Söyle Rahatla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Ben sadece İstanbul da elektrikler kesildi sanmistim tüm Türkiye de kesilmiş ya la :D

Can sıkıntısından neler yaptım.

Bkz:

66cbebed0bef5d6e810de0d720c4c9ed.jpg

Fazla vida kaldı mı :D ben kasayı böyle açtım kavga çıktı çok pislik döktün evin içine muhabbetine açmıyorum daha dışarda temizletiyorum hava ile.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar Facebook çöktümü? sayfa yükleniyor ve açılmıyor, spotify'ı facebook bağlantısı ile kullanıyorum ve spotify'ı açıyorum giriş kısmı geliyor normalde otomatik giriş yapılı şekilde açılması lazımdı.

Ne oldu şimdi anlamadım?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
İstanbul da var hocam biraz önce gitti tekrar hayata döndürdük şuan yaşıyor bakalım...

bir rivayete gore bakanin kizi r.kolejine kaydetmek istemis torille huzursuzluk cikmis ve kizi kolejden atilmis bunun uzerine Turkiye'nin elektrigini kestirtmis izmirde yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

İstanbul da var hocam biraz önce gitti tekrar hayata döndürdük şuan yaşıyor bakalım...

Arkadaşlar Facebook çöktümü? sayfa yükleniyor ve açılmıyor, spotify'ı facebook bağlantısı ile kullanıyorum ve spotify'ı açıyorum giriş kısmı geliyor normalde otomatik giriş yapılı şekilde açılması lazımdı.

Ne oldu şimdi anlamadım?

elektrigi kesilmistir ondan.

Ne oldu şimdi anlamadım?

elektrigi kesilmistir ondan.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Ne kadar şaçma bir gündü bugün. Bir garip geldi elektrik olmayınca

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Grafik tasarım video cu arkadaşlar sizce en iyi render vs en iyi program hangisi sizce video edit için ? Ben abone pr indiriyorum suan vegas pro demeyin 2 saat render yapıyor ve kasiyor video sonda [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]
Hiç video edit yapmadım . Pek bir fikrim yok maalesef. Yalnız Cinema 4D vardı galiba. Ona bir bak.

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317

Ne oldu şimdi anlamadım?

facebook bende de aşırı yavaş girilmicek derecede.

Ayrıca bizim burdaki şebekeler iptal. çekiyor ama arama yapmıyor ve arama gelmiyor. Resmen saldırıya uğramış gibiyiz bu ne hal :hammer:

Fazla vida kaldı mı :D ben kasayı böyle açtım kavga çıktı çok pislik döktün evin içine muhabbetine açmıyorum daha dışarda temizletiyorum hava ile.

Kayıp vida var :D Gasper işte fazla vida yerine eksik vida oluyo :D

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Facebook gitti youtube'da gitti. Video izlenmiyor abi kontrol ediyorum 3mbit hız var 144p 240p'de bile donuyor :D 1080p bile izleyebiliyordum yani 3mbit ile :D

Sanki saldırı altındayız şebeke problemleri, elektrik internet ohohoho bune ya? bi zombi eksik The Walking Dead olucak yakında Türkiye...

rawkid

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,317
Facebook gitti youtube'da gitti. Video izlenmiyor abi kontrol ediyorum 3mbit hız var 144p 240p'de bile donuyor :D 1080p bile izleyebiliyordum yani 3mbit ile :D

Sanki saldırı altındayız şebeke problemleri, elektrik internet ohohoho bune ya? bi zombi eksik The Walking Dead olucak yakında Türkiye...

Benim youtube normal ama faceye giremedim bi türlü. Şebekelerde bitik. Birazdan tak diye elektrikler giderse şaşırmam. Garip bir gündü bugün.

Duhan.Soysal

Profesör
Reaksiyon puanı
184

Evet katılıyorum sana izlenmiyor :(

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Internet hatlarında sıkıntı varmış arkadaşlar o yüzden bugün internet yok yarın sabah düzelecekmiş

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Benim internet normal bir sorun yok

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
İnternet de ağırlık var çok yavaş ve Turkcell fırsat deyip paketi sömürüyor

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Wifi ile giriyorum internete , facebook ve youtube normal çalışıyor.

FBK

Doçent
Reaksiyon puanı
7
bence komple ülkede yavaşlık var şuan. umarım kısa zamanda düzelir. :sleep:

Teknoartistik

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Mobil şebekeler öğlenden beri çöktü sadece aramaya açık cepten internete girilmiyor.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
761
Yalnız nükleer santral reklamlarının döndüğü bir dönemde bu olaylar çok manidar.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Biri su ülkeyi açıp kapatsin :) elektrikler üç kere gitti iki kere geldi üçüncü gelişi bekliyorum :)

GhostX

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3
Pc belki 4 kez oldu kapanıp açılıyor 15 20 dk ara ile kesiyorlar dalga geçer gibi oldu bu iş cihazlar zarar görürse enerji Bakanı verecek sanki

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar nasıl bir şey bu?

Ben bugünden hiçbir şey anlamadım.

Sınav esnasında lambalar dalgalandı ışık titredi sonra elektrikler tamamen gitti zifiri karanlıkta sınava devam ettik.

Daha normal elektriğe sahip çıkamıyoruz nükleer santrallerle oynasak komşu ülkelerimizin ve kendimizin sonunu getiririz.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Aha yine elektrik gitti, kos kocaman günümü çaldılar. Saat 1'den 20:00'a kadar pcye oturamadım bile habire kopup duruyor elektrik tekrar gitti şimdi tekrar geldi bu nasıl bişi ya?

Ne oyuna girebiliyoruz ne film/dizi izleyebiliyoruz...

Arkadaşlar nasıl bir şey bu?

Ben bugünden hiçbir şey anlamadım.

Sınav esnasında lambalar dalgalandı ışık titredi sonra elektrikler tamamen gitti zifiri karanlıkta sınava devam ettik.

Daha normal elektriğe sahip çıkamıyoruz nükleer santrallerle oynasak komşu ülkelerimizin ve kendimizin sonunu getiririz.

Önce şu ülkede ki asgari maaşlar düzeltilsin çocuklu bir eve 2500 3000 aylık gelmesi gerekiyor alınan paraya bak bide...

Adil kullanım kotası kaldırılsın, ülkenin her yerine fiber getirilsin, elektriklere sahip çıkılsın en son nükleer santral yaparlar zaten onuda patlatırlarsa hepimiz geberip gideriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...