaldı bu yüzden biraz insanlar biraz tepki gösterdi herkes bu ülkenin vatandaşı tabiki fikrini beyan edebilir bundan daha doğal ne olabilir ki az önce baska bir yerde gördüm birisi de ağzı olan konuşuyor gibisinden şeyler yazmış mesela ona da kızdım biraz o yüzden isteyen istediğini yazsın zaten enerji bakan açıklamalar yapıyor.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Yarin matematik sınavım var adam akilli çalışamadım uykum var basım agriyor :hammer: [emoji99]

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Herkes elektrik kendisi için sorguluyor bunu kast eden yok ülkenin girdiği zararın faturası ne olacak acaba...

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
İşte ne kadar güzel kendi ağzınla söylüyorsun bak 15 sene önceki teknolojiler şuankilerle bir değil. 15 sene öncesine kadar neymiş ? Her hafta ve günlerce elektrik gelmiyormuş çünkü ozamanın teknolojisi şuaninkiyle aynı değildi.
Günümüze bakıyoruz senelerdir böyle bir kesinti başımıza gelmedi ve sadece bugun oldu ve teknoloji geliştiği için artık her hafta ve günlerce elektiriksiz kalmıyoruz sadece sabahtan akşama kadar ( Bizde saat 4.30 da geldi elektirik. )
En iyisi ne biliyormusun bilgimiz olmadığı konulara fazla burnumuzu sokmamamız. Çünkü konuştukta rezil oluyoruz. He bilgin vardır çok bilirsin bu işleri ( Benim dayım elektrik mühendisi olduğu halde yorum bile yapmadı olabilir böyle şeyler dedi ) Buyur ozaman bu soruna çare bulalım ne dersin ?

İstanbulda oturuyorum 1 ayda 2 3 kere elektrik gidiyor bu benim için yeterli bir sebep isyan etmem için yani, bundan sebep gittim şarjlı kılıf aldım elektrikler gidince zaman geçiriyorum telefonumla ve video falan izlediğim için 3g açık oluyor çok şarj gidiyor kılıfta baya iş görüyor.

Şarjlı kılıfı olmayanlara acıyorum yani sadece geceleri değil öğlende gidiyor sabahta akşamda kafasına göre kesiyolar.

Sadece bir kaç mahallede değil meydana kadar uzuyorda gidiyor her yerde aydan aya jenaratörler görüyoruz dışarıda çalışıyorlar vır vır vır.

Bumu 2015? :D neyse uzatmayalım daha bu böyle gider hadi iyi geceler herkese...

Not: lol oynamayan bilmezde elektrik gitme problemleri yüzünden kaç kere serilerden düştüm, kazandığım oyunları kaybettim arkadaşlarım seriye çıktı diye yardım etmeye girdim elektrikler gitti arkadaşlarımın seri maçlarını kaybettirdim ohohoho bir sürü şey var böyle.

Oyuna girerken her zaman aklımda kalıyor şu elektrik problemi devamlı korkudayım oyun oynarken ya giderse olayı belki siz yaşamıyorsunuz bu problemleri ama biz burda sık sık yaşıyoruz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sanki dağda yaşıyoruz.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Az gülelim :D:D:D
[video=youtube;D-k1Q3b-RfA]https://www.youtube.com/watch?v=D-k1Q3b-RfA[/video]

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
İstanbulda oturuyorum 1 ayda 2 3 kere elektrik gidiyor bu benim için yeterli bir sebep isyan etmem için yani, bundan sebep gittim şarjlı kılıf aldım elektrikler gidince zaman geçiriyorum telefonumla ve video falan izlediğim için 3g açık oluyor çok şarj gidiyor kılıfta baya iş görüyor.

Şarjlı kılıfı olmayanlara acıyorum yani sadece geceleri değil öğlende gidiyor sabahta akşamda kafasına göre kesiyolar.

Sadece bir kaç mahallede değil meydana kadar uzuyorda gidiyor her yerde aydan aya jenaratörler görüyoruz dışarıda çalışıyorlar vır vır vır.

Bumu 2015? :D neyse uzatmayalım daha bu böyle gider hadi iyi geceler herkese...
Ben 19 sene istanbulda kaldım ve hiçbir zaman elektriklerim gitmedi dostum sen hangi semttesin öyle ? Gittiği çok nadir oluyordu onuda bildiriyolardı ve 2-3 saatçik pazar günleri yada cumartesi bakım için kesiyolardı. Eğer bakım kesintisinden bahsediyorsan e yani yuh senle daha tartışamam zaten... Adamlar bakımdamı yapmasın yani 7/24 elektrik sürekli çalışamaz zaten.

2015 yılından çok bahsetmek istiyorsan buyur sana sayıyım birazcık.

19 sene istanbulda kaldım ve tekirdağa taşındık. hayatım boyunca inan paçalarımın yada ayakkabımın çamur olduğunu hatırlamıyorum bile. Ama burda öylemi ? 2015 yılındayız burda yol yok heryer toprak bi yağmur yağıyor bildiğin çamur heryer. O sevmediğiniz doğuda hayvan olarak gördüğünüz insanların bile yaşadığı yerlerde cillop gibi asfalt yollar var.

Yıl olmuş 2015 burda Doğal gaz yok dostum bizim burda hani şu 50 sene önce kullanılan kömürden hala kullanıyoruz dostum.
Yıl olmuş 2015 belediye başkanı bize soruyor doğal gaz gelsinmi diye varmı böyle birşey ? Ve gelmeside 3-4 seneyi bulurmuş oda BELKİ .
Yıl olmuş 2015 benim oturduğum ilçede sadece 1 tanecik çöp kamyonu var. Ve sokakları gezdinmi her yer çöp.
Yıl olmuş 2015 her sokakta en az 5 tane köpek ve her yerde B'k lar var.

Daha çok şey sayabilirim ama neyse ne yılmış bu 2015 dimi. He bunlarıda neden söyledin dersen şükür etmen için belki bunları duyupta haline şükür edersin diye dedim.

Dağ konusunda çok haklısın ben resmen şehir görünümlü ahırda yaşıyorum şuanda... Buraya köy bile denmez.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
2015 Senesinde 20 Milyon nüfuslü il'de elektirik bu kadar uzun süre kesik kalırsa herşey olur. Baksanıza karşıdan karşıya bile geçilemiyor :)

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Rehin alınan olaylar sırasında yaralanan savcı şehit düşmüş allah ailesine sabır versin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...