- Reaksiyon puanı
- 3
Ben sadece İstanbul da elektrikler kesildi sanmistim tüm Türkiye de kesilmiş ya la
Can sıkıntısından neler yaptım.
Bkz:
![]()
Fazla vida kaldı mı

Ben sadece İstanbul da elektrikler kesildi sanmistim tüm Türkiye de kesilmiş ya la
Can sıkıntısından neler yaptım.
Bkz:
![]()
İstanbul da var hocam biraz önce gitti tekrar hayata döndürdük şuan yaşıyor bakalım...
İstanbul da var hocam biraz önce gitti tekrar hayata döndürdük şuan yaşıyor bakalım...
Arkadaşlar Facebook çöktümü? sayfa yükleniyor ve açılmıyor, spotify'ı facebook bağlantısı ile kullanıyorum ve spotify'ı açıyorum giriş kısmı geliyor normalde otomatik giriş yapılı şekilde açılması lazımdı.
Ne oldu şimdi anlamadım?
Arkadaşlar Facebook çöktümü? sayfa yükleniyor ve açılmıyor, spotify'ı facebook bağlantısı ile kullanıyorum ve spotify'ı açıyorum giriş kısmı geliyor normalde otomatik giriş yapılı şekilde açılması lazımdı.
Ne oldu şimdi anlamadım?
Hiç video edit yapmadım . Pek bir fikrim yok maalesef. Yalnız Cinema 4D vardı galiba. Ona bir bak.Grafik tasarım video cu arkadaşlar sizce en iyi render vs en iyi program hangisi sizce video edit için ? Ben abone pr indiriyorum suan vegas pro demeyin 2 saat render yapıyor ve kasiyor video sonda [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Ne oldu şimdi anlamadım?
Fazla vida kaldı mıben kasayı böyle açtım kavga çıktı çok pislik döktün evin içine muhabbetine açmıyorum daha dışarda temizletiyorum hava ile.
Facebook gitti youtube'da gitti. Video izlenmiyor abi kontrol ediyorum 3mbit hız var 144p 240p'de bile donuyor1080p bile izleyebiliyordum yani 3mbit ile
Sanki saldırı altındayız şebeke problemleri, elektrik internet ohohoho bune ya? bi zombi eksik The Walking Dead olucak yakında Türkiye...
Evet katılıyorum sana izlenmiyorFacebook gitti youtube'da gitti. Video izlenmiyor abi kontrol ediyorum 3mbit hız var 144p 240p'de bile donuyor1080p bile izleyebiliyordum yani 3mbit ile
Sanki saldırı altındayız şebeke problemleri, elektrik internet ohohoho bune ya? bi zombi eksik The Walking Dead olucak yakında Türkiye...
Internet hatlarında sıkıntı varmış arkadaşlar o yüzden bugün internet yok yarın sabah düzelecekmiş
Ben mobil ağları kastettim.Evet bugün internet yok, şu anda internetsiz yazıyorum net gelince detaylı tartışırız :mrgreen:
Aynen amerika tehlikeli olduğu için nükleer enerjiden vazgeçiyor güneş ve rüzgar enerjisi daha yaygınlaştiriyor biz nükleerin peşinde koşuyoruz.Yalnız nükleer santral reklamlarının döndüğü bir dönemde bu olaylar çok manidar.
Ağzımı açmaz olaydim. Elektrikler yine gitti geldi.Benim youtube normal ama faceye giremedim bi türlü. Şebekelerde bitik. Birazdan tak diye elektrikler giderse şaşırmam. Garip bir gündü bugün.
Aman elektrik aletlerinizi fisten çekin yoksa yuksek akım dayanamayıp yanabilir.Biri su ülkeyi açıp kapatsinelektrikler üç kere gitti iki kere geldi üçüncü gelişi bekliyorum
![]()
Arkadaşlar nasıl bir şey bu?
Ben bugünden hiçbir şey anlamadım.
Sınav esnasında lambalar dalgalandı ışık titredi sonra elektrikler tamamen gitti zifiri karanlıkta sınava devam ettik.
Daha normal elektriğe sahip çıkamıyoruz nükleer santrallerle oynasak komşu ülkelerimizin ve kendimizin sonunu getiririz.